- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selamlarr benım onumde daha nışanım var ama dügün icinde salon tuttuk 24 eylul ıcın.
Benıde yazabilirsiniz listeye
günaydın kızlaaarrr
uyuyo mu herkess
günaydın 2 topikin gelinleride uyuyo malum bugun pazar bi biz kalkmısız kii ben calısıyorum zaten
ewt sanırım öyle
nasılsın canikom, bugün neden çalışıyon
hastanede calısıyorum malum 7/24 acık olunca bizede calısmak düşüyo sne nie erken uyandın
hmm allah kolaylık versin
ben şuan çalışmıyorum, 11de kalktım daha kahvaltı yapmadım
şimdi yapcam
Kızlar selamlarr benım onumde daha nışanım var ama dügün icinde salon tuttuk 24 eylul ıcın.
Benıde yazabilirsiniz listeye
hastanede calısıyorum malum 7/24 acık olunca bizede calısmak düşüyo sne nie erken uyandın
moralim çok bozuk.Sözlümle ikimiz de aynı okulda görevliyiz.haftasonları kös kös evde oturuyoruz.Haftasonları dinlenecekmiş haftaiçi çok yoruluyormuş.Ama her hafta böyle
koca bi ömür böyle davranacaksa onunla nasıl mutlu olurum bilmiyorum.Çok sıkıldım artık.
moralim çok bozuk.Sözlümle ikimiz de aynı okulda görevliyiz.haftasonları kös kös evde oturuyoruz.Haftasonları dinlenecekmiş haftaiçi çok yoruluyormuş.Ama her hafta böyle
koca bi ömür böyle davranacaksa onunla nasıl mutlu olurum bilmiyorum.Çok sıkıldım artık.
e kızlar beni nie listeye eklemediniz 8 eylül kına 10 eylül düğün nasipse