ayy canım persembeyede bişe kalmamıs ama bilemedım kı biraz daha bekle benceof ya evet topiğimiz acayip sessiz yaaaaa evet bebekpoyraz bende merak ettim yaa kocamınkuzusu oda evde keyif yapıyorduree kocişinin kuzusu zaten yakamoz ne yaptı inş. güzel geçmiştir ii dileklerimiz dualarımız onunla ya ne dicem ya benım sat 22 eylüldü ya ben şimdi yarın has. gidersem 2 vesaitle işe gelicem erkanda yorulsun diyo persembe git diyo bide şimdi gideri keseyi göremezsem cok üzülürüm amaaaaaaaaa ne yapayım sence canım
selam kızlar
benim dünden beri kave akıntım vardı az önce haif kan geldi ben doktora gidiyorum şimdidualarınızı bekliyorum umarım bir sorun yoktur
aman canım cok dikkat et ne olursunnnnn bak canım rabbim hepimizn bebişlerini korusun dr. aradınmı ve gidiyosan ne olur cok hafıf adımlarla yürü hızlı yürüme normal kendi arabanızla gıdıyosanız senı sarsmadan götürsünler korkup bişey olmasın diye deli gibi sürmesinler ayyy aklım sende kalıcak şimdi gelince mutlaka yaz beklicez canımmm
selam kızlar
benim dünden beri kave akıntım vardı az önce haif kan geldi ben doktora gidiyorum şimdidualarınızı bekliyorum umarım bir sorun yoktur
amin canım..tamam yazarım arabamız yok malesef minübüsle gideceğiz..umarım yokturbir sorun heyecan bastı offffff korkuda bi yandan...
görünür aslında canım cok merak ettıysen git nereye gidicen hastane yanıtamam bitanem bak minübüste aykta bile gitsen ortada dur tekerleklerin orası zıplatır sarsar hadi hayırlı haberlerle gel canım
gökyüzüüü ya sence gözükmezmi şimdi heveslendimya aslında benım içinde zor olucak ama bakalım ne yapsam bende bilemedimçünkü 11,30 da iş alıyorum amaaaa merakındanda ölüyorum aman ya kızımda ne kadarlıktı unuttum keseyi ne zaman gördüğümüüü
arkadaşlar şu çizelgeyi nerden yapabiliyoruz?
selam kızlar
yaa comeli sen napıyon işdemısın
GÖKYÜZÜ canım ince düşüncen için teşekkür ederim her ne kadar 2. bebişim olsa ve ılkınde bunları hergun okumaktan sıkılmıs olsamda kaç dakikadır durdum senın gönderdiğin yazıları okuyup bilgilerimi tazeledim canmsss
comely ben 4+6da gördüm keseyi, karından hem de
tüttüreym barimm