• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem07 eliff_87+ zyv+ jeloo1981 seven_up+ yasimurat ocwmays+ gelinn+ burcik semerta+ demet86+ ANK1986+ _eftelya_+ uurbocee

ay ne kadar kalabalıkızz.. yasimurat, sende eylül gelinimisin? geçmişi okuyosun galiba, bunu görürsen cvp yaz..

lemleemmmmmmmmm ba-yıl-dım eşyalarınaaaaa:21::74::74: mobilya seçmee giderke sen degesene bile yaww:1: gül gülekulln yewrum tek kelimeylean mikemmeeelll şekerim:34:

bu arada topiğimize yeni birileri gelmiş hoş gelmiş:71:gvzmrv hemi deee 85 liymiş.ckıs cnm yine olmadı.84lüyüm ben:1:yok mu arttırannn:52::52:

Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül gelini olacağım inşallah. 22 eylülde kınam 24 eylülde düğünüm var.
Benim düğüm günümden başka bir gelişme yok nerdeyse. Ufak tefek çeyizlerim var o kadar.
Sizin sohbetlerinize baktıkça biz de alsak ciciler, eşyalar diye imreniyorum.
İnşallah herkesin dilekleri istediğinden daha güzel olur.

baktım beğendim canım çok hoşsun, bende seni farklı canladırmıştım gözümde, esmer gibi düşünüyodum nedense

teşekkür ederim canım :71: , Allah Allaahhh niye esmer düşündünüzkii beni :26: :26:

ay evet diiimi bende simsiyah saçları olan esmer bir kız olarak hayal etmiştim nedense... fotona da yazdım maşşallah çok güzelsin.. :nazar:

teşekkür ederim tatlım, demek sende siyah saçlı hayal ettin hee, bu izlenimi nası verdim onu düşünüyorum :26: :26: ayrıcaa sen de çok güzelsinn amaaa :74: :74:

lemleemmmmmmmmm ba-yıl-dım eşyalarınaaaaa:21::74::74: mobilya seçmee giderke sen degesene bile yaww:1: gül gülekulln yewrum tek kelimeylean mikemmeeelll şekerim:34:

bu arada topiğimize yeni birileri gelmiş hoş gelmiş:71:gvzmrv hemi deee 85 liymiş.ckıs cnm yine olmadı.84lüyüm ben:1:yok mu arttırannn:52::52:

teşekkür ederim canım, biz aylarca mobilya araştırdık, iş çıkışları falan koştur koştur kapanmