• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

brckn hep aşağıdasın :80:, eylül gelinimisin sende? istersen tanışalım, muhabbete sen de katılabilirsin :71:

:53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

kızlar şok şok şoklardayım. yaaaaaaaaa off yaaaaaaa.
ben daha önce nişanlıma burdan bahsetmiştim, oda girmiş bizim bu topiği bulmuş ve okumuş yazdıklarımızı yaaaaaaaaaaaa...... hattaaaaaaa okumakla yetinmemiş bide kendisine nik alıp benimde düğünüm eylülde diye yazmış... :84: :84: :84: :84: offf bide ferman07 diye nick almış.. akşam bana demişti kadınları kulübüne girince seni bi süpriz bekliyor demişti.. ya söleyin ben napim şimdi??

ayy ne işi var burda, hadi site yöneticisine şikayet etsem üyeliğini iptal etseler ama yine girip yine okuyacak... yarın bu yazdıklarımıda okur hattaaa... ne işin var canım senin burda yaa?? :43: :43: ne işin var??? :84: :84: :84:

ben daha önce nişanlıma burdan bahsetmiştim, oda girmiş bizim bu topiği bulmuş ve okumuş yazdıklarımızı yaaaaaaaaaaaa...... hattaaaaaaa okumakla yetinmemiş bide kendisine nik alıp benimde düğünüm eylülde diye yazmış... :84: :84: :84: :84: offf bide ferman07 diye nick almış.. akşam bana demişti kadınları kulübüne girince seni bi süpriz bekliyor demişti.. ya söleyin ben napim şimdi??

evet ben bi de hoş geldin demiştim valla ben kendi nişanlımdan beklerken senin ki çıktı çok komik valla benimki de her an girebilir ondan beklerim öyle şeyler olsun yine de hoş gelmiş canım:60::9::9::4:ama çok ayıpppp

:53: :53: Ben de fermanın yazdığını görünce dedim lemlemle aynı tarihte evlenecek biri daha çıktı, demek nişanlınmış oooo :20:

yuva kurmak için elimizden geleni yaptığımızı ve biz bayanların birbirimizi tanımadığımız halde nasıl yardımcı olduğumuzu keşke bütün erkekler okusa da dank etse kafalarına belki bize daha çok yardımcı olurlardı

yuva kurmak için elimizden geleni yaptığımızı ve biz bayanların birbirimizi tanımadığımız halde nasıl yardımcı olduğumuzu keşke bütün erkekler okusa da dank etse kafalarına belki bize daha çok yardımcı olurlardı

aslında doğru söylüyorsun.. herşeyi iyice araştırıp sorup soruşturup öyle aldığımızı görür işte.. zaten bana dedi, orayı okumam çok iyi oldu yaa diye... gülsemmi ağlasammı şaşırdım.

ben bu brkcn dende şüpheleniyorum, daha hiç birşey yazmadı, hatta bi ara bende sormuştum sende mi eylül gelinisin falan diye ama hiç cevap gelmedi bide nerdeyse hergün görüyorum orda... kızlar oda birinizin nişanlısı olmasın sakın??
brkcn niye bişey yazmıyorsun? :20:

Kızlar bu olaydan sonra ister istemez brckn de acaba birimizin nişanlısı mı diye tereddüte düştüm, hayır çekingen bi eylül gelinidir diye ben de selam vardim ama hala tık yok , şüphelerim gittikçe artıyorr :20:

Son düzenleme:
lemlemcim bunu nişanlıma anlatsam çok üzülürdü ondan önce biri bunu yaptı die kaçırdı die walla takma kafana ne var canım boşver geyik olmuş işte gelecekte anlatacak malzeme çıktı size gülersiniz bolbol

lemlemcim bunu nişanlıma anlatsam çok üzülürdü ondan önce biri bunu yaptı die kaçırdı die walla takma kafana ne var canım boşver geyik olmuş işte gelecekte anlatacak malzeme çıktı size gülersiniz bolbol

ayy teşekkür ederim canım yaa, ben en çok da sizin tepkilerinizden çeknmiştim, ama söylemeden de duramadım işte, şok oldum ama yaa görünce.. henüz gülemiyorum ilerde gülerim belki.. ben hala sinirliyimm.

ayy teşekkür ederim canım yaa, ben en çok da sizin tepkilerinizden çeknmiştim, ama söylemeden de duramadım işte, şok oldum ama yaa görünce.. henüz gülemiyorum ilerde gülerim belki.. ben hala sinirliyimm.

walla ne yalan söyliim ben yazını daha okurken gülme tuttu aferin walla iyi yapmış merak ediolar tabi sen olsan etmez mydn

Açıkçası ben biraz tedirgin oldum bu durumu düşününce, demek bi erkek de girip okuyo, sonuçta bazen özel konulara girilebiliyo, ne bilim iştee....

mutlaka arama motorunda bi konu arayınca en çok bu siteye yönlendiriyo ben öyle üye oldum buraya erkekler de tabi ki görebilir bazen ama yapacak bşy yok

Back