Düğün 2011 gelinleri düğününüz nerelerde olucak...

canım özel olmazsa fiyatını sorabilir miyim :)?

tabi cnm ne demek :)şöyle anlatayım 8 tane yemek menüsü var kişi başı 27tl den 48tl'ye kadar ve 3 tane düğün mekanı var ideal salon, kır bahçesi, havuzbaşı yalnız bunlarda kişi sayı sınırı var mesela bizim düğün yapacağımız havuzbaşı hafta içi:400 kişi istiyor bu sadece yemek fiyatı oluyor diğer istediğin masa süslemeleri ve ekstralar içinse anlaşmalı organizasyon şirketleri var onunla gidip konuşuyorsun sandalye ve masa süslemesi en düşük kişi başı 3tl den başlıyor kişi sayınla çarpıyorsun bunu yani eğer başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum cnm :)

tabi cnm ne demek :)şöyle anlatayım 8 tane yemek menüsü var kişi başı 27tl den 48tl'ye kadar ve 3 tane düğün mekanı var ideal salon, kır bahçesi, havuzbaşı yalnız bunlarda kişi sayı sınırı var mesela bizim düğün yapacağımız havuzbaşı hafta içi:400 kişi istiyor bu sadece yemek fiyatı oluyor diğer istediğin masa süslemeleri ve ekstralar içinse anlaşmalı organizasyon şirketleri var onunla gidip konuşuyorsun sandalye ve masa süslemesi en düşük kişi başı 3tl den başlıyor kişi sayınla çarpıyorsun bunu yani eğer başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum cnm :)

çok sağol canım, yorumun çok açıklayıcı olmuş her açıdan :) ben florya tesislerinin mekanını çok seviyorum. Gecen ay orada yıldönümümüzü kutlarken ikimiz de düğünümüz burada olsa diye içimizden geçirip birbirimizle paylaşmıştık. İnşallah nasip olur bize de:KK69: peki fiyatlar mevsime göre veya haftaiçi-haftasonu olmasına göre değişir mi acaba, bu konuda bi bilginiz var mı?
Mutluluklar diliyorum şimdiden, Herşey gönlünüzce olsun inşallah:) .:KK16:

çok sağol canım, yorumun çok açıklayıcı olmuş her açıdan :) ben florya tesislerinin mekanını çok seviyorum. Gecen ay orada yıldönümümüzü kutlarken ikimiz de düğünümüz burada olsa diye içimizden geçirip birbirimizle paylaşmıştık. Inşallah nasip olur bize de:KK69: Peki fiyatlar mevsime göre veya haftaiçi-haftasonu olmasına göre değişir mi acaba, bu konuda bi bilginiz var mı?
Mutluluklar diliyorum şimdiden, herşey gönlünüzce olsun inşallah:) .:KK16:

amin cnm cümlemizin inşaallah :) bildiğim kadarıyla bi değişiklik yok cnm bu menü fiyatları 1 yıllık olması lazım her sene değişiyor yani sadece kişi sayı sınırı var dediğim gibi eğer düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun ekim ayında başlamış rezervasyonlar biz temmuz ayında hafta sonu bulamadık dedik cuma olsun onlar bile dolmuş hafta içi yapacağız:) bide hafat içi hafta sonu kişi sayıları değiştiği için tabiki fiyat farkediyor mesela bizim havuzbaşı mekanı için hafta sonu 500 dediler ama biz hafta içi yapacağımız için 400 kişi olack yani 100 kişi bi karımız olacak bunun gibi tekrar yardmcı olurum cnm istersen:90:

amin cnm cümlemizin inşaallah :) bildiğim kadarıyla bi değişiklik yok cnm bu menü fiyatları 1 yıllık olması lazım her sene değişiyor yani sadece kişi sayı sınırı var dediğim gibi eğer düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun ekim ayında başlamış rezervasyonlar biz temmuz ayında hafta sonu bulamadık dedik cuma olsun onlar bile dolmuş hafta içi yapacağız:) bide hafat içi hafta sonu kişi sayıları değiştiği için tabiki fiyat farkediyor mesela bizim havuzbaşı mekanı için hafta sonu 500 dediler ama biz hafta içi yapacağımız için 400 kişi olack yani 100 kişi bi karımız olacak bunun gibi tekrar yardmcı olurum cnm istersen:90:

sevindim canım sizin adınıza:KK9:
Aslına bakarsan bizim evliliğe daha baya var ama hoşumuza giden mekanları ufaktan araştırmaya başladık ki şimdiden ona göre planımızı yapalım diye :)
Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.
Evleneceğiniz mekan çok hoş gercekten, herşey mekan gibi çok güzel olur umarım.:KK69:
Allah tamamına erdirsin inşaallah:nazar:

sevindim canım sizin adınıza:KK9:
Aslına bakarsan bizim evliliğe daha baya var ama hoşumuza giden mekanları ufaktan araştırmaya başladık ki şimdiden ona göre planımızı yapalım diye :)
Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.
Evleneceğiniz mekan çok hoş gercekten, herşey mekan gibi çok güzel olur umarım.:KK69:
Allah tamamına erdirsin inşaallah:nazar:

amiiiiiiin canım inşaallah çok teşekkür ederim. sizinde umarım herşey gönlünüzce ve çok güzel olur bende size mutluluklar diliyorum canım sevgilyle kal:KK9:

haziran portaxe de evleniorumm inşallahhh bide gelinlik beğenebilsem bide bide 10 kilo daha versem süpeeer olcaaak:nazar::nazar:

benimde inşallah 2011 tarih belli değil ama mayıs haziran gibi nikah düşünüyoruz.bu arada kızlar evlenmek çok masraylıymış son zamanlarda çevremden duyduklarım beni düşündürüyor.en az 20.000 deniyor.allah yardımcımız olsun inşallah.şimdiden tebrik ederim herkesi..

yardımcımız olur inşallah amin.. ben de biraz tedirginim ama birtakım şeylerden kısmaya çalışıyoruz, yemek menüsünü pasta menüsüne çevirmek gibi, bayağı farkediyor..

didem kısmetse benim de florya da olacak..yemek menüsü pahalı gelirse pasta menüsü de seçebiliyormuşsun bunu yeni öğrendim ..

merhaba kızlar.. :) Umarım herkesin istediği gibi gönlünce olur. benim de 19 haziran İzmir Bahhçe 'de olucak:):KK64:

benim de buyuk ihtimalle eylul ayinda olacak. Ama henuz ne tarih belli, ne mekan...
Insallah cok gec kalmiyorumdur... :KK30:

Ah ah...

bence tarihi bir an önce netleştirseniz iyi olur sizin için.. Benım dugunum 2011 hazıranda ama gecen eylul ayında yerı tuttuk.. Agustos ramazan oldugu ıcın eylulde cok yogunluk olur dıye dusunuorum.hayırlısı olsun sımdıden

herkeze selam kızlar, benim de 28 mayısta düğünüm esenboğa airport otelinde yemekli olucak.
ve inanılmaz heyecanlıyım iyice gün yaklaşınca nasıl olucm bilmiyorum....

benim düğün yerine nikah ve sonrası eğlence olacak. Tarih probleminden dolayı bir hafta erteleyerek 2 ekimde yunus emre kültür merkezi nikah salonunda olacak pendikte. Aa eğlence mekanım henüz belli değil. fikirlere açığım :)

nişanlımın izni nedeniyle düğün tarihim değişti:KK59: ama yer tutuldu çok güzel bi mekan havuz başı:KK61:

5 EYLÜL 2011 YEŞİL KONAK herkesi beklerim:KK64:

:nazar::nazar::nazar:

X