- 18 Aralık 2010
- 428
- 0
- Konu Sahibi lyria_lyria
bende 2011 gelini olacağım.fakat kesın tarıh belli değil.mayıs ya da haziran dusunuyoruz.mekan olarakta ıkı yer var aklımızda bakalım hayırlısı neyse o olsun:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 Haziran 2011 Küçükçekmece Nikah Dairesi Nikah + Kokteyl
tarih ve mekan değişikliği yaptık :) 19 Haziran 2011 Rumeli Hisarı Yıldız Hisar Nikah + Kokteyl
3 Haziran Cuma Günü Erzurumlular Lokalinde kınam olacak.
5 Haziran Pazar ise Beşiktaş Gönül Davette Düğünümüz olacak :123:
merhaba;
bizim düğünümüz de nisan 2011 olacak.tam tarihi belirlemedik ama yüksek ihtimalle 24 nisan olur.nikahı nisanın ilk haftalarında yaparız tabi o ayrı ama 17 nisan annemin doğum günü o yüzden daha erken bir tarihte düğün yapmak istemiyorum:)buarada nikah beyoğlu evl. dairesinde düğün de okmeydanı civarı bir mekanda olacak sanırım:)
okmeydanında altınsaray ve destan salon olarak güzeldir.
hmm bunu nişanlıma hemen söylemeliyim çünkü okmeydanına yabancıyım.o bi araştırsın malum bu yaz yine ramazan erken geliyor ne kadar erken ayarlansa o kadar iyi bizim için..sağolun:)
arkadaşımın düğünü orda oldu , çok güzel bir yer. güzel seçim olmuş
ewet canım bu yıl ramazandan dolayı düğün salonları şimdiden dolmaya başlamış bile.
rica ederim. okmeydanında bir kaç salonun fiyatlarını yazayım size.
serhat düğün salonu 2.600 tl. 800 kişilik
devran 2.700 tl bu yıl içi tadilat olmuş.
şimdi msj attım nişanlıma:))) simge düğün salonu da var oraya da bir bak dedi.ama azönce nette bakınırken kasımpaşa sosyal tesislerini gördüm.biraz baktım da güzel görünüyor.bu tarz tesislerde düğün yapılabiliyor mu?fiyatı uygun olur mu? bilgin var mıdır canım?
simgeyi biliyorum. çok güzel bir salon orası büyük ve ferah. beğendiysen eğer okmeydanı civarında bulabileceğin en iyi salon geç kalmadan tutun derim.
sosyal tesislerde düğün yapılabiliyor. ama yemekli oluyor sanırım fiyatı konusunda bilgim yok. kasımpaşa sosyal tesisleri de güzel bir yerdir. eğer sosyal tesis olarak düşünüyorsan haliç sosyal tesislerine de bakabilirsin.