2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz de sakinlik arıyoz canım
o yüzden tercih edebilirz
ben rsimlerde gördüğüm kadarıyla çok begendm

gel-gitler...
hepimiz yaşıyoruz. Çok mutluyken bi anda üzerimize çöken mutsuzluk...
ben de biraz öyleyim bu sıra
rabbim hayr etsin

ayy çok çirkin bence
onunla küs
benim nişanlım da yapmıyodur umarım
ay kız kıza konuşamicaz mı biz ayol

ben de aynen şüheleniyorum
her girdiğimde burda nerdeyse

benim nişanlım şuan yanımda
o değil en azından buna eminiz

ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,zira bu aralar ben de çok bunalıyorum her şey batıyo bana

zvy aldıkların ne kadar ciciymiş yaa bende hergün bakıyorum limango ve markafoniye ama görmedim bunları.. dün trendyoldan colins indirimi vardı, nişanlıma sweatshirt, kendimede gömlek aldım.

zvy aldıkların ne kadar ciciymiş yaa bende hergün bakıyorum limango ve markafoniye ama görmedim bunları.. dün trendyoldan colins indirimi vardı, nişanlıma sweatshirt, kendimede gömlek aldım.

saol canım, senin de aldıkların hayırlı olsun... ben de sabah erkenden girdim bugün markafoniye, ona rağmen terlikimin istediğim rengi tükenmişti mavişini aldım, ama bunu de sevdim sonraa bi de bugün kargo ücretsizdi iyi oldu :82:

selam lemlemcim ve zyvcim :)
nasilsiniz??? nasil gecti gununuz?

markalonga diye bir websitesi kesfettim bugun..
vakit bulunca uye olup bakin derim

iyiyim canım , bugün işler biraz yoğundu, yorulmuşum, geçen gün elif ti sanırım markalonga dan o da bahsetti , güvenilir mi diye sormuştu ben de üye olup bi bakmıştım, fiyatlar baya uygundu , elif alışveriş yapacaktı o siteden naptı acaba :26:

selam lemlemcim ve zyvcim :)
nasilsiniz??? nasil gecti gununuz?

markalonga diye bir websitesi kesfettim bugun..
vakit bulunca uye olup bakin derim

iyiyim canım.. hımm o siteyi bende duymuştum ama üye değilim die bakamamıştım.. bana davet gönderirmisin, üye olayım.. msjda mail adresimi gönderiyorum canım

oo oyle mi? demek ilk ben degilmisim

ben de cok yoruldum... bir de is yerinden bir hatunla anlasamiyorum... o da cabasi!

kızlar bugün gördüm benim hakkımda yazdıklarınızı geçmişi okuyordum ben bir kaç gündür o yüzden altta sürekli adım çıkıyor yoksa erkek falan değilim yani sizde takdir edersinizki bir erkek 186 sayfayı okumaz içi kıyılır yani,:)
benim düğünümün olup olmayacağı kesin değil askerde erkek arkadaşım 1 ay sonra gelecek yetişirse bu sene yoksa seneye yani...

sonunda yazdın yaa brckn çok şüküüüüür

walla bende engelleme gibi bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım bile, kusura bakma

erkek olmadığına sevindim, gerçi 186 sayfayı kim okur diyorsunda benim nişanlım okumuş bugün işyerinde hiç işi yokmuş, burayı okumuş hep, gerçi hepsini okumuşmudur bilemem de.. :95:

sana hayırlı tezkereler :) bu sene yetişir inşalah.. illa eylül gelini olman gerekmiyor hem ara sıra fikirlerini yaz sende lütfen

yani o kadar enteresan ki... arkadas mi dusman mi cozemedim!
ya da ben cok safim ona karsi... simdiye dek hep saf gordum belki de.. ama kesinlikle oyle degil! cok bencil... bundan boyle, ben de oyle davranicam ama.. yoksa uzulen ben oluyorum!

canım uzak dur en güzeli, ben öyle yapıyorum işyerindekilerle , herkesle mesafeliyimdir, dolayısıyla pek bulaşmıyo kimse bana

nihayyeettt

kızlar acayip yorgunum ya
bugün alışverişe gittik
öldüm resmen
düğün zamanı daha da yorulucaz napıcaz o zaman:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…