Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlaar dayanamicimm ben de bulabilirsem bi tane nişan fotomu ekleyim albümüme![]()
baktım beğendim canım çok hoşsun, bende seni farklı canladırmıştım gözümde, esmer gibi düşünüyodum nedense
baktım beğendim canım çok hoşsun, bende seni farklı canladırmıştım gözümde, esmer gibi düşünüyodum nedense
ay evet diiimi bende simsiyah saçları olan esmer bir kız olarak hayal etmiştim nedense... fotona da yazdım maşşallah çok güzelsin..![]()
lemleemmmmmmmmm ba-yıl-dım eşyalarınaaaaamobilya seçmee giderke sen degesene bile yaww
gül gülekulln yewrum tek kelimeylean mikemmeeelll şekerim
bu arada topiğimize yeni birileri gelmiş hoş gelmişgvzmrv hemi deee 85 liymiş.ckıs cnm yine olmadı.84lüyüm ben
yok mu arttırannn
![]()
zyv cim maşallah gülen yüzün hiç solmasın herşey gönlündeki gibi olsun..çok yakışmışsınız bu arada=)
Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül gelini olacağım inşallah. 22 eylülde kınam 24 eylülde düğünüm var.
Benim düğüm günümden başka bir gelişme yok nerdeyse. Ufak tefek çeyizlerim var o kadar.
Sizin sohbetlerinize baktıkça biz de alsak ciciler, eşyalar diye imreniyorum.
İnşallah herkesin dilekleri istediğinden daha güzel olur.
Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül gelini olacağım inşallah. 22 eylülde kınam 24 eylülde düğünüm var.
Benim düğüm günümden başka bir gelişme yok nerdeyse. Ufak tefek çeyizlerim var o kadar.
Sizin sohbetlerinize baktıkça biz de alsak ciciler, eşyalar diye imreniyorum.
İnşallah herkesin dilekleri istediğinden daha güzel olur.
cananım sen ne kadar tatlısın ya maşallah çok begendim
ebrucum geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
eftelyacım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yaşlara
teşekkür ederim Ahsencimm, keşke seni de görebilsekk, ben topiğimizin zıpır gelinini çok merak ediyorum![]()
![]()
teşekkür ederim Ahsencimm, keşke seni de görebilsekk, ben topiğimizin zıpır gelinini çok merak ediyorum![]()
![]()