bu arada bu iki ziyaretçi kim acaba yaa gece gece?
beğendiğim abajurlarıda göstereyim...
bunun fiyatı 94 TL
Eki Görüntüle 208572
bu 119 TL
Eki Görüntüle 208573
buda 132 TL
Eki Görüntüle 208574
bunlar 1 tanesinin fiyatı 2 tane alınacağını düşünürsek baya pahalıya geliyor
buda beğendiğim lambader, buda 350 TL'mişşş :84:
Eki Görüntüle 208575
lemlemtoş tatlışım seni bu saatte ilk defa görüyom burda
hayırdır uyuyamadın mı?
ben yarın avize bakmaya gidicem
yatakodama komidn almasam mı diye düşünüyorum şu sıralar
mobilyam şuan yapılıyor vazgecebilirm komidinlerden
kızlar size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız beni çok memnun edersiniz:26:
1) ilk dans müziğinizi seçtiniz mi?
2)evlilik zamanının yaklaşmasından korkuyormusunuz ? yani gün yaklaştıkça korku da yaklaşıyormu?
maşallah dün epey bi işinizi halletmişsiniz ..kadroyu bırakmak bence de olmaz:) başlarda sıkıntısını çekerseniz ama sonra rahat edersiniz inşallah bide lcd yi kaça aldınız :) bende sony istiyorum ama daha bakamadım ..selam kızlar nasıl gidiyor baklaım gelemedim bayadır.çalışma şartlarım çok zor inanınki.şimdi kaddroya geçiyoruz birde istifa edecektim ama etmicem artık kadroyu bırakmak olmaz :) eşimde uzakta olacak ne yapıcam bilmiyorum.Beyaz eşyaları aldık dün bekodan aldık ankastre fırın ocak davlumbaz bulaşık mak. çamaşır makinayı 7 kiloluk aldım, buzdolabı kombi modelimi diyorlar ne altta dondurucusu öyle aldık hepsini inoks aldım zaten.tv yide sony aldık 102 ekran birde oturma odası için köşe takımı aldık buarada davetiyeyide anlaştık davetiye çok tatlı ya beğendim :) herşeyi ayarladık yani yarında ya da bugünde gelinlikçi ile konusmaya gideceğim bakalım :)
maşallah dün epey bi işinizi halletmişsiniz ..kadroyu bırakmak bence de olmaz:) başlarda sıkıntısını çekerseniz ama sonra rahat edersiniz inşallah bide lcd yi kaça aldınız :) bende sony istiyorum ama daha bakamadım ..
selam kızlar nasıl gidiyor baklaım gelemedim bayadır.çalışma şartlarım çok zor inanınki.şimdi kaddroya geçiyoruz birde istifa edecektim ama etmicem artık kadroyu bırakmak olmaz :) eşimde uzakta olacak ne yapıcam bilmiyorum.Beyaz eşyaları aldık dün bekodan aldık ankastre fırın ocak davlumbaz bulaşık mak. çamaşır makinayı 7 kiloluk aldım, buzdolabı kombi modelimi diyorlar ne altta dondurucusu öyle aldık hepsini inoks aldım zaten.tv yide sony aldık 102 ekran birde oturma odası için köşe takımı aldık buarada davetiyeyide anlaştık davetiye çok tatlı ya beğendim :) herşeyi ayarladık yani yarında ya da bugünde gelinlikçi ile konusmaya gideceğim bakalım :)
kızlar kınagecem için bu abiyeyi çok beğendim sanırım bunu istiyorum
sizce nasıl??
çok güzel gözüküyo ama biliyosun resimlerde gördüğümz kıyafetler üzerimizde hayal kırıklığı yapabiliyo
bu da sanki göründüğü gibi değilmiş gibi geliyo gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?