- 30 Temmuz 2010
- 271
- 0
- 37
- Konu Sahibi lyria_lyria
Canım benimde 09/01/2010 bende ankaraya gidiyorum seni çok iyi anlıyorum günler yaklaştıkça stres çoğalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde 09/01/2010 bende ankaraya gidiyorum seni çok iyi anlıyorum günler yaklaştıkça stres çoğalıyorbenimde düğünüm 3/4 haziran 2011 kına gecesi ve düğün 2 ayrı gece olcak...
6.500 tl ye kokteyl menü şeklinde masa süslemesi gelin yolu pastası sınırsız içeçek şeklinde anlaştık alkisalkisalkis
18 Haziran 2011 Küçükçekmece Nikah Dairesi Nikah + Kokteyl
Benim düğünüm Topkapı sosyal tesislerinde olacak kısmetse, 15 mayısta ...
Gelinliğimi aldım geçen hafta, o iş bitti. Önümüzdeki iki ayı ev için harcayıp, nisanda düğün eksiklerini tamamlamak niyetindeyiz. bakalım...
herkese şimdiden mutluluklar...
Benim düğünüm de Beşiktaş Elif Gönül Davet te
11 haziran cumartesi akşamı yemekli olacak arkadaşlar.
bende 16 nisan 2011'de evleniyorum.
şişli,osmanbey'de salon tuttuk 3500tl'ye kınayıda tuttuğumuz salonun üst katında daha küçük bir salonda yapacağız oranın fiyatıda 1000 tl.. sadece 4500 şu an mekan için yapılacak harcama.gelinlik,damatlık,kuaför vs. sanıyorum 10.000'i geçecek düğün masrafları ..
bana kalsa bi nikah yapar geçerdim,şu parayla mis gibi balayı yapardım ama ailelerimiz malesef düğün konusunda ısrarcı.
altından nasıl kalkacağız bilemiyorum