selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi yahu
selam canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi yahu
ben gitmedim ama yeni evlenen arkadaşlarım oldu deniz mevsimi olmadığı için orayı seçtiler fotolarını gördüm bir sürü çok güzeldi onlarda çok güzel ama hafta sonu gitmek için 2 günden sonra çok sıkıcı yapacak hçbşy bulamıosun dediler ama sessizlik istiosan olabilir
Özledim sizi...
Takip ediyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum nedensiz...
Bilinçaltım pek iyi değil...
Ruhsal yönden biraz sıkıntılıyım, size de bulaştırmak istemediğim için uzaktan sevinçlerinize ortak oluyorum...
Toplarlanacağım...
ayy ne işi var burda, hadi site yöneticisine şikayet etsem üyeliğini iptal etseler ama yine girip yine okuyacak... yarın bu yazdıklarımıda okur hattaaa... ne işin var canım senin burda yaa?? ne işin var??? :84: :84: :84:
ben bu brkcn dende şüpheleniyorum, daha hiç birşey yazmadı, hatta bi ara bende sormuştum sende mi eylül gelinisin falan diye ama hiç cevap gelmedi bide nerdeyse hergün görüyorum orda... kızlar oda birinizin nişanlısı olmasın sakın??
brkcn niye bişey yazmıyorsun?
Kızlar bu olaydan sonra ister istemez brckn de acaba birimizin nişanlısı mı diye tereddüte düştüm, hayır çekingen bi eylül gelinidir diye ben de selam vardim ama hala tık yok , şüphelerim gittikçe artıyorr
Hakkın var...
1 hafta oncesıne kadar bu dedıklerını zıyadesıyle soyluyordum, kendı kendımı zaman zaman uzuyordum...
Şimdıyse bunlar aklıma bıle gelmıyor, gelemıyor...
Öncelıgını kaybettı...
Ah bı de daha acık konusmayı becerebılsem...
Ama paylasımcı yonumu yıllar once kaybettım...
Anlatamıyorum bıle...
İçimde patlayacak bırgun...
Ya da ben abartıyorum bunu bıle bılmıyorum...
Telkınlerın ıcın cok tesekkur ederım arkadasım...
selam hatunlaaaar
selam hatunlaaaar
zvy aldıkların ne kadar ciciymiş yaa bende hergün bakıyorum limango ve markafoniye ama görmedim bunları.. dün trendyoldan colins indirimi vardı, nişanlıma sweatshirt, kendimede gömlek aldım.
selam lemlemcim ve zyvcim :)
nasilsiniz??? nasil gecti gununuz?
markalonga diye bir websitesi kesfettim bugun..
vakit bulunca uye olup bakin derim
selam lemlemcim ve zyvcim :)
nasilsiniz??? nasil gecti gununuz?
markalonga diye bir websitesi kesfettim bugun..
vakit bulunca uye olup bakin derim
iyiyim canım , bugün işler biraz yoğundu, yorulmuşum, geçen gün elif ti sanırım markalonga dan o da bahsetti , güvenilir mi diye sormuştu ben de üye olup bi bakmıştım, fiyatlar baya uygundu , elif alışveriş yapacaktı o siteden naptı acaba :26:
oo oyle mi? demek ilk ben degilmisim
ben de cok yoruldum... bir de is yerinden bir hatunla anlasamiyorum... o da cabasi!
işyerindeki huzur ve uyum çok önemli gerçekten de
kızlar bugün gördüm benim hakkımda yazdıklarınızı geçmişi okuyordum ben bir kaç gündür o yüzden altta sürekli adım çıkıyor yoksa erkek falan değilim yani sizde takdir edersinizki bir erkek 186 sayfayı okumaz içi kıyılır yani,:)
benim düğünümün olup olmayacağı kesin değil askerde erkek arkadaşım 1 ay sonra gelecek yetişirse bu sene yoksa seneye yani...
yani o kadar enteresan ki... arkadas mi dusman mi cozemedim!
ya da ben cok safim ona karsi... simdiye dek hep saf gordum belki de.. ama kesinlikle oyle degil! cok bencil... bundan boyle, ben de oyle davranicam ama.. yoksa uzulen ben oluyorum!
kızlar bugün gördüm benim hakkımda yazdıklarınızı geçmişi okuyordum ben bir kaç gündür o yüzden altta sürekli adım çıkıyor yoksa erkek falan değilim yani sizde takdir edersinizki bir erkek 186 sayfayı okumaz içi kıyılır yani,:)
benim düğünümün olup olmayacağı kesin değil askerde erkek arkadaşım 1 ay sonra gelecek yetişirse bu sene yoksa seneye yani...