ay benim gelin ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olucak, açık olsaydım kesin saçlarımı da pembe yapardım ahahaha
Ben de pembe ayakkabı ve çiçek istiyorum canım. Seçtiğin modeller var mı ya da aldın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim gelin ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olucak, açık olsaydım kesin saçlarımı da pembe yapardım ahahaha
lemlemtoşum sana siyah da kızıl da çok güzel yakışıyo amaaaa
mor da fena olmaz hani
Ben de pembe ayakkabı ve çiçek istiyorum canım. Seçtiğin modeller var mı ya da aldın mı?
henüz almadım tatlişim
ama nasıl bişey alacağımı bilyorum
pembe ya da fuşya düşünüyorum
bakalım :44:
deryacım düğünün yakın sayılır bilmiyorum da benim bilgisayarım
gelinlik
gelin çiçeği
duvak
mobilya vs vs vs dataları ile dolu sen daha karar vermedin mi![]()
Benim bilgisayar da aynı şekilde canım. Sürekli araştırıyorum ama elle tutulur bişey yok.
Ablam nakış hocası olduğu için o tür çeyizler tamam da diğerleri için alışverişe çıkamadık henüz. Ama kafamda belirlediğim şeyler var tabi ki tatlım
Alırsanız görmeyi çok isterim. Çiçekçilerden çiçekleri alıp kendim yapmayı düşünüyorum ama ayakkabı da ben de nasıl alsam bilemiyorum
meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallah![]()
kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)
süresi geçti mi bilmiyoum ama vergi dairesine gidip form dolduruyosun ve faizleri siliniyor, sonra anaparayı ister peşin ister taksitli ödüyosun, taksitle ödersen tabi yine belli oranlarda faiz ödüyosun canımevet canım yapılandırdım ben, başka türlü zaten ödeyeceğim yoktuu, şimdi mecburen ödüyorum
Yapılandırma nasıl oluyor canım. Benimkinin ödemesinin başlamasına daha var gerçi de nasıl oluyor?
kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)
hoşgeldin canımmmaramızda yaş olarak en ufaklardan birisin sanırım
![]()
kına ve düğün günlerimiz aynıbende evlendikten sonra ankarada oturcam inş. çeyizin varsa tamamdırrr diğerleri teferruatt:90::90:
ben taaa trabzonlardan gelecem ankaraya zor olcak benim için gerçi annemin memleketi ama olsun üzgünüm yinede![]()
![]()
aynı gün dünya evine giriyoruz
sen ankaraya geliyosun ben kırıkkaleye gelin gidiyorum,ankaraya 1 saat neyseki
sen hangi şehirdesin cnm
bi arkadaşımda söylemişti konu belirleyelim diye,öyle yapsak nasıl olur,nebilim mesela yarın konu mutfak olsun,mutfak için aldıklarımızı alacaklarımızı,dekoru..vs vs bigün gelinlik olur bi gün fotograf olur..ne diyosunuzz
ben taaa trabzonlardan gelecem ankaraya zor olcak benim için gerçi annemin memleketi ama olsun üzgünüm yinede![]()
Eftalyaaa doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bol bol mutluluk ve yeni yeni sürprizler getirsinn...
Ebru umarım annecin de en kısa zamanda sağlına kavuşur geçmiş olsunn...
bi arkadaşımda söylemişti konu belirleyelim diye,öyle yapsak nasıl olur,nebilim mesela yarın konu mutfak olsun,mutfak için aldıklarımızı alacaklarımızı,dekoru..vs vs bigün gelinlik olur bi gün fotograf olur..ne diyosunuzz