• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yani o kadar enteresan ki... arkadas mi dusman mi cozemedim!
ya da ben cok safim ona karsi... simdiye dek hep saf gordum belki de.. ama kesinlikle oyle degil! cok bencil... bundan boyle, ben de oyle davranicam ama.. yoksa uzulen ben oluyorum!
:59:

meslekdaşım teşşekkür ederim davet geldi, hem meslekdaşım hem takımdaşımmışsın :34:

walla iş yerindeki gıcık tipleri de boşver sen onlara bakma canım ya, dert etmeye bile değmez öyle salaklar.. bizim iş yerinde de vardı, resmen arkamdan kuyumu kazıyordu, ama tabii olan sonradan ona oldu defolup gitti.. ayyy bak sana boşver diyorum ama düşününce bile sinir oldum yine..

sonunda yazdın yaa brckn çok şüküüüüür :15:

walla bende engelleme gibi bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım bile, kusura bakma :40:

erkek olmadığına sevindim, gerçi 186 sayfayı kim okur diyorsunda benim nişanlım okumuş bugün işyerinde hiç işi yokmuş, burayı okumuş hep, gerçi hepsini okumuşmudur bilemem de.. :95:

sana hayırlı tezkereler :) bu sene yetişir inşalah.. illa eylül gelini olman gerekmiyor hem ara sıra fikirlerini yaz sende lütfen :34:

baya tehlikeli yerlere doğru gidiyomuş desene:)) iyiki bugün gördüm yazınızı kusura bakmayın tekrar benim aklıma gelmemişti böle bişey :26:
bilmiyorum ya artık yetişir mi yetişmez mi kafayı yyicem yoksa düşünmekten
tamam yazarım fikirlerimi teşekkürler ilginize

Kızlar bi erkek buraya giriyorsa kasıtlı giriyordur bence nişanlısı vardır.bekar erkeğin düğün topicinde ne işi olur di mi?Bugün ne giydin ayna ayna bölümü olsa neyse:60:
zyv cim bu arada yumurta şekillendiricisi bitmiş:59: ben de kurabiye kalıplarından aldım:32:

Canım zaman zaman hepimizin moral bozuklukları oluyor, yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz kolay deil, iki farklı insan hatta iki farklı aile.... sıkıntı , sorun olmaması imkansız, önemli olan sorunları çözüme kavuşturmak, olumlu düşün ki herşey olumlu olsun :34:

Allah razı olsun canım...
Rabbım hepımıze kuracagımız yuvada mutlu olmayı nasıp etsın...
Uzaklıgın da etkısı var...
Yanında olanlar kıymetını bılsın...

biz de sakinlik arıyoz canım
o yüzden tercih edebilirz
ben rsimlerde gördüğüm kadarıyla çok begendm

gel-gitler...
hepimiz yaşıyoruz. Çok mutluyken bi anda üzerimize çöken mutsuzluk...
ben de biraz öyleyim bu sıra
rabbim hayr etsin

ayy çok çirkin bence:20:
onunla küs:19::35:
benim nişanlım da yapmıyodur umarım
ay kız kıza konuşamicaz mı biz ayol

ben de aynen şüheleniyorum
her girdiğimde burda nerdeyse

benim nişanlım şuan yanımda
o değil en azından buna eminiz:9:

Güllük gülistanlık dunya yok demı canım...
Allah senın de sıkıntılarını alsın yuregınden...
Duze cıkarız ınsallah hep bırlıkte...

ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,zira bu aralar ben de çok bunalıyorum her şey batıyo bana:14:

Insallah senınkı de gecıcı bır donemdır canım...
Zaten yeterınce streslıyız bır de ustune baska seyler eklenınce...

Bugun sabaha nazaran daha ıyıyım...
Nısanlım geldı, yanyanaydık...
Bırlıkte olanlar ne olur kıymetını bılın...
Uzaklık hıc bır seye benzemıyor...

madem burdasın senin de fikirlerini alalım evlilik hazırlıklarıyla ilgili ne düşünüyosun siz erkekler bu kadar rahat olmayı nasıl becerebiliyorsunuz

madem burdasın senin de fikirlerini alalım evlilik hazırlıklarıyla ilgili ne düşünüyosun siz erkekler bu kadar rahat olmayı nasıl becerebiliyorsunuz

Öncelikle 187 sayfayı eksiksiz okuduğumu belirtmek isterim.:9: Hepinize kolay gelsin işiniz erkeklerinkinden çok daha zor. Erkek kızı beğenirken sadece görünüşünü değil zevklerinide beğenir, yani kız ne alsa erkek onuda beğenecektir zaten, onun için o tür şeylere fazla kafa yormayız bişeyi beğenerek aldıysanız gerçekten bizde beğeniriz. Ama yinede nişanlınız aldığınız şeyleri sadece beğenmeyip aynı zamanda yorum yapma yeteneğine sahipse o zaman şanslısınız demektir :)

Öncelikle 187 sayfayı eksiksiz okuduğumu belirtmek isterim.:9: Hepinize kolay gelsin işiniz erkeklerinkinden çok daha zor. Erkek kızı beğenirken sadece görünüşünü değil zevklerinide beğenir, yani kız ne alsa erkek onuda beğenecektir zaten, onun için o tür şeylere fazla kafa yormayız bişeyi beğenerek aldıysanız gerçekten bizde beğeniriz. Ama yinede nişanlınız aldığınız şeyleri sadece beğenmeyip aynı zamanda yorum yapma yeteneğine sahipse o zaman şanslısınız demektir :)

ben biraz şaslıyım aslında nişanlımdan fikir de alıyorum yardımcı oluo allahtan

lemlem hala girmedi acaba seni burda görünce ne yapacak???:4::4::4:
ayrıca sıkılmadan bu kadar sayfayı okuduğun için tebrik ederim büyük başarı ve bizim ne kadar zorluklar yaşadığımızı anlamana da sevindim genelde erkekler bunların çok boş şeyler olduğunu söylerler
hadi sende yavaş yavaş toparlan:80:

Back