2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

:( çok mutsuzum nişanlımla çok büyük bir kavga ettik çok canım sıkkın onu üzmekten onun benim yüzümden canının sıkılmasından nefret ediyorum onu okadar çok mutsuz ediyorum ki oysa o benim her kötü anımda yanımdayken beni mutlu ederken ben,onu sadece mutsuz ediyorum allahım yardım et bana ne olursun yaa:(:43:

:( çok mutsuzum nişanlımla çok büyük bir kavga ettik çok canım sıkkın onu üzmekten onun benim yüzümden canının sıkılmasından nefret ediyorum onu okadar çok mutsuz ediyorum ki oysa o benim her kötü anımda yanımdayken beni mutlu ederken ben,onu sadece mutsuz ediyorum allahım yardım et bana ne olursun yaa:(:43:

hayırdır canımmm evlilik stresinden herkes aynı şeyi yaşıyorrr sıkma canını ve bol bol dua et

bu ay üç ayların ilki bu ayda seveplar daha sevap günahlar daha günah ve bol bol ihlas sursini okmak lazımmm

sen sıkma canını ara ve nişanlının gönlünü al ve bu zamanda aranızı bozmak için şeytan da sürekli vesvese veriri ona uymayalımmm allah yardımcımız olsun :44::44:

hayırdır canımmm evlilik stresinden herkes aynı şeyi yaşıyorrr sıkma canını ve bol bol dua et

bu ay üç ayların ilki bu ayda seveplar daha sevap günahlar daha günah ve bol bol ihlas sursini okmak lazımmm

sen sıkma canını ara ve nişanlının gönlünü al ve bu zamanda aranızı bozmak için şeytan da sürekli vesvese veriri ona uymayalımmm allah yardımcımız olsun :44::44:

şimdi ararsam sölediğim hiç bir güzel söze kanacak bana inanacak gücü yoktur eminim. benimde ona söleyebilcek sözüm yok çünkü nedediyse haklı sonuna kadar birdaha böle olmayacak söz desemde inanmayacak kaçıncı sözüm yine aynı şeyler çünkü diycek yine haklı:( ben çok duygusal biriyim herşeye kırılır alıngan herşeyi kendine sorun yapan biriyim buda bunun yüzünden kafayı yemiş durumda:43:

şimdi ararsam sölediğim hiç bir güzel söze kanacak bana inanacak gücü yoktur eminim. benimde ona söleyebilcek sözüm yok çünkü nedediyse haklı sonuna kadar birdaha böle olmayacak söz desemde inanmayacak kaçıncı sözüm yine aynı şeyler çünkü diycek yine haklı:( ben çok duygusal biriyim herşeye kırılır alıngan herşeyi kendine sorun yapan biriyim buda bunun yüzünden kafayı yemiş durumda:43:

canım nişanlını en iyi sen tanırsın, ama dediğin gibi morali çok bozulduysa ve çok üzüldüyse belki de biraz yalnız bıraksan ve düşünse daha iyi olur, sonra da zaten özür diler, hatanı farkettiğini söylersen, bence dayanamaz, sonuçta sen onun aşkısın, canısın barışırsınız :70:

Kızlaar bugün mobilya baktım iş çıkışı, daha gezip bakıcam tabi ama gördüklerimden bir modeli şimdilik beğendim, özel albüme ekledim, koltuk rengi aynı kalacak fakat minderlerin rengi değişecek, daha farklı bir renk düşünüyorum, ama önce sizin de yorumlarınızı alayım,

kızlar nasılsınızzzz özledim sizleri :70:sızce ev ttmak ıcın erken mı cok begendıgım bır ev var kacırırız dıye korkuyorum acele mı edıyorum

Kızlaar bugün mobilya baktım iş çıkışı, daha gezip bakıcam tabi ama gördüklerimden bir modeli şimdilik beğendim, özel albüme ekledim, koltuk rengi aynı kalacak fakat minderlerin rengi değişecek, daha farklı bir renk düşünüyorum, ama önce sizin de yorumlarınızı alayım,

canım cok guzel. ben rengınıde begendım acık renk sevdıgım ıcın. sen nasıl bır renk dusunuyorsun

canım cok guzel. ben rengınıde begendım acık renk sevdıgım ıcın. sen nasıl bır renk dusunuyorsun

canım ben de koltukta açık rengi seviyorum ama minderlerde biraz zıt renkler kullanmak istiyorum, minderler acı kahve-krem tonlarından olsun diyorum,
orda da bi kumaş çeşidi vardı çok beğendim turkuaz mavi-krem-kahve tonlarındaydı, acayip rahatlatıcı bir renkti, onda da kararsız kaldım :31: albümüme de ekledim beğendiğim minder kumaşı rengini, ilk resimdeki minder kumaşlarına benzer bir renkti

