• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.
Ben pek anlamıyorum saç renklerinden sizce de hoş olur mu?

saçının zemini açıksa olur bence cnm.:34:

bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...

biz ailemizin yanında okuduk :66::66::66::66: çok şükür o kayımız yokda tatlım malesef biizm ofistede bir iki arkadaşın ödemsi geldi rabbim darda koymasın sizi

seven_up tatlımmm tammm bir esmer güzelisin sen iştee , maşallah çok güzelsinn, mutluluğunuz daim olsun canımm [/QUOTE]

tşk ederim canımmm amin cümlemizin mutluluğu daim olsunnnn :34::34::34::34:

ooooo çokmuş yaaaa:44:walla biz 5 kız kredi içinbaşvurucaktık.adam nerdeyse dövcekti bizi çok sinirli birisiydi.ben de amaaan çekmiycem dedim geri döndüm.iyi ki de cekmemişim.herkes böyle geri ödemenin yolunu düşünüyo.bu ne yaaa 9 bini ödeyebilecek bi iş mi sağlıyolar insana ya da 9 lik ödemeyi yapabilsen zaten kredi almazdın.mezuniyetten sonra herkese büyük firmalar kucak açıyo hemen nolur gel burda çalış diye sanki.ne büyük saçmalık...

iyiki almamışsın canım ben çok pişmanım.. dünyanın faizi gelmiş.. birazda benim hatam kaç yıl geçti hiç umursamadım ama işte gelip buluyolarmış... siz siz olun sakın bulaşmayın kredi işine öğrenciyken iyide sonrası sıkıntılı :14:

meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallah :1: :1: kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)

Kendi tonunda olsa bile çok mu yapmacık durur acaba? Bak şimdi doğal olmalı falan deyince aklım karıştı
Saç rengimi seviyorum aslında ama ışıltı katar güzel olur deyince atladım ben hemen

meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallah :1: :1: kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)

hoşgeldin canım hayırlısı olsun:71:

hoşgeldinnn hayırlı olsunnnnn :66::66::66::66::66:

Kendi tonunda olsa bile çok mu yapmacık durur acaba? Bak şimdi doğal olmalı falan deyince aklım karıştı
Saç rengimi seviyorum aslında ama ışıltı katar güzel olur deyince atladım ben hemen

kararını sen ver saçının tonunda boyatmak pek mantıklı değil bence.2 ton acabilirsin ama

lemlemtoşum sana siyah da kızıl da çok güzel yakışıyo amaaaa
mor da fena olmaz hani :52:
ay benim gelin ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olucak, açık olsaydım kesin saçlarımı da pembe yapardım ahahaha

oooo kızlar benim mesai bitti:74:iyi konusmalarr...cok yazışmayın yaw yetişemiyorum sonra size,malum yaşlılık fena:52::1:öptüm hepinizziiiiiiii:16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16:

aramıza hoş geldin hayırlı olsun

Back