Düğün 2011 gelinleri düğününüz nerelerde olucak...

Canım simge çok güzel bir salon iyi bir seçim yapmışsınız ama bir an önce konuşup tarihinizi netleştirmenizi öneririm. biz istediğimiz salon olmazsa diye simgeden de fiyat aldık. 26 hazirana kadar bütün tarihler neredeyse dolu. 2 salonu var simgenin büyük olan 1200 kişilik için son fiyat 3bin tl, küçük salon 700 kişilik 2.400 tl dediler. salon müdürünün adı da haydar bey. bilginiz olsun:)

tatlım mesajını şimdi gördüm nişanlımın işlerinde büyük bir terslik oldu ve eğer bu ay içinde iş bulamazsa bizim düğün ertelenecek ve tarih belli olamayacak.o yüzden konuşamadık simgeyle.inşallah bu ay iş bulursa bu konuyu açıcam nişanlıma.salonla ilgili bilgi verdiğin için çooook sağol tatlım.ama şayet iş bulursa nisan ayına gün bulamicaz diye üzüldüm şimdi.700 kişilik salon için inşallah yer buluruz istediğimiz tarihe..

04.09.2011 fenerbahce burnu. tcdd fenerbahce tesisleri..
coook güzel biyer
hayirlisiyla gecsin artik günler bi an önce:KK9:

30 Nisan 2011 C.tesi günü Aksaray Vatan Düğün Salonunda olcak inş düğünüm.. Herkese mutluluklar diliyorum:KK34:

tatlım mesajını şimdi gördüm nişanlımın işlerinde büyük bir terslik oldu ve eğer bu ay içinde iş bulamazsa bizim düğün ertelenecek ve tarih belli olamayacak.o yüzden konuşamadık simgeyle.inşallah bu ay iş bulursa bu konuyu açıcam nişanlıma.salonla ilgili bilgi verdiğin için çooook sağol tatlım.ama şayet iş bulursa nisan ayına gün bulamicaz diye üzüldüm şimdi.700 kişilik salon için inşallah yer buluruz istediğimiz tarihe..

hayırlısı olsun canım inşallah nişanlın en kısa zamanda işe başlar ve istediğn tarihe gün bulursunuz...

Bizimkisi de Istanbul'da 23 Temmuz'da teknede olucak :)

slm kızlar bnm düğünümde kısmetse 4 haziran 2011de baltalimanı polis moral merkezi bebek restaurantta olcak açık alan aynı zamnda kapalı alanıda mevcut o gn 2 side bzm olcak :))

10 haziran bursa cha cha da olucak düğünüm..kır düğünü olucak..inşallah herşey hepimizin istediği gibi olur..

bizde bu sene düşünüyoruz ama bakalım kısmet ne zaman olursa:) ankara da hem uygun hemde süper diyebilcemiz yer bulan ya da bilen varsa paylaşır mı aceba?:2::KK30:

bizimde 18 temmuzda ibb florya tesislerinde inşaallah herkese mutluluklar diliyorum:)

X