2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dogru bende izler alla alla acaba dogrumu derdim
şimdi sen anlatınca allah kahretsın o hainleri diyorum
ben bir çorba molası veriyorum kızlar midem kazınıyo, dönicim birazdan öpüyorum herkesi

yarasınnn yigenıme bal kaymak seker olsunn
 

tamam o zaman sana geliyoruz kahvaltıya
 
dedim dedim gülüyoo
allahdan bişe yokmus
ama ben su olacak denilen istanbul depremınden korkuyorum

ya allah korusun..aklına getirme..heryer bişekilde tehdit altında..sonucta türkiye bir deprem ülkesi..gerekli önlemleri alsalar yetkililer hiçbişey olmaz..sonucta deprem öldürmez, bina öldürür..bu da bilinen bir gerçek..
 
yakamoz corba deyince aklıma geldi..dün acayip mercimek corbası canım cekti koca tencere yaptım. bi kase yedim..bugün kapagını acmadım hatta midemi bulandırdı aklıma geldikce:))..benim bebişin dengesiz ikizler ruhu bana mı gecti ki ne..
 

heheh aman yaa dengesız olmasın bebiişler
bende corba içemıyorum gına geldi heralde ondan
 

aaa lütfen burda ikizler burcu anneler var :)))))
 

bende de çok oluyor o. bir gün önce bayılarak yediğim bir şeyi ertesi gün düşününce bile midem bulanıyor:)
 
tamam o zaman sana geliyoruz kahvaltıya
beklerim canım her zaman hatta fotoğraflıyodu eşim kahvaltı sofrasını öyle binbir çeşir görünce arkadaşları kıskandıracam bakın ne şanslıyım diye hamişler topiği olmasa eklerdim fotolrdan birini ama doğumdan sonra artık :)

ayyy aynen bende öyleyim canım bişy istemiyo pek bulantılardan ama bi tencere yemek yapıp yarım tabak yiyorum sonrada o yemekden midem bulanıyo tencereye dokunmuyorum yazık oluyo yemeğe çöpe gidiyor yıkamak için dahi elime alamıyorum tencereyi bende dengesizleştim halbuki terazinin özelliklerini de taşıyorum ama bu sıpa beni daha ne hallere sokacak bakalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…