Son düzenleme:
Geldi canım, kurmadık doğal olarak ama açıp baktık ezik çizik yoktu, malzemesi de çok güzel mat bi beyaz değil ışıl ışıl, ilk kuran resimler artık

ne sehpası kızlar bu yaa? int den mi aldınız? nasıl bişey resmi falan yokmu? zigon mu? bende zigon sehpa arıyorum

Günaydın kızlar hepicinize :21: Cumartesi gelinlik bakmaya çıktık iki yer baktık beğenmedim üçüncü yerde beğendim iki model ikisinide denedim birini aldım çok güzel oldu içime sindi sade çok şık ve zarif oldu:21: provaya bu hafta başlıyoruz ayakkabını al dediler bizde pazar günü ayakkabımı aldık çok güzel bride koleksiyonuymuş,sonunda gelinlikte aradan çıktı :16:

hayırlı olsun tatlım provalarda çaktırmadan fotosunu çekersen bekleriz :34:

aynen biliyormusun bende kınamda önden kısa arkadan kuyruklu bir model düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ya

bende mezuniyet törenim için önden kısa arkadan uzun bir elbise giymiştim :69: gerçekten çok güzel oluyor. şimdi kına için kabarık bişiler düşünüyorum..

canan, neşe, lemlemtoş nerde yahu

canım bu sıralar işlerimiz yoğun oluyor bugün giremedim. bu hafta yoğunum gibi gibi..

Eki Görüntüle 209261 Eki Görüntüle 209262 Eki Görüntüle 209263

bunlarda koltuk takımlarım beyaz deri olacak,içleri 3 lüler siyah,tekliler kırmızı olacak yaztıklarda sırf kırmızı olacak
umarım beğenirsinizzz:66:

caponumm koltukların çoook güzelmişşş, çok beğendim... güle güle kullan.. ama acaba hiç kırmızı karıştırmasanda bu renkler mi kalsa, sanki bu hali daha güzel..

hepimiz ara sıra kavgalar edip birbirimizi üzüyoruz. Hiç canını sıkma canım umarım bir an önce düzelir aranız.

canım ben aldım baza yı başka bir marka aldım yatağıda istikbalden aldım bu kılıfı fermuarlı olanlar var ondan aldım hem yüzeyi daha yumuşak hem yazlık hem kışlık kullanıaln kısmı var bilmyiorum ama inşallah memenun kalırım :74::74::74::74::74:

istikbalin hangi yatağı canım, bende yatak araştırıyorum bu sıralar, henüz istikbale bakmadım kaça aldınız sormayı ayıp?

Yatak aldınız mı kızlar?

mobilyamızı aldığımız yer hediye etti yatagı

canım kendini kontrol etmeye çalış
öyle en ufak bişeyde ortalığı bulandırıyodum ben de
ama artık akıllandım, çok yıpratıyor o durumlar

kızlar nasılsınızzzz özledim sizleri :70:sızce ev ttmak ıcın erken mı cok begendıgım bır ev var kacırırız dıye korkuyorum acele mı edıyorum

ev ne zamandır kirada canım?
daha çok begendiğin evler çıkar karşına
çok erken şuan
hele sen eylülün sonunda evleniceksin

caponum hayırlı olsun mobilyalarını begendim
canan ben de açık rengi çok seviyorum ama turkuaz ve kahve uyumuna hayranım

tatlım beğendiğin koltuklar çok güzelmiş, biraz minyon sanırım kaba koltuklardan değil, öyle kocaman kocaman koltukları bende sevmiyorum. ama daha araştır, model çok güzel, sen fiyatta araştır canım, aynı koltukları farklı fiyatlara satıyorlar, acele etme..

bizde güzel bir ev görüpte beğeniriz diye ev bakmaya korkuyoruz :9: daha erken çünkü.

bir ay daha geçsin kızlar, 1 aylık kira parasına evimizin bir eksiğini alırız.

canan ben de açık rengi çok seviyorum ama turkuaz ve kahve uyumuna hayranım

Ahsenim, ya minder kumaşına baktıkça içim ferahlıyordu , çok beğendim, tam tonunun adını bilmiyorum ama turkuaz mavi, krem ve kahve renklerindeydi, sadece aklımda olmayan bir renk olduğu için acele etmeyeyim dedim :26: bu arada takımın fiyatı da peşin 3000 civarı :50: :50:

bizde güzel bir ev görüpte beğeniriz diye ev bakmaya korkuyoruz :9: daha erken çünkü.

bir ay daha geçsin kızlar, 1 aylık kira parasına evimizin bir eksiğini alırız.

aynen bence de
kızlar düğünlere 2 buçuk-3 ay kaldı
siz kadın doğum uzmanına ne zaman görünmeyi düşünüyosunuz?

Back