- 9 Haziran 2011
- 41
- 0
eger ben sezeryan olmasaydım benımkı 43 gececektı nerdeyseee
bende sendenim canım merak ettim sende önce suni sancı denediler mi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger ben sezeryan olmasaydım benımkı 43 gececektı nerdeyseee
ay yakamoz iyice sinirlerim boşaldı amma güldürdün beni ya ineklerin epidural şanslarından bahsediyo ya kafayı yedi kız bende şimdi yine ikileme düştüm acaba normal miii epiduralmiiiii uffff bize nazan öncel den normal şarkısını armağan etmek istiyorum bende kafayı tırlatıyorum
kızlar bu gelmeyenlerin hepsi kız yaaaa (
canm işte aynıyız yarın 39a gircez doğumların çoğu 38 yada 42 de oluyo ya bakalım bnim sancım 2 gündür hep var ama artmıyo bakalım sende yok mu
bende sendenim canım merak ettim sende önce suni sancı denediler mi:))
ben de kasık ağrısı yok cnm..ama bebiş çok gerilip kasılıyor o da alta baskı yapıyor acıtıyor,bıçak gibi batıyor,bacaklarımı sıkıyorum,wc ihtiyacı hissettiriyor..sende de böyle oluyor mu?
kız esergün sen ne zaman gidicen doktora sancın falan yok mu daha doğur da bende gideyim hadiii
yok canım bende kanama var acılma yoktuuu sezeryana alındım ben epidural oldum ve cokta memnun kaldım
canım kendinize güvenin ya bi deneyin inş allah yardım eder evet her kadının fıtratı doğuma müsait normale hayvanlar doğuruyo ya bi tane bile değil kii 8 tane on tane birden güçlü ve kararlı olun yaaa arkanızdayımmm
yok canım bende kanama var acılma yoktuuu sezeryana alındım ben epidural oldum ve cokta memnun kaldım
bugün gittim doktora.. onu yazdım az önce bi güzel anlattım salak internet kopunca gitti yazdıklarım:)
bugün 3 haftalık raporum bitince yeniden rapor almaya gittim.benim dr izinde diye başka doktordan aldım raporu. doktorda hazır gitmişken baştan ayağa muayne etti. ilk defa nst de 1 tanecik sancım çıktı:) kızımın sağlığı iyiymiş. suyu falan da iyi. 3800 gr olmuş. çatı muaynesi oldum ilk defa. valla bi parmak bu kadar acıtıyosa normal doğum nası olcak hayal edemiyorum:))) açılma 1 cm imiş. yani yok. pazartesiye kadar beklicez (o zaman kadar doğar inşallah) pazartesi artık herşey belli olacak. o da muhtemelen sezaryen olacak napiim ya normal istiyorum ama eğer kızım için bu sağlıklı olacaksa sezaryen olurum diyorum artık..
yani salıya falan hazırla kendini
Mrb arkadaslar bugün doktordaydım ,bebeğim zaten dönmüştü bugün doktorum bebek kanala yerleşmiş dedi,muayene ettı alttan 1 cm açıklığım vardı zaten açıklığında artmış,doğum yakın dedi.bebek kanala yerleşmişse çokmu yakındır doğum bılgısı olan varmı?
anaam salı günü kontrol var benimde hazırliyim bari kendimi
ılk gunu bıraz zor gecıyor zaten genel anesteziye yatmadıgım ıcın aksama dogru bıraz agrı cektım yurudukten sonrada bısem kalmadı dıkıslerım estetık oldu kendı kendıne erıyen dıkısten eve gelınce hemen dus aldım cok rahattı vallabebekpoyraz ya eve gelince bebeğin herşeyiyle ilgilenebildinmi hemen yoksa yattınmı ağrın falan nasıldı benim için çok önemli bak
Mrb arkadaslar bugün doktordaydım ,bebeğim zaten dönmüştü bugün doktorum bebek kanala yerleşmiş dedi,muayene ettı alttan 1 cm açıklığım vardı zaten açıklığında artmış,doğum yakın dedi.bebek kanala yerleşmişse çokmu yakındır doğum bılgısı olan varmı?
ee benım sancım falan nıye yokki:26:birdenmi olacak acaba
e ne güzel işte. ağrı eşiğin yüksektir belki hiç bişey hissetmezsin.