ewt düğünden önce yapma
ama kızılı muhakkak denemelisin
ay ben tesettürlü olduğum için saçlarımı rahatlıkla farklı renklerde boyaıp deneyebiliyorum
şimdiye kadar hiç boyayıp da pişman olduğum bi renk olmadı
hatta bi kere mora bile boyamıştım
annneeaaağğmmm iki dakka çalışmaya gelmiyosunuz haa yineneler kaıdım acebaaa???uzunlar esmer mi olur kim demiş yawww onu??ben 1,72 yim kumralım ablam 1,76 sarışın.değişik bi fikir...hmmmm:44:
Ben seneler önce bir kere yapmıştım kızıl.Herkes çok beğenmişti,nişanlım hariç.Sanırım biraz havalı göründüm gözüne,kimlere benzettiğini söylemeyeyim şimdi :)) Kız kardeşinin saçları kızıl,ona bişey demiyo,bana kızıyo yaa...
Ben seneler önce bir kere yapmıştım kızıl.Herkes çok beğenmişti,nişanlım hariç.Sanırım biraz havalı göründüm gözüne,kimlere benzettiğini söylemeyeyim şimdi :)) Kız kardeşinin saçları kızıl,ona bişey demiyo,bana kızıyo yaa...
kıskanmıştır seni canım
begenmiştir de öyle demiştir sen takma onu.
kendine yakıştırdıysan kızıl yap yine
Yakışmıştır da ondan kızmıştırr, ben de deneyeceğim yav hürremden sonra merak saldım, düğün geçsin de bii...
canım güzel seçimler yapmıisınız. özelliler yatak odası takımın harikaa tam hayallerimdeki takımmkızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim...
ben hiç saçlarımı boyamadım kahverengi renginden memnunum ama artık beyazlarım artmaya başladı düğünde de doğal kalmayı planlıyorum belki ilerde beyazlarım daha da çoğalırsa başlarım ben de boyamaya
ben hiç saçlarımı boyamadım kahverengi renginden memnunum ama artık beyazlarım artmaya başladı düğünde de doğal kalmayı planlıyorum belki ilerde beyazlarım daha da çoğalırsa başlarım ben de boyamaya
bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...
sorma , sorma ben de geçen ay ödemeye başladım iki ayda bir 600 lira ödüyorum ama bütün hesabımı kitabıımı altüst etti
ben de senin gibi düşünüyorum.kuaförüme her gidişimde seni ne zaman paketliycem söz bak gölge sana cok yakışcak diyo.herkes aynı düşüncede ama ben doğallığımı bozmak istemiyorum.ileride sıkılıncayptırcam.zaten kıtırım boyayla iyice kart durmayayım kızlar yawww..
yapılandırdın galiba canım sen borcunu ben pek umursamadım keşke yasadan yararlansaydım şimdi 9 bin felan geri ödemem varrAllah büyük bakalım elimiz ayağımız tutuyo çalışıp öderiz herhalde...
of ama yaaa çok da fazlaaa değilmiii
yapılandırdın galiba canım sen borcunu ben pek umursamadım keşke yasadan yararlansaydım şimdi 9 bin felan geri ödemem varrAllah büyük bakalım elimiz ayağımız tutuyo çalışıp öderiz herhalde...
of ama yaaa çok da fazlaaa değilmiii
Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.
Ben pek anlamıyorum saç renklerinden sizce de hoş olur mu?
ben de senin gibi düşünüyorum.kuaförüme her gidişimde seni ne zaman paketliycem söz bak gölge sana cok yakışcak diyo.herkes aynı düşüncede ama ben doğallığımı bozmak istemiyorum.ileride sıkılıncayptırcam.zaten kıtırım boyayla iyice kart durmayayım kızlar yawww..
ewt düğünden önce yapma
ama kızılı muhakkak denemelisin
ay ben tesettürlü olduğum için saçlarımı rahatlıkla farklı renklerde boyaıp deneyebiliyorum
şimdiye kadar hiç boyayıp da pişman olduğum bi renk olmadı
hatta bi kere mora bile boyamıştım
canım güzel seçimler yapmıisınız. özelliler yatak odası takımın harikaa tam hayallerimdeki takımmmaalesef mobilya açısından ne hayal ettiysem hepsi hayallerde kaldı çünkü önümüzdeki en az 10 yıl boyunca bi kaç şehir dolanırız kısmettt artık emekli oluncaaa
bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...
Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.
Ben pek anlamıyorum saç renklerinden sizce de hoş olur mu?
evet canım yapılandırdım ben, başka türlü zaten ödeyeceğim yoktuu, şimdi mecburen ödüyorum
Yapılandırma nasıl oluyor canım. Benimkinin ödemesinin başlamasına daha var gerçi de nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?