• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewt düğünden önce yapma
ama kızılı muhakkak denemelisin :34:
ay ben tesettürlü olduğum için saçlarımı rahatlıkla farklı renklerde boyaıp deneyebiliyorum
şimdiye kadar hiç boyayıp da pişman olduğum bi renk olmadı
hatta bi kere mora bile boyamıştım :52:

mora boyamış yaa :53: :53: deli kız senii :52:

annneeaaağğmmm iki dakka çalışmaya gelmiyosunuz haa yineneler kaıdım acebaaa???:27:uzunlar esmer mi olur kim demiş yawww onu??ben 1,72 yim kumralım ablam 1,76 sarışın.değişik bi fikir...hmmmm:44:

o benim hayal gücümün uydurması bebeğim, sen aldırma :27:

Ben seneler önce bir kere yapmıştım kızıl.Herkes çok beğenmişti,nişanlım hariç.Sanırım biraz havalı göründüm gözüne,kimlere benzettiğini söylemeyeyim şimdi :)) Kız kardeşinin saçları kızıl,ona bişey demiyo,bana kızıyo yaa...

kıskanmıştır seni canım
begenmiştir de öyle demiştir sen takma onu.
kendine yakıştırdıysan kızıl yap yine :19:

Ben seneler önce bir kere yapmıştım kızıl.Herkes çok beğenmişti,nişanlım hariç.Sanırım biraz havalı göründüm gözüne,kimlere benzettiğini söylemeyeyim şimdi :)) Kız kardeşinin saçları kızıl,ona bişey demiyo,bana kızıyo yaa...

Yakışmıştır da ondan kızmıştırr, ben de deneyeceğim yav hürremden sonra merak saldım, düğün geçsin de bii...

kıskanmıştır seni canım
begenmiştir de öyle demiştir sen takma onu.
kendine yakıştırdıysan kızıl yap yine :19:

Yakışmıştır da ondan kızmıştırr, ben de deneyeceğim yav hürremden sonra merak saldım, düğün geçsin de bii...

Bende senin gibi düşünüyorum aynen,hele bi evleneyim,gökkuşağı gibi boyayacağım hatta :37:

ben hiç saçlarımı boyamadım kahverengi renginden memnunum ama artık beyazlarım artmaya başladı düğünde de doğal kalmayı planlıyorum belki ilerde beyazlarım daha da çoğalırsa başlarım ben de boyamaya

kızlar ben albümüme mobilyalarımızın resimlerini koydum.. daha öncede koymuştum ama nişanlımla kavgalı olduğumuz bi dönem sinirlenip silmiştim hepsini, şimdi tekrar ekledim... :42:
canım güzel seçimler yapmıisınız. özelliler yatak odası takımın harikaa tam hayallerimdeki takımm:16::16: maalesef mobilya açısından ne hayal ettiysem hepsi hayallerde kaldı:43: çünkü önümüzdeki en az 10 yıl boyunca bi kaç şehir dolanırız:14: kısmettt artık emekli oluncaaa :31:

ben hiç saçlarımı boyamadım kahverengi renginden memnunum ama artık beyazlarım artmaya başladı düğünde de doğal kalmayı planlıyorum belki ilerde beyazlarım daha da çoğalırsa başlarım ben de boyamaya

bende senin gibi doğal sevenlerdenim benimde saçımda hiç boya yok boyamayıda pek düşünmüyorum :52::52::52::52::52:

bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...

ben de senin gibi düşünüyorum.kuaförüme her gidişimde seni ne zaman paketliycem söz bak gölge sana cok yakışcak diyo.herkes aynı düşüncede ama ben doğallığımı bozmak istemiyorum.ileride sıkılıncayptırcam.zaten kıtırım boyayla iyice kart durmayayım kızlar yawww..

bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...

sorma , sorma ben de geçen ay ödemeye başladım iki ayda bir 600 lira ödüyorum ama bütün hesabımı kitabıımı altüst etti :57:

sorma , sorma ben de geçen ay ödemeye başladım iki ayda bir 600 lira ödüyorum ama bütün hesabımı kitabıımı altüst etti :57:

yapılandırdın galiba canım sen borcunu ben pek umursamadım keşke yasadan yararlansaydım şimdi 9 bin felan geri ödemem varr:5: Allah büyük bakalım elimiz ayağımız tutuyo çalışıp öderiz herhalde...
of ama yaaa çok da fazlaaa değilmiii:31:

ben de senin gibi düşünüyorum.kuaförüme her gidişimde seni ne zaman paketliycem söz bak gölge sana cok yakışcak diyo.herkes aynı düşüncede ama ben doğallığımı bozmak istemiyorum.ileride sıkılıncayptırcam.zaten kıtırım boyayla iyice kart durmayayım kızlar yawww..

Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.
Ben pek anlamıyorum saç renklerinden sizce de hoş olur mu?

yapılandırdın galiba canım sen borcunu ben pek umursamadım keşke yasadan yararlansaydım şimdi 9 bin felan geri ödemem varr:5: Allah büyük bakalım elimiz ayağımız tutuyo çalışıp öderiz herhalde...

evet canım yapılandırdım ben, başka türlü zaten ödeyeceğim yoktuu, şimdi mecburen ödüyorum :59:

seven_up tatlımmm tammm bir esmer güzelisin sen iştee , maşallah çok güzelsinn, mutluluğunuz daim olsun canımm

ooooo çokmuş yaaaa:44:walla biz 5 kız kredi içinbaşvurucaktık.adam nerdeyse dövcekti bizi çok sinirli birisiydi.ben de amaaan çekmiycem dedim geri döndüm.iyi ki de cekmemişim.herkes böyle geri ödemenin yolunu düşünüyo.bu ne yaaa 9 bini ödeyebilecek bi iş mi sağlıyolar insana ya da 9 lik ödemeyi yapabilsen zaten kredi almazdın.mezuniyetten sonra herkese büyük firmalar kucak açıyo hemen nolur gel burda çalış diye sanki.ne büyük saçmalık...

Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.

denemek görmek lazım canım. ben saç uçlarına atılan gölgeleri seviyorum ama hiç yaptırmadım düğünden 1-2 ay önce bi yaptır dene bence

bana da her seferinde gölge yapalım çok yakışır deyip duruolar ama istemiyorum şimdi

ewt düğünden önce yapma
ama kızılı muhakkak denemelisin :34:
ay ben tesettürlü olduğum için saçlarımı rahatlıkla farklı renklerde boyaıp deneyebiliyorum
şimdiye kadar hiç boyayıp da pişman olduğum bi renk olmadı
hatta bi kere mora bile boyamıştım :52:

ahahaa bende ünv ye hazırlanırken hep diyordum, ünvyi kazanınca saçlarımı mora boyatacam diye, babam ünv ye hazırlanırken kızmıştı izin vermemişti, kazanınca boyat o zman karışmayacam demişti, ama ben cesaret edip boyatamadım.. babamda benden meraklı çıktı gelip gidip soruyodu hani ne zaman mora boyatacan diye, ünv biterkende dedi bak bitiyo sonra boyatamazsın iş hayatına geçince şimdi boyat falan dedi ama boyatmadım, hevesim kaçtı, sarı balyaj yaptırmıştım.. :63:

canım güzel seçimler yapmıisınız. özelliler yatak odası takımın harikaa tam hayallerimdeki takımm:16::16: maalesef mobilya açısından ne hayal ettiysem hepsi hayallerde kaldı:43: çünkü önümüzdeki en az 10 yıl boyunca bi kaç şehir dolanırız:14: kısmettt artık emekli oluncaaa :31:

teşekkür ederim canım.. seninde Allah gönlüne göre versin inşallah.. şehir değiştirin nolacakki eşyalarda sizle gelir eskiyene kadar gitsin, içinde kalmasın..
öğrenim ve katkı kredi borcum benim geçen sene geldi 1 taksit ödedim gerisini ödemedim.. eğer onu ödeseydim çeyiz alamazdım.. 3 ayda 1000TL ödemem gerekiyor normalde.. birikti kaldı üstüne faizde geldi, evlendikten sonra ödeyecem inşallah..

çok abartılı açık bi renk olmadığı sürece güzel olur canım, bazıları yaşl saçı gibi röfle yaptırıyor öyle yaptırma sakın.. daha doğal renklerde olursa güzel olur.

Son düzenleme:
Back