• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok teşekkür ederim Demetcim...

Lemlem mobilyalar gerçekten harika,şimdi gidip aynılarından alasım geldi valla :)) Tam benim düşündüğüm tarz ve renklerde...

zyv,sizde çok yakışmışsınız,Allah ömür boyu mutluluk versin... (Şimdi bende esmer diye düşünüyordum diyeceğim,kopya çekmiş gibi olacağım,neyse,duymadınız,görmediniz :)) )

teşekkür ederim eftelyacım, al canım al birlikte kullanalım ne güzel :9:

bak zvycıım herkes esmer sanmış seni :9:

evet Ahsencim senide görmek istiyoruz, bak senide nasıl hayal ediyorum, beyaz tenli hafif balık etli, tontiş tontiş demendenmidir bilmiyorum tontiş al al yanaklı :1: doğru mu?

Allah allah Lemlemcim noluyo bize, hep aynı şekilde canlandırıyoruz farkındamısın

Son düzenleme:
teşekkür ederim Ahsencimm, keşke seni de görebilsekk, ben topiğimizin zıpır gelinini çok merak ediyorum :59: :59:

evet Ahsencim senide görmek istiyoruz, bak senide nasıl hayal ediyorum, beyaz tenli hafif balık etli, tontiş tontiş demendenmidir bilmiyorum tontiş al al yanaklı :1: doğru mu?

:60::60: ay lemlem çok hoşsun
beyaz tenliyim, dedğin gibi hafif balık etli ama yanaklarım hiç al değil :52:
gözlerim bal rengi, saçlarım da sık sık renk değiştiriyo :52:

ben resmimi koymayı çok istedim ama nişanlım kıyameti kopardı. "Oraya resmimi koyarsam hakkımı helal etmem ve çok incinirim" dedi. O laftan sonra ben bişey diyemedim tabi
ama düğünden sonra gelinlikli resimlerimi koyarım kesin dayanamam :27:

Son düzenleme:
zyv,sizde çok yakışmışsınız,Allah ömür boyu mutluluk versin... (Şimdi bende esmer diye düşünüyordum diyeceğim,kopya çekmiş gibi olacağım,neyse,duymadınız,görmediniz :)) )

amin canım çook teşekkür ederim, hepimiz inşallah bir ömür boyu mutlu oluruz, bak bi esmerci dahaa, annnamadım gitti şu işii :25: :25:

Hoşbulduk.
Yetişmesine yetişir de siz böyle tatlı tatlı anlatınca insanın içi kıpır kıpır oluyor da kıpır kıpır olduğuyla kalıyor.
Biz nişanlımla ayrı yerlerdeyiz, o nedenle sık sık görüşüp alışverişlere gidemiyruz.
İnşallah yakın zamanda eşyalarımızı alırız da ben de sizinle paylaşırım.
Bu konuyu yeni keşfettim. Ne kadar çok eylül gelini var. Kimler varmış diye eski mesajları okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum şimdi. Hepinizde çok tatlı gelinlersiniz :71:

amin canım çook teşekkür ederim, hepimiz inşallah bir ömür boyu mutlu oluruz, bak bi esmerci dahaa, annnamadım gitti şu işii :25: :25:

Bence şu dakika itibariyle saç rengini değiştirip siyaha boyuyorsun ve bizimde içimiz rahat ediyor.Hadi koş :))

canan senin boyunun uzun olduğunu biliyoduk, söylemiştin
genelde uzun boylular esmer oluyor (ya da bu benim yanılmam):1:
bu yüzden herkes seni esmer sanmış olabilir. Yani ben de uzun boylu gösterişli bi kızcağız hayal ettiğim için saçların siyahtı gözümde :26:

bu yüzden herkes seni esmer sanmış olabilir. Yani ben de uzun boylu gösterişli bi kızcağız hayal ettiğim için saçların siyahtı gözümde :26:

açıklaman çok mantıklı geldii canikom, dediğin gibi uzun boylular genelde esmer oluyor bence de, ben istisnayım sanırsam :1: gerçi biraz kilom var ama neysee onlarla yaşamaya da alıştım :41:

ama amaa ben siyaha boyatırsam yüzüm hayalet gibim olur bembeyaz çook çirkin olurumm :25: :25:

balım sana en iyi kızıl gider bak benden söylemesi
ama bakır falan değil, hani hürrem kızılı varya onun 2 ton koyusunu düşün
ayy hayalimde canlandırdım ama anlatabildim mi bilemicem :26:

açıklaman çok mantıklı geldii canikom, dediğin gibi uzun boylular genelde esmer oluyor bence de, ben istisnayım sanırsam :1: gerçi biraz kilom var ama neysee onlarla yaşamaya da alıştım :41:

gelinlik resimlerinde görüm incecik belin var
resimde de kilolu durmuyosun
zaten ben uzun boylulara zayıflığı yakıştırmıyorum şuan iyisin bence
ama tam olarak görmedim tabi sen daha iyi bilrisin

canım bende resim ekleyerek senin bu düşünceni destekleyecegim :66::66::66::66:

bende uzun boylu esmerim nişan fotomu ekliyorummm bakalım kızlarrrrr:64::64::64::64:

balım sana en iyi kızıl gider bak benden söylemesi
ama bakır falan değil, hani hürrem kızılı varya onun 2 ton koyusunu düşün
ayy hayalimde canlandırdım ama anlatabildim mi bilemicem :26:

kızılda çook hevesim var benim, çok istiyorum ama bugüne kadar hiç kızıl yapmadım saçımı, düğün öncesi de cesaret edemiyorum, hele bi hayırlısıyla evleneyim bi akşam saçımı kızıl yapıp gelirim eve, sürpriz olurr :53: :53:

gelinlik resimlerinde görüm incecik belin var
resimde de kilolu durmuyosun
zaten ben uzun boylulara zayıflığı yakıştırmıyorum şuan iyisin bence
ama tam olarak görmedim tabi sen daha iyi bilrisin

evet belim ince , ordan biraz yırtıyorum :1: zaten hayatımın hiçbir döneminde incecikk bi hatun olamadımm, olmaya da çalışmıyorum artık, böyle mutluyumm :63:

kızılda çook hevesim var benim, çok istiyorum ama bugüne kadar hiç kızıl yapmadım saçımı, düğün öncesi de cesaret edemiyorum, hele bi hayırlısıyla evleneyim bi akşam saçımı kızıl yapıp gelirim eve, sürpriz olurr :53: :53:

ewt düğünden önce yapma
ama kızılı muhakkak denemelisin :34:
ay ben tesettürlü olduğum için saçlarımı rahatlıkla farklı renklerde boyaıp deneyebiliyorum
şimdiye kadar hiç boyayıp da pişman olduğum bi renk olmadı
hatta bi kere mora bile boyamıştım :52:

annneeaaağğmmm iki dakka çalışmaya gelmiyosunuz haa yineneler kaıdım acebaaa???:27:uzunlar esmer mi olur kim demiş yawww onu??ben 1,72 yim kumralım ablam 1,76 sarışın.değişik bi fikir...hmmmm:44:

Ben seneler önce bir kere yapmıştım kızıl.Herkes çok beğenmişti,nişanlım hariç.Sanırım biraz havalı göründüm gözüne,kimlere benzettiğini söylemeyeyim şimdi :)) Kız kardeşinin saçları kızıl,ona bişey demiyo,bana kızıyo yaa...

Back