yani o kadar enteresan ki... arkadas mi dusman mi cozemedim!
ya da ben cok safim ona karsi... simdiye dek hep saf gordum belki de.. ama kesinlikle oyle degil! cok bencil... bundan boyle, ben de oyle davranicam ama.. yoksa uzulen ben oluyorum!
sonunda yazdın yaa brckn çok şüküüüüür
walla bende engelleme gibi bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım bile, kusura bakma
erkek olmadığına sevindim, gerçi 186 sayfayı kim okur diyorsunda benim nişanlım okumuş bugün işyerinde hiç işi yokmuş, burayı okumuş hep, gerçi hepsini okumuşmudur bilemem de.. :95:
sana hayırlı tezkereler :) bu sene yetişir inşalah.. illa eylül gelini olman gerekmiyor hem ara sıra fikirlerini yaz sende lütfen
ay kızlar dayanamıyorum çok uykum geldi ben yatıcam inş
görüşürz öpüyorum hepinizi
Canım zaman zaman hepimizin moral bozuklukları oluyor, yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz kolay deil, iki farklı insan hatta iki farklı aile.... sıkıntı , sorun olmaması imkansız, önemli olan sorunları çözüme kavuşturmak, olumlu düşün ki herşey olumlu olsun
biz de sakinlik arıyoz canım
o yüzden tercih edebilirz
ben rsimlerde gördüğüm kadarıyla çok begendm
gel-gitler...
hepimiz yaşıyoruz. Çok mutluyken bi anda üzerimize çöken mutsuzluk...
ben de biraz öyleyim bu sıra
rabbim hayr etsin
ayy çok çirkin bence
onunla küs
benim nişanlım da yapmıyodur umarım
ay kız kıza konuşamicaz mı biz ayol
ben de aynen şüheleniyorum
her girdiğimde burda nerdeyse
benim nişanlım şuan yanımda
o değil en azından buna eminiz
ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,zira bu aralar ben de çok bunalıyorum her şey batıyo bana
günaydın demet, sağol beni savunduğun için
madem burdasın senin de fikirlerini alalım evlilik hazırlıklarıyla ilgili ne düşünüyosun siz erkekler bu kadar rahat olmayı nasıl becerebiliyorsunuz
Öncelikle 187 sayfayı eksiksiz okuduğumu belirtmek isterim.Hepinize kolay gelsin işiniz erkeklerinkinden çok daha zor. Erkek kızı beğenirken sadece görünüşünü değil zevklerinide beğenir, yani kız ne alsa erkek onuda beğenecektir zaten, onun için o tür şeylere fazla kafa yormayız bişeyi beğenerek aldıysanız gerçekten bizde beğeniriz. Ama yinede nişanlınız aldığınız şeyleri sadece beğenmeyip aynı zamanda yorum yapma yeteneğine sahipse o zaman şanslısınız demektir :)
tek ben mi çalışıorum herkes yatıyo mu yaaaa:84:
kızlaaarr
nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?