• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mutfak yerleşim projesi tasarım ve çizim canım autocad programında :34:
şuan için sorarsan oturuyorum o ayrı :86::86::86:
naptınız bakıyım paso geziyorsun sen yahuu

:9::9:
ewt bu ara çok geziyorum ama normalde böyle değilimdir
ayy bi de benim nişanlım çok meraklı gezmeye
zorla sürüklüyo beni oraya buraya
ablam da ona uyunca mecbur oluyosun tabe:97:
senin ev ne alemde

:9::9:
ewt bu ara çok geziyorum ama normalde böyle değilimdir
ayy bi de benim nişanlım çok meraklı gezmeye
zorla sürüklüyo beni oraya buraya
ablam da ona uyunca mecbur oluyosun tabe:97:
senin ev ne alemde

:62::62::62: AMAN GEZ canım ne güzel bende severim gezmeyi :31:
ama keyfim yerinde olacak böyle saatlerce yürüyebilirim yani 2*3 ay öncesine kadar
köpek yüzünden 5*6 saat yürüyorduk şimdi malesef oturuyoruz o kadar uzun yürümüyoruz :34:

evde işte nişanlım gitti bugün o çalışmıyor kombici gelecek boyacıya falan bakacak devam ediyor,
4'ten sonra eminönüne gidip mutfak dolaplarına kulp bakıcaz beğenirsek alıcaz beğenmezsek koçtaşa :51: alacaklarımızı bitirmeye çalışıyoruz :5:
bide köşe takımı rengi beğencez :23:

oo artık son rütuşlar bunlar
ben bazen çok heyecanlanıyorum bazense hiç heyecanım kalmıyo
şuanda da heyecanımı yitirmiş durumdayım:31:
normal mi speed

oo artık son rütuşlar bunlar
ben bazen çok heyecanlanıyorum bazense hiç heyecanım kalmıyo
şuanda da heyecanımı yitirmiş durumdayım:31:
normal mi speed

kesinlikle çok normal istediklerin olmadığında aman diyorsun istemiyorum evlenmek.
çok kısa kendimden bişey anlatıyım.. :26: ben sözlendiğimizden beri ev alıcaz diyordum..
krediye giricez evimiz olacak ikimizde çalışıp öderiz falan diyordum :8: çünkü hiç kirada oturmadım
biliyorum bu beni çok rahatsız edecek 2010 temmuz ayından beri biz ev bakıyoruz her bulamadığımızda ve olmadığında olumsuz herşeyde nişanlımı suçluyordum :60::60::60: sonra bıraktım bakmayı falan dedim bakmıycam artık tabi bu devrede babama istemiyoum evlenmek dedim o hatteye geldimn ama nişanlımım hiç haberi yok kendi kendimi yedim bitrdim :89:
nisan ayında oldu ve şimdi önüne ben geçemiyorum :4::4::4::4: yapacaklatın falan.
nisanı sayma eylülü de kaldı 4 ayınız kaldı işte :24: kıymetini bil sıkma canını illa bakıcam alıcam işimi bitiricem deme mutlaka vardır bi yerde kısmetin :87::87::87: ve sen istesende istemesende herşey oluyor :21: çeyizlerini bitir işte ne biliyim gez dolaş ama keyfine gez gözüne çarparsa git bak bişeylere :1:

zaman zaman geçim endişesi taşımaya başladım önceden hiç böyle değildim
bi de bazen aklıma çok saçma şeyler geliyo mesela
"evlenmeyi neden bu kadar istiyorum ki evlensem nolucak sanki" falan diyorum
ama nişanlımı görünce tabi bunların hiçbiri aklıma gelmiyo
onu dünyada sahip olduğum-olabileceğim en büyük nimet olarak görüyorum çok seviyorum ama ne bileyim
biz 2 senedir nişanlıyız bunun da etkisi var sanırım
şuan mutsuz hissediyorum mesela
garip bi durum işte...

