Düğün 2011 gelinleri düğününüz nerelerde olucak...

bende 2011 gelini olacağım.fakat kesın tarıh belli değil.mayıs ya da haziran dusunuyoruz.mekan olarakta ıkı yer var aklımızda bakalım hayırlısı neyse o olsun:44::44:
 
Kesinlikle kararı en zor şeydi bizim için... mayıs mı olsun haziran mı temmuzmu derken baktık kimseye uyduramıyoruz kura çektik 04.06.2011 çıktı
düğünümüz akçay turban tatil köyünde kır düğünü olucak
 
İstanbul'da düğün gibi bir kına yapacağız.
DÜğün de Mardin'de 3 gün sürecek.
DÜğünü haziranda yapmak istiyorlar. bizimkiler de kınaya nisan-mayıs diyor..
ay ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. düğünlerden hiç hoşlanmam ben..
 
Son düzenleme:
Benim düğünümde 9 nisan 2011de.
Kartal'da 1000 kişilik gazino ruhsatlı bir mekanda olacak.
Alkolsüz kokteyl düğünü olacak.
Aparatif ikramlarda bulunulacak.
Konuklar geldiğinde masalarda sebze buketleri olacak.Daha sonra pastamız kesilecek pastalarla birlikte kanepe minik pizza kurabiye ikram edilecek.Saat biraz ilerleyince sigara böreği sosis ve patates kızartması ve içecekler ikram edilecek.Sonra masalara meyve getirilecek.Daha sonra isteğe göre türk kahvesi veya kapiçino yanında karışık kuru yemiş ve lokum ile bitirilecek.

Ve en güzeli düğünümüz 8de başlayıp gece 3e kadar devam edebilecek.Gazino ruhsatlı olmasını bu yüzden istedik :)
Bizim içinde karar verilmesi en zor şey düğün mekanı oldu.Aslında ben yemekli olmasını isterdim ama her iki tarafında ailelerimiz çok kalabalık olduğu için listeyi 500den aşağı düşüremedik.
Yemekli düğünlerde kişi başı en basit tabak 27tl bayağı pahalıya geldiği için orta yollu bir şeyde karar kıldık.

Düğünü olacak tüm arkadaşlara mutluluklar dilerim
 
merhaba;
bizim düğünümüz de nisan 2011 olacak.tam tarihi belirlemedik ama yüksek ihtimalle 24 nisan olur.nikahı nisanın ilk haftalarında yaparız tabi o ayrı ama 17 nisan annemin doğum günü o yüzden daha erken bir tarihte düğün yapmak istemiyorum:)buarada nikah beyoğlu evl. dairesinde düğün de okmeydanı civarı bir mekanda olacak sanırım:)
 
Son düzenleme:
3 Haziran Cuma Günü Erzurumlular Lokalinde kınam olacak.
5 Haziran Pazar ise Beşiktaş Gönül Davette Düğünümüz olacak :123:
 
en zorlandığımız konu tarihler oldu durmadan değişip duruyor. haziran diyorduk ama temmuz düşünüyoruz şimdi tabi o tarihe bulabilirsek off şu tarih belli olsa da devamını getirebilsek herşey tarihe bakıyor
allah evleneceklere sabır ve anlayış versin :))
 


okmeydanında altınsaray ve destan salon olarak güzeldir.
 
hmm bunu nişanlıma hemen söylemeliyim çünkü okmeydanına yabancıyım.o bi araştırsın malum bu yaz yine ramazan erken geliyor ne kadar erken ayarlansa o kadar iyi bizim için..sağolun:)

ewet canım bu yıl ramazandan dolayı düğün salonları şimdiden dolmaya başlamış bile.
rica ederim. okmeydanında bir kaç salonun fiyatlarını yazayım size.
serhat düğün salonu 2.600 tl. 800 kişilik
devran 2.700 tl bu yıl içi tadilat olmuş.
 

şimdi msj attım nişanlıma:))) simge düğün salonu da var oraya da bir bak dedi.ama azönce nette bakınırken kasımpaşa sosyal tesislerini gördüm.biraz baktım da güzel görünüyor.bu tarz tesislerde düğün yapılabiliyor mu?fiyatı uygun olur mu? bilgin var mıdır canım?
 

simgeyi biliyorum. çok güzel bir salon orası büyük ve ferah. beğendiysen eğer okmeydanı civarında bulabileceğin en iyi salon geç kalmadan tutun derim.
sosyal tesislerde düğün yapılabiliyor. ama yemekli oluyor sanırım fiyatı konusunda bilgim yok. kasımpaşa sosyal tesisleri de güzel bir yerdir. eğer sosyal tesis olarak düşünüyorsan haliç sosyal tesislerine de bakabilirsin.
 

havalar nasıl olucak o dönem bilmiyorum malum mevsimler iyice karıştı artık.ama hani açıkhava olması ve deniz kenarı olması açısından kasımpaşa tesislerini düşünmüştüm.haliç tesislerine de bi bakarım.olmazsa nişanlıma hiç bişey demem simgeyle görüşmeye başlasın:)çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sağol:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…