oyy kıyamaaamm
Allah kolaylık versin
Sen ne iş yapıyosun fıstıkım
mutfak yerleşim projesi tasarım ve çizim canım autocad programında
şuan için sorarsan oturuyorum o ayrı :86::86::86:
naptınız bakıyım paso geziyorsun sen yahuu
ewt bu ara çok geziyorum ama normalde böyle değilimdir
ayy bi de benim nişanlım çok meraklı gezmeye
zorla sürüklüyo beni oraya buraya
ablam da ona uyunca mecbur oluyosun tabe:97:
senin ev ne alemde
oo artık son rütuşlar bunlar
ben bazen çok heyecanlanıyorum bazense hiç heyecanım kalmıyo
şuanda da heyecanımı yitirmiş durumdayım
normal mi speed
iyiyim canım.. hımm o siteyi bende duymuştum ama üye değilim die bakamamıştım.. bana davet gönderirmisin, üye olayım.. msjda mail adresimi gönderiyorum canım
lemlemcim sen bana msj atmıştın dawet gönderirmisin die bende göndermiştim ama özel msj atma hakkım olmadığı için mesaj atamadım. Gelmedimi dawetim?
merhaba kızlar, bugün ben evdeydim, tatildik, ama sabah annemle temizlik yaptık sonra misafirler gelecekmiş onlara hazırlık yaptık, misafirler geldi onlara hizmet falan derken daha yeni oturabildim.. misafirler hala içerde hatta, ama sıkıldım kadınların arasında odama kaçtım..
dün o kadar tepki göstermiş olmama rağmen, bugün hala buraya giripte bide girdiği yetmiyo gibi yorumlar yapıp, sohbete katılan nişanlıma da bugün ben gününü göstereceğim, o kadar söylüyorum....
İyi akşamlar kızlaar, bugün dışarıdaydım, ancak girebildim nete, nasılsınız bakalım?
iyi akşamlar cnm ben de fazla giremedim nişanlım hala çalışıo onu almaya geldim ama 11 de çıkacak biraz nete gireyim dedim sen neler yapıyosun
Ben de boş boş oturuyorum, gündüz gezdim biraz, şimdi de dinleniyorum iştekimse de yok bu akşam ikimizden başka
zyv cim bu arada yumurta şekillendiricisi bitmişben de kurabiye kalıplarından aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?