evet canım çünkü evlendiğini şimdi anlıyorsun sen yine iyi anladın erken ben daha hala anlamadım desem yeridir. geçimi bende çok düşündüm ama Allah yardım ediyor eminim bize de edecektir.
bende diyorum mesela babamın tek kızıyım. ve ailem tarafından şımarık,her istediği her şartta olan birisiyim ama biliyorum eşimle mutlu olucamm :86: ve en az oda bana ailemin davrendığı gibi davranıyor :44: çıktığım yolda mutsuz zamanlarımda oldu ama güzel şeyleri düşündüm sende öyle yap :27: sıkma canını mobilya için öyle hemen beğeniyim de alıyım falan diye. alsanda yine mob. kalıyor :60::60::60::60:

haklısın canım ama insan işte zaman zaman oluyo böyle şeyler
ben mutlu olacağım konusunda en ufak bir şüphe bile taşımıyorum
ama korkmaya başladım sanki
benim laptopun pili bitiyo
güzel yüreğin için çok teşekkür ederim
canım ben,i,m :70:

ah bu ben kendimi nerelere koysam
saklansam bi yerlerde gizlice ağlasam..
ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
çekilsem sahillere
hayaller mi kursam?

iyiyim canım.. hımm o siteyi bende duymuştum ama üye değilim die bakamamıştım.. bana davet gönderirmisin, üye olayım.. msjda mail adresimi gönderiyorum canım

lemlemcim sen bana msj atmıştın dawet gönderirmisin die bende göndermiştim ama özel msj atma hakkım olmadığı için mesaj atamadım. Gelmedimi dawetim?

selam kızlar fazla giremiyorum yoğun çalıştığım için ama arada takip ediyorum.niişanlımla bile düzgü görüşemiyoruzz 3 haftada ayda bir anca bunalıma soktu beni bu iş :S öptm sizleri grş

merhaba kızlar, bugün ben evdeydim, tatildik, ama sabah annemle temizlik yaptık sonra misafirler gelecekmiş onlara hazırlık yaptık, misafirler geldi onlara hizmet falan derken daha yeni oturabildim.. misafirler hala içerde hatta, ama sıkıldım kadınların arasında odama kaçtım..

dün o kadar tepki göstermiş olmama rağmen, bugün hala buraya giripte bide girdiği yetmiyo gibi yorumlar yapıp, sohbete katılan nişanlıma da bugün ben gününü göstereceğim, o kadar söylüyorum....

merhaba kızlar, bugün ben evdeydim, tatildik, ama sabah annemle temizlik yaptık sonra misafirler gelecekmiş onlara hazırlık yaptık, misafirler geldi onlara hizmet falan derken daha yeni oturabildim.. misafirler hala içerde hatta, ama sıkıldım kadınların arasında odama kaçtım..

dün o kadar tepki göstermiş olmama rağmen, bugün hala buraya giripte bide girdiği yetmiyo gibi yorumlar yapıp, sohbete katılan nişanlıma da bugün ben gününü göstereceğim, o kadar söylüyorum....

:18::22::4::4::4:
bu mesajdan ben bile korktum

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlaar, bugün dışarıdaydım, ancak girebildim nete, nasılsınız bakalım?

İyi akşamlar kızlaar, bugün dışarıdaydım, ancak girebildim nete, nasılsınız bakalım?

iyi akşamlar cnm ben de fazla giremedim nişanlım hala çalışıo onu almaya geldim ama 11 de çıkacak biraz nete gireyim dedim sen neler yapıyosun

iyi akşamlar cnm ben de fazla giremedim nişanlım hala çalışıo onu almaya geldim ama 11 de çıkacak biraz nete gireyim dedim sen neler yapıyosun

Ben de boş boş oturuyorum, gündüz gezdim biraz, şimdi de dinleniyorum işte :61: kimse de yok bu akşam ikimizden başka :25:

zyv cim bu arada yumurta şekillendiricisi bitmiş:59: ben de kurabiye kalıplarından aldım:32:

hımm geçen yine gelmişti markafoniye ben de o zaman yetişememiştim tükenmişti :19:, bu sefer yakaladım amaa :42:, senin de kurabiye kalıpların hayırlı olsun tatlım, güzel günlerde kullan inşallah :38:

Back