• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

henüz almadım tatlişim
ama nasıl bişey alacağımı bilyorum
pembe ya da fuşya düşünüyorum
bakalım :44:

lemlemtoşum sana siyah da kızıl da çok güzel yakışıyo amaaaa
mor da fena olmaz hani :52:
ay benim gelin ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olucak, açık olsaydım kesin saçlarımı da pembe yapardım ahahaha

ayyy hiç düşünmemiştim ama çok hoş olabilir aslında hep beyaz alınır yaaa şöyle güzel toz pembeeee :53::53::53::53: evet evet hiçç fena olmaz

Ben de pembe ayakkabı ve çiçek istiyorum canım. Seçtiğin modeller var mı ya da aldın mı?

deryacım düğünün yakın sayılır bilmiyorum da benim bilgisayarım
gelinlik
gelin çiçeği
duvak
mobilya vs vs vs dataları ile dolu sen daha karar vermedin mi :8::8::8:

deryacım düğünün yakın sayılır bilmiyorum da benim bilgisayarım
gelinlik
gelin çiçeği
duvak
mobilya vs vs vs dataları ile dolu sen daha karar vermedin mi :8::8::8:

Benim bilgisayar da aynı şekilde canım. Sürekli araştırıyorum ama elle tutulur bişey yok.
Ablam nakış hocası olduğu için o tür çeyizler tamam da diğerleri için alışverişe çıkamadık henüz. Ama kafamda belirlediğim şeyler var tabi ki tatlım

Benim bilgisayar da aynı şekilde canım. Sürekli araştırıyorum ama elle tutulur bişey yok.
Ablam nakış hocası olduğu için o tür çeyizler tamam da diğerleri için alışverişe çıkamadık henüz. Ama kafamda belirlediğim şeyler var tabi ki tatlım

hımm anladım cnaımmm gelinliğin nasıl bişey istiyorsun peki var mı begendiğin modeller paylaşır mısın
:34:

hımm anladım cnaımmm gelinliğin nasıl bişey istiyorsun peki var mı begendiğin modeller paylaşır mısın
:34:

Ben tüllü dantelli bişey istiyorum canım. En beğendiğim bu şimdilik
$002 kol-üst (2).jpg

kızlarrrr benim mesaiii dolar ve ben kaçarrrrrrrr öpüyorum sizleri cancanlarrrrrrrr:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: yarın görüşmek üzereeeeeeee

meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallah :1: :1: kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)

kına ve düğün günlerimiz aynı:66: bende evlendikten sonra ankarada oturcam inş. çeyizin varsa tamamdırrr diğerleri teferruatt:90::90:

evet canım yapılandırdım ben, başka türlü zaten ödeyeceğim yoktuu, şimdi mecburen ödüyorum :59:

Yapılandırma nasıl oluyor canım. Benimkinin ödemesinin başlamasına daha var gerçi de nasıl oluyor?
süresi geçti mi bilmiyoum ama vergi dairesine gidip form dolduruyosun ve faizleri siliniyor, sonra anaparayı ister peşin ister taksitli ödüyosun, taksitle ödersen tabi yine belli oranlarda faiz ödüyosun canım

meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallah :1: :1: kına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)

hoşgeldin canımmm:71: aramızda yaş olarak en ufaklardan birisin sanırım :52:

bi arkadaşımda söylemişti konu belirleyelim diye,öyle yapsak nasıl olur,nebilim mesela yarın konu mutfak olsun,mutfak için aldıklarımızı alacaklarımızı,dekoru..vs vs bigün gelinlik olur bi gün fotograf olur..ne diyosunuzz

:1: :1: :1: aynı gün dünya evine giriyoruz :1: sen ankaraya geliyosun ben kırıkkaleye gelin gidiyorum,ankaraya 1 saat neyseki :3: sen hangi şehirdesin cnm
ben taaa trabzonlardan gelecem ankaraya zor olcak benim için gerçi annemin memleketi ama olsun üzgünüm yinede:14:
bi arkadaşımda söylemişti konu belirleyelim diye,öyle yapsak nasıl olur,nebilim mesela yarın konu mutfak olsun,mutfak için aldıklarımızı alacaklarımızı,dekoru..vs vs bigün gelinlik olur bi gün fotograf olur..ne diyosunuzz

pek güzel olur canım :46::46:

canım bende 89luyum ve aynı gün düğünümüz var:) bende eylül 2 ve 4 ünde evleneceğim nasip olursa

bencede iyi fikir en azından bilgi fikir edinmiş oluruz birbirimizden:90:

kızlar ya bişi sorucam evlilik takviminde şu bölümü bulamadım :(( yapamadım bi yardımcı olurmusunuz

:::En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

Back