Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tüttürüyorsun sigara mı? içmemen lazım ama..
Biliyorum ama ne yapayım bırakıcam ama eşimde bilmiyo zaten duysa öldürür beniiiiiiiii
ya içmemeye çalış..bebişini düşün ama...en azından şimdi içme tam beyin ve organ gelişiminin olduğu süreç şuan
kuzu sen keseyı ve kalp atışlarını duydunmu
Gökyüzüüü nereye gittin yine yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geçen hafta yani 6.hafta-0 gün iken keseyi gördüm. Bide doktor ortada minik nokta halinde bebişi gösterdi. Ortasında nokta şeklinde yanıp sönen bişey vardı bu da kalp atışı dedi, sesini duymadım ama gördüm:)
Ama 3 gün sora perşembe karın ve bel ağrısıyla doktora gittim .Ultrasonda içte hafif bi kanama olmuş dedi progestan verdi. Şimdi onu içip vede dinleniyorum. Salı tekrar gitcem. İnşallah bi sorun yoktur
Senin için erken daha ama sen gördünmü keseyi?
yok zaten görmedim bende yarın gitmeyi düşünüyodum ama ne yapsam perşembemi gitsem yaaaaaaaaaaaaa son sat:22 eylül ne yapayım herkezden akıl istiyorum
seydammm hoşgeldin canım nasılsın bakimmmmmm
canım cok sıkılıyo ufff bugün evden hiç cıkmadım cok sıkıldım cokk
hosgeldin canim gözünaydin hayirli bir hamilelik ve saglikli bir bebek dilerim canimslm kızlar bende 2011 haziran annesi oluyorum inşallah,8 haftalık hamileyim
süpriz bi hamilelik oldu benim için..........
canim trde varmi bilmiyorum ama burda uydudan kendinden ayarlanan saatler oluyor ben onlardan almistim sorun olmuyor yoksa bizde afalliyordukbiz de saatlerin hepsini almadık daha. benim de kafam karışıyor bakıyorum hepsi farklı :))
ya bu sabah yine hafif karın agrısı ve birazcık lekelenme ile uyandım..bütün moral gitti tabi..salıya az kaldı ama moralim çok bozuluyor böyle olunca..inşallah hiçbir sorun yoktur yaaa..günaydın herkese
canim bu tür lekelenmeler bendede olmustu sana daha ömcede yazmistim adet dönemi yakalsinca oluyor evet bence sende korkma rabbim hayirlisiyla verecek bebegini ins rabbimin yüce isinlerinden olan (el MÜBDI) sürekli oku yaziyorki okuyan kisinin bebegi ne erken dogar nede rabbinin izniyle düser diyor ins ben hergün okuyorum sizlerede tavsiye ederim rabbime siginiyoruz hakkimizda hayirli olani veriri insRegl günlerinin olduğu günlerde kahverengi lekelenmeler olduğunu ben neredeyse tüm doğum yapan arkadaşlarımdan duydum. ve bu normalmiş. Vücut alıştığını belli bir süre devam ettiriyormuş. Benim son adetim 13 eylüldü. Adet olmam gereken 11 ekim gibi 2-3 gün hafif kahverengi akıntılar oldu hatta ben adet oluyorum diye düşünmüştüm..
Ama tamamen de boşvermemek lazım..Önemli de olabilir..
Herkese iyi geceler.yerimseniben
evet canim regl döneminde bendede oldu lekelenme bencede bünye hamilelige alisana kadar banada mantikli geliyor bende sali gidicem doktora bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insArkadasim bugun benimde lekelenmem oldu ve doktorumu aradim. Birkac gundur yorulup yorulmadigimi sordu yat dinlen dedi. bana zaten 4 haftalikken daha progesteran vermisti gunde 3 aliyorum 2 agizdan 1 vaginal .
Birde arkadaslar benim hamile olmasaydim bugun regl gunumdu acaba onun icinmi lekelenmem oldu kimisi oyle diyor ilk 4 ay regl gunlerinde olur diyorlar varmi boyle birsey?
Bugun oglen oldu cok az birdahada olmadi
ins gecer canim puregestonada devam et allahin izniyle bisey olmaz ins bizleride habersiz birakmaçok sağol seydam teşekkürler, doktor bana sadece sabah akşam al dedi o yüzden fitil olarak değildir diye düşündüm ben de. yarın sabah tekrar arayıp sorcam. insanın canı sıkılıyor böyle..umarım geçer ve bi daha hiç olmaz bu lekelenmeler..:Saruboceq:
bide bana sor, 3 gündür evde sürekli yatıp tv izliyorum bilg başındayım..doktor yatcaksın salıya kadar dedi.. yarın işe gitcem ama..çok sıkıcı evde oturmak sürekli...salı güzel haberler alırım inşallah ta değer...
iyiyim cok sükür sen nasilsin??yok zaten görmedim bende yarın gitmeyi düşünüyodum ama ne yapsam perşembemi gitsem yaaaaaaaaaaaaa son sat:22 eylül ne yapayım herkezden akıl istiyorum
seydammm hoşgeldin canım nasılsın bakimmmmmm
2011 haziran anneleri hosgeldiniz...
Kullanici adi | Yas | SAT | Dogum Tarihi | Hamile kaldığı kilo | Cinsiyet | Bebişin İsmi | Güncel Notlar............................................ ozle_mm | 28 | 19 Agustos | 1 Haziran | 53 ||||
gokyuzu | 22 | 20 Agustos | 1 Haziran | 65 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
BuRcU_82 | 28 | 25 Agustos | 1 Haziran | 65 ||
demetak | 27 | 26 Agustos | 2 Haziran | 70 ||
fdneng | 28 | 27 Agustos | 3 Haziran | 59 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
nevra73 | 36 | 27 Agustos | 3 Haziran | 75 ||
derya4461 || 27 Agustos | 3 Haziran |||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
buseyalin | 30 | 28 Agustos | 4 Haziran | 58 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
seydam | 28 | 28 Agustos | 4 Haziran | 58 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
yagmurbuse | 27 | 28 Agustos | 4 Haziran | 67 ||
nurmeh | 27 | 29 Agustos | 5 Haziran | 55 ||
esila86 | 24 | 30 Agustos | 6 Haziran | 52 ||
secemce | 32 | 31 Agustos | 7 Haziran | 56 ||
Royalist | 29 | 1 Eylul | 8 Haziran | 89 ||
harzemsah | 28 | 1 Eylul | 8 Haziran | 52 ||
dasilvadido | 26 | 1 Eylul | 8 Haziran | 62 ||
BebisKoM88 | 22 | 2 Eylul | 9 Haziran | 56 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
_JaLe_ | 28 | 2 Eylul | 9 Haziran | 61 ||| 6+6h,10.8mm |
lawin | 27 | 3 Eylul | 10 Haziran | 52 ||
gnl_ | 28 | 3 Eylul | 10 Haziran | 69 ||
krishazel | 31 | 4 Eylul | 11 Haziran | 62 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
yasil_haktanemin | 31 | 4 Eylul | 11 Haziran | 60 ||
babisim | 19 | 5 Eylul | 12 Haziran | 56 ||| Kese goruldu |
damlaaa | 32 | 5 Eylul | 12 Haziran | 59.5 ||
hayalbaz | 26 | 6 Eylul | 13 Haziran | 51 ||
nazli_06 | 27 | 7 Eylul | 14 Haziran | 70 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
delimavi48 | 28 | 7 Eylul | 14 Haziran | 59 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
_CandaS_ | 26 | 7 Eylul | 14 Haziran | 56 |||
gozde_thai | 27 | 7 Eylul | 14 Haziran | 51 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
bebekpoyraz | 22 | 9 Eylul | 16 Haziran | 59 |||
Sabiha1 | 31 | 9 Eylul | 16 Haziran | 50 |||
ebrurmzn | 27 | 10 Eylul | 17 Haziran | 50 |||
elagoz | 25 | 11 Eylul | 18 Haziran | 50 ||
burcutemur | 28 | 11 Eylul | 18 Haziran | 64 ||
emineu | 28 | 11 Eylul | 18 Haziran | 60 ||
Hilmi_ve_Fatma | 25 | 12 Eylul | 19 Haziran | 75 ||| Kese goruldu |
simal06 | 26 | 13 Eylul | 20 Haziran | 62 ||
turuncu86 | 24 | 15 Eylul | 20 Haziran | 50 ||
aslihankar | 28 | 15 Eylul | 22 Haziran | 57 |||
minikeller | 30 | 15 Eylul | 22 Haziran | 77 |||
birce3535 | 30 | 15 Eylul | 22 Haziran | 62 |||
Yakamozzz33 | 25 | 16 Eylul | 23 Haziran | 56 |||
sapphire | 25 | 17 Eylul | 24 Haziran | 57 |||
optimist_balim | 23 | 19 Eylul | 26 Haziran | 83 |
wylma | 30 | 19 Eylul | 26 Haziran | 59 |
elifbursa | 27 | 19 Eylul | 26 Haziran | 70 ||| Kese goruldu mah_buke | 22 | 20 Eylul | 27 Haziran | 57 |||
VESADE | 28 | 21Eylul | 28 Haziran | 70 ceza83 | 27 | 21Eylul | 27 Haziran | 60 ||| Kese goruldu |
merwewrem | 24 | 22Eylul | 29 Haziran | 57 comely_08 | 23 | 22Eylul | 29 Haziran | 84 fatosbrn | 33 | 23 Eylul | 30 Haziran | 60 |||
lizgelal | 21 | 23 Eylul | 30 Haziran | 55 ||
bluebottle | 28 | 23 Eylul | 30 Haziran | 62 ||| Kese goruldu |
Listede duzenlemeler icin ozelden Leyla01 -e mesaj atiniz...
canım cok sıkılıyo ufff bugün evden hiç cıkmadım cok sıkıldım cokk
comeli cınar hastanesi nerde kuzum
beklıyorum beklıyorum cevap yok bende foruma bakıyorum napımmm ... endişelenme bugün pazar hatun goncasıyla gezmeye gitmişdirrrkızımmmmmmmmm nereye kayboluyosun madem canın sıkılıyo benımde sıkılıyo ama hanfendi yeşil sin aşağıya bakıyom bizim kız yokkkkkkkkkkk kimbilir nelerle uğrasıyosunnnnnnnnnnnn çokmu laf söyledim ne zaten bebekpoyrazda yok korkmaya başladım yaaaaaaaa kötü bişey yoktur umarımmmmmmmmm:26:
kızlar ben geldimmm
doktor düşük tehlikesi var dedi hemen acilde iğne yaptılar.sonra progestan verdi fitil olarak kullancakmışım..kullanan var mı?ben hayatımda ilk defa kullanıyorum..nasıl kullancam:)
çok mu ileri itiyonuz kızlar...ayyyyy utandım
acil cevappppp bekliyom kızlarrrr