2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


kuru ekmek versınler bıse ıstemem dha ama bebıs ıcın mecburum ya bıde bekarlıgımda kesınlıkle ya yumurta nedır bılmezdım agzıma almazdım ustu yumurtalı poagaca amana aman uzak dursun sımdı yıyebılıyorum ben manyaklastımmı yada bana ne olyo dıorum kısır en cok sevdıgım seydı nar eksılı felan adını bıle duymak ıstemıyorum kesınlıkle ben benı anlamaz oldum
 

Valla ben zaten tavuk yemezdim..Şimdi yiyeceksem de yemem..Tavuktan korkarım ben, en çabuk bozulan besin maddesi..Onun yerine et yerim balık yerim,ama tavuk yemem..
Afiyet olsun sana da,bebişe de...
Valla canın ne istiyorsa onu ye, bebiş nasılsa bizi yiyo...
 
kızlar bugun nuk bebedorun bebek ıcın memelerıne bıberonlarına baktım allahımmmmmmmmm alasım geldııı cok hos bıde sıze bır tavsıye kulanacnız losyonlar kesınlıkle nıvea yada dalın olsun johnson baby bıraz gıcıkmıs bıde ıcınde bazı katkı maddelerı varmıs almayadakı yengem uyardı yınede sız bılırısnız hem ben johnson baby nın kokusu hosuma gıtmıo dalın cok guzel :97:
 

yemem tavuk eti asla yemem bır balık yerdım o kadar cok yıyokı burdakı arkadaslar sabah bıle balıklı ekmek yıyo karsı komsum saolsun ondanda tı,iksindirdi
 
bide annemın bır tavsıyesı vardır hep uygulayanda duacıdır bebeıs 6 aylık olduktan sonra anne karnında yavastan yavastan bezını alın koyun dıo atuyorum ılk 4 paketi 3_6 kg sonra 1 paketı 4_9 kg alın dıo ablam yapmıstı elıne yapısıp kalıo ınsanın e dogum dıyınce masraf cok oluo onlar katkı olur hıc olmassa
 
ne güzel tesadüf ya.aklıma gelen herşeyi sorabilirim.mide bulantıların çok mu? benim çok kötüydü:26: iki gündür iyiyim.ikizlerde öle olur diyolar sen nasılsın?

evet iyi oldu. çok bulantım yok benim. başlarda hiç olmadı. son zamanlarda ara ara oluyor ama uzun sürmüyor. genelde gece oluyor benim. senin haftan ilerlemiş. yavaş yavaş geçer artık bulantın.
 
evet iyi oldu. çok bulantım yok benim. başlarda hiç olmadı. son zamanlarda ara ara oluyor ama uzun sürmüyor. genelde gece oluyor benim. senin haftan ilerlemiş. yavaş yavaş geçer artık bulantın.
inşallah canım ya.geçsin artık.:18:hamileliğimin tadını çıkaramıyorum.her şeyden tiksinir oldum.
 
yelisss hoşgeldin canım..
İkiz hamilemiz 2 tane oldu...Ne güzel...
İnşallah sağlıklı sıhhatli gelirler..Biri kız biri oğlan olur..Bi kerede 2 cinsiyet de çıkmış olur aradan...

Ben doğumdan korkuyorum da, hep derdim tüp bebek yaptırcam 3 tane koydurcam..Bi kerede halledecem işi diye..Olmadı ne yapalım,çatır çatır doğurcaz artık..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…