Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşamlarınız iyi olsun eylül gelinleri:80:
kızlar şok şok şoklardayım. yaaaaaaaaa off yaaaaaaa.
ben daha önce nişanlıma burdan bahsetmiştim, oda girmiş bizim bu topiği bulmuş ve okumuş yazdıklarımızı yaaaaaaaaaaaa...... hattaaaaaaa okumakla yetinmemiş bide kendisine nik alıp benimde düğünüm eylülde diye yazmış... :84: :84: :84: :84: offf bide ferman07 diye nick almış.. akşam bana demişti kadınları kulübüne girince seni bi süpriz bekliyor demişti.. ya söleyin ben napim şimdi??
şimdi ona çok kötü bi msj yazdım, ya çok kötü oldum ağlayasım geldi.. napacağımı bilmiyorum.
kızlar şok şok şoklardayım. yaaaaaaaaa off yaaaaaaa.
ben daha önce nişanlıma burdan bahsetmiştim, oda girmiş bizim bu topiği bulmuş ve okumuş yazdıklarımızı yaaaaaaaaaaaa...... hattaaaaaaa okumakla yetinmemiş bide kendisine nik alıp benimde düğünüm eylülde diye yazmış... :84: :84: :84: :84: offf bide ferman07 diye nick almış.. akşam bana demişti kadınları kulübüne girince seni bi süpriz bekliyor demişti.. ya söleyin ben napim şimdi??
yuva kurmak için elimizden geleni yaptığımızı ve biz bayanların birbirimizi tanımadığımız halde nasıl yardımcı olduğumuzu keşke bütün erkekler okusa da dank etse kafalarına belki bize daha çok yardımcı olurlardı
lemlemcim bunu nişanlıma anlatsam çok üzülürdü ondan önce biri bunu yaptı die kaçırdı die walla takma kafana ne var canım boşver geyik olmuş işte gelecekte anlatacak malzeme çıktı size gülersiniz bolbol
ayy teşekkür ederim canım yaa, ben en çok da sizin tepkilerinizden çeknmiştim, ama söylemeden de duramadım işte, şok oldum ama yaa görünce.. henüz gülemiyorum ilerde gülerim belki.. ben hala sinirliyimm.
ayy teşekkür ederim canım yaa, ben en çok da sizin tepkilerinizden çeknmiştim, ama söylemeden de duramadım işte, şok oldum ama yaa görünce.. henüz gülemiyorum ilerde gülerim belki.. ben hala sinirliyimm.