Rahat bi 300 kişi olur sanırım. Anadolu ya da Avrupa diye düşünmedik açıkçası. Kır düğünü istiyorum, yemekli ve içkili olsun istiyorum ama ucuz olsun istiyorum :teytey: Olmadı gönlüme göre bi yer ve organizasyon olursa kişi sayısını da kısabilirim bilmiyorum tabi sevgilim karşı çıkar muhtemelen bu fikre orası ayrı tabi zemuszemus
tamam o zaman ben sana kendime arastirdiklarimi söyleyim cünkü benimkide 300 kisi civari olcak :))
yanliz kir istemedigim icin kir mekanlari pek arastirmadim siraliyorum canim :)))
-world point center (buyukcekmece) havuz, kir ve kapali alanlari var 45-53 tl arasi degisiyor
-piramit (bahcelievler) kapali mekan ama cok sk 35-45 tl arasi degisiyor
-citadel otel 50 tl den basliyor kapali ama mekan harika
-beyoglu ögretmenevi 20 tl den basliyor fiyatlar harika kis bahceleri var
-florya ibb sosyal tesisler kir havuz ve kapali mekanlari var 25 tl den basliyor fiyatlar
-sultan sarnic (fatih) 35-60 tl arasi tarihi cokguzel bir mekan ama ivir zivirlari cok pahali
-harbiye ordu evi 19-28 tl arasi fiyatlar havuz basi burasi
-maslak ordu evi var orasida cok guzel fakat fiyat bilmiyorum
-pekom polis merkezi (zeytinburnu) kira bedeli 2400 kisi bsi menude 15den basliyordu sanirim (havuzbasi)
-pasagarden (avcilar) burasi kir 50 tlden basliyor fiyatlari
-event garden (sariyer) kir 63 tl den basliyor
-bahar country (sariyer) kir oda 60 civarindan basliyor
-urza (macka) kir fix fiyat 25 bin di galiba
-fransiz bahceleri 70 tlden basliyor bildigim kadariyla
sariyer bahceköy yolunda kir mekanlari dolu gez gez bitmez yanliz ben gercekten hic önermem kir mekanlarini
suan aklimda bunlar var evde dosya yaptim kocaman tüm mekanlar bilgiler yaziyor :)) yazarim ordanda
bu arada bu mekanlar hep avrupa yakasinda anadolu yakasini pek arastirmiyorum ama bildigim yerler sabanci ögretmenevi birde cengelköy sopiha fakat fiyat bilmiyorum
duyduguma göre anadolu yakasinda daha cok secenek var dügün mekan olarak birde biraz daha uygunmus
seninde aklinda biryerler varsa bana söyle :))
haa biz suan ipek palas oteliyle ilgileniyoruz cok guzel mekan cokta uygun fakat maximum 180 kisilik napcaz bilmiyorum