2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:KK1::KK1::KK1: ay yakamoz iyice sinirlerim boşaldı amma güldürdün beni ya :KK1: ineklerin epidural şanslarından bahsediyo ya kafayı yedi kız:KK1: bende şimdi yine ikileme düştüm acaba normal miii epiduralmiiiii uffff:KK37: bize nazan öncel den normal şarkısını armağan etmek istiyorum:KK64::KK64::KK64: bende kafayı tırlatıyorum:KK36:

canım kendinize güvenin ya bi deneyin inş allah yardım eder evet her kadının fıtratı doğuma müsait normale hayvanlar doğuruyo ya bi tane bile değil kii 8 tane on tane birden güçlü ve kararlı olun yaaa :KK4: arkanızdayımmm :KK76:

canm işte aynıyız yarın 39a gircez doğumların çoğu 38 yada 42 de oluyo ya bakalım bnim sancım 2 gündür hep var ama artmıyo bakalım sende yok mu :KK50:

ben de kasık ağrısı yok cnm..ama bebiş çok gerilip kasılıyor o da alta baskı yapıyor acıtıyor,bıçak gibi batıyor,bacaklarımı sıkıyorum,wc ihtiyacı hissettiriyor..sende de böyle oluyor mu?

kızlarrrrrrrrrr ahududu yaprağı çayı rahmi kuvvetlendirip doğumu kolaylaştırıyormuş..araştırın biraz..hatta alın için deneyin..

ben de kasık ağrısı yok cnm..ama bebiş çok gerilip kasılıyor o da alta baskı yapıyor acıtıyor,bıçak gibi batıyor,bacaklarımı sıkıyorum,wc ihtiyacı hissettiriyor..sende de böyle oluyor mu?

canm ben dün dedim doğuruyorum ama geçti dinlenince belimden kasıklarıma vurdu aynı adet sancısı gibi bugünde öyle ama artmıyo canm hiçç bende öyle çok baskı var sık çıkıyorum bakalım inş bana haber ver tmm :KK49:

kız esergün sen ne zaman gidicen doktora sancın falan yok mu daha doğur da bende gideyim hadiii:KK1:

bugün gittim doktora.. onu yazdım az önce bi güzel anlattım salak internet kopunca gitti yazdıklarım:)

bugün 3 haftalık raporum bitince yeniden rapor almaya gittim.benim dr izinde diye başka doktordan aldım raporu. doktorda hazır gitmişken baştan ayağa muayne etti. ilk defa nst de 1 tanecik sancım çıktı:) kızımın sağlığı iyiymiş. suyu falan da iyi. 3800 gr olmuş. çatı muaynesi oldum ilk defa. valla bi parmak bu kadar acıtıyosa normal doğum nası olcak hayal edemiyorum:))) açılma 1 cm imiş. yani yok. pazartesiye kadar beklicez (o zaman kadar doğar inşallah) pazartesi artık herşey belli olacak. o da muhtemelen sezaryen olacak:KK43: napiim ya normal istiyorum ama eğer kızım için bu sağlıklı olacaksa sezaryen olurum diyorum artık..

yani salıya falan hazırla kendini:KK1::KK1::KK1:

canım kendinize güvenin ya bi deneyin inş allah yardım eder evet her kadının fıtratı doğuma müsait normale hayvanlar doğuruyo ya bi tane bile değil kii 8 tane on tane birden güçlü ve kararlı olun yaaa :KK4: arkanızdayımmm :KK76:

ben suni sancı yersem bilin ki kaynanam yüzünden arkadaşlar :KK43: annem bir hafta izin alabilecek sonrasında kaynanam alt katımda olduğu için evi ve bebeği ele geçirecek ben ayaklanmazsam bir an önce sırf bu yüzden patlasam da çatlasam da suni sancı yiycem galiba hemen iyileşmem için ama bugünkü kadının bağırması gitmiyo kulağımdan o beni caydırıyo yaa..:KK53:

Mrb arkadaslar bugün doktordaydım ,bebeğim zaten dönmüştü bugün doktorum bebek kanala yerleşmiş dedi,muayene ettı alttan 1 cm açıklığım vardı zaten açıklığında artmış,doğum yakın dedi.bebek kanala yerleşmişse çokmu yakındır doğum bılgısı olan varmı?

bugün gittim doktora.. onu yazdım az önce bi güzel anlattım salak internet kopunca gitti yazdıklarım:)

bugün 3 haftalık raporum bitince yeniden rapor almaya gittim.benim dr izinde diye başka doktordan aldım raporu. doktorda hazır gitmişken baştan ayağa muayne etti. ilk defa nst de 1 tanecik sancım çıktı:) kızımın sağlığı iyiymiş. suyu falan da iyi. 3800 gr olmuş. çatı muaynesi oldum ilk defa. valla bi parmak bu kadar acıtıyosa normal doğum nası olcak hayal edemiyorum:))) açılma 1 cm imiş. yani yok. pazartesiye kadar beklicez (o zaman kadar doğar inşallah) pazartesi artık herşey belli olacak. o da muhtemelen sezaryen olacak:KK43: napiim ya normal istiyorum ama eğer kızım için bu sağlıklı olacaksa sezaryen olurum diyorum artık..

yani salıya falan hazırla kendini:KK1::KK1::KK1:

anaam salı günü kontrol var benimde hazırliyim bari kendimi :KK1:

Mrb arkadaslar bugün doktordaydım ,bebeğim zaten dönmüştü bugün doktorum bebek kanala yerleşmiş dedi,muayene ettı alttan 1 cm açıklığım vardı zaten açıklığında artmış,doğum yakın dedi.bebek kanala yerleşmişse çokmu yakındır doğum bılgısı olan varmı?

e yerleşmişse, açıklığında 3 cm bulmuşsa eli kulağındadır. hayırlı olsunnn...:KK64::KK64::KK64:

anaam salı günü kontrol var benimde hazırliyim bari kendimi :KK1:

ayy hadi bakalım inşallah..

bu arada hastanede bi kadın vardı 2. doğumu olacakmış. sordum sancı nası bişey diye. karnın böyle taş gibi oluyo, canın acımasa bile böle dokununca parmağın sanki taşa değiyomuş gibi oluyo dedi. bende de sık sık oluyo ama nst zamanı tık yok:)

bebekpoyraz ya eve gelince bebeğin herşeyiyle ilgilenebildinmi hemen yoksa yattınmı ağrın falan nasıldı benim için çok önemli bak:KK52:
ılk gunu bıraz zor gecıyor zaten genel anesteziye yatmadıgım ıcın aksama dogru bıraz agrı cektım yurudukten sonrada bısem kalmadı dıkıslerım estetık oldu kendı kendıne erıyen dıkısten eve gelınce hemen dus aldım cok rahattı valla

senı korkutmus gıbı olmayımda benımkı yerlestıde gelmedı bır turlu acılmam olmadı sezeryana alındım ama senın acılman varmıs canım gelır ınsallah:KK1:

evet kızlar haklısınız yani son anda sezeryanada dönebilir,arkadasım benımde hala gelmedi demişsin ya sen şuan kaç haftalıksın ben 38+5

X