Düğün 2011 gelinleri düğününüz nerelerde olucak...

Canım benimde 09/01/2010 bende ankaraya gidiyorum seni çok iyi anlıyorum günler yaklaştıkça stres çoğalıyor
 
6.500 tl ye kokteyl menü şeklinde masa süslemesi gelin yolu pastası sınırsız içeçek şeklinde anlaştık alkisalkisalkis

Canım ben sultan sarnıçtan fiyat almıştım 2011 eylül için bana kokteyl menüsü olarak verdikleri fiyat hem kişibaşı hem de 35TL + KDV. bu fiyattan 500 kişi için hesap yaparsak 20bin lira falan oluyor. ben anlamadım :44:
 
hayırlısıyla inşallah 4 haziranı düşünüyoruz biz de nikah günümüzü almadık daha,o tarih için ocakta alabiliyomuşuz en erken.
 
kizlar benim kasim-aralik 2011 gibi olacak....ya hep dügün diyoduk fakat, ben almanyada yasadigim icin topu topu 20 kisi burdan anca gelir ( akraba arkadas falan)....o yuzdende nikah ve sonrasinda eglence daha mantikli gelmeye basladi.
ben istanbulda bi mekan görmüstüm, nikah ve ardindan 2 saatlik eglence 1500tlydi ayni mekanda....ama neresi oldugunu bi türlü bulamadim. bunu veya buna benzer biyer bilen varsa bana dönebilir mi
 
Benim düğünüm 2011 yaz aylarından birinde olacak. Eğer bir mekan çok içime sinirse onun müsait olduğu tarihe göre seçim yapacağım. mekan için araştımaya yeni yeni başlıyorum. İstanbul'da 100-150 kişilik yemekli bir düğün istiyorum.
Ah şöyle deniz manzaralı, mümkünse açık havada püfür püfür bir düğüncük olsa çok mutlu olacağım:) Ama kişi sayısını 100-150'ye çekince de bazı mekanlar ancak haftaiçi için izin veriyorlar. Haftasonu fiyatları da zaten daha uçuk.
Sizce haftaiçi düğün tuhaf mı olur? Bir de tavsiye edebilceğiniz bir yer varsa çook sevinim. Anadolu-Avrupa yakası fark etmez.
Allah herkese gönlüne göre versin
 
Son düzenleme:
Kızlar benimde 20 mart pazar günü olucak. Nikah ve düğün birlikte olucak.

Kavacık Aşroom' da olucak. Mekan 800 kişi kapasiteli, Kalabalık bir düğün olucak:)

Herkesin düğünü şimdiden hayırlı uğurlu olsun, allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
benımde 02/07/2011 z.burnunda bi düğün salonunda olacak tuttuk yerimizi kır istıyorduk ama olmadı ne yapalım biz evlenenlmde sağ salim gerisi pekte önemli deil benım içinn
 
Son düzenleme:
Benim düğünüm Topkapı sosyal tesislerinde olacak kısmetse, 15 mayısta ...
Gelinliğimi aldım geçen hafta, o iş bitti. Önümüzdeki iki ayı ev için harcayıp, nisanda düğün eksiklerini tamamlamak niyetindeyiz. bakalım...
herkese şimdiden mutluluklar...
 
11 Haziran 2011de evleneceğiz kısmetse. (İlk tanışma günümüz )
Biz Osmanlı Park'ta kır nikahı, nikah sonrası Kıyı Emniyet Sosyal Tesislerinde düğün yapıcaz inşallah.
 
biz salon bulamdığımız için tarihi dğeişmek zrunda kaldık Allah kısmet ederse 19.06.2011 aziziyede olacak.zaman hızlı geçmeye başladı yılbaşından sonra çok daha hızlanacak galiba
 
hiçbir şeyde zorlanmadık şu düğün tarihini belirleme de zorlandığımız kadar(
bizim uygun gördüğümüz tarih ailelerden kimseye uymuyor, dolayısıyla temmuza kaldı. bu seferde salon ıstedıgımız gıbı olmadı. ahşaptan salon susu mu olur ya
neyse inş guzel gecer de bu sıkıntıları unuturuz.
 

Canım ben de orda yapmayı düşünüyorum.. Dediğin yer 1453 sosyal tesisleri mi?. Yoksa surların dibindeki fatih belediyesine ait olantopkapı sosyal tesisleri mi?. Bi de nekadara tuttunuz?. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
 
Benim düğünüm de Beşiktaş Elif Gönül Davet te
11 haziran cumartesi akşamı yemekli olacak arkadaşlar.

Canım hayırlı olsun sitesinden baktım şimdi de,güzelmiş mekan. Ne kadara tuttunuz canım yemekli.Kaç yüz kişilik tuttunuz?.Benim düğünümde kısmetse 30 Nisanda olcak,mekan bakıyoruz.
 

Hayırlı olsun hepimize. la

bellayı ne kadar uygun fiyata tutmuşsunuz. şişli-çağlayan çevresindek ien elit düğün salonlarından biridir. ben nette oranın fitayının 6-7bin civarı olduğunu okumuştum. bizde bakalım o zaman oraya.
 
bizde haziranın 19 ya da 26sında gündüz düşünüyoruz düğünü. şu an yer arayışındayız. ailelerimiz kalabalık olduğu için klasik salon düğünü yapacağız çağlayan-şişli civarında salon önerisi olan ya da fiyat bilen var mı.
 
süper bi tavsiyem var bu sene evleneceklere worldpointsportcenter süper. herkese mutlaka en azından internet sitesinden bakmalarını yada gidip görmelerini tavsiye ederim. mükemmel bi yer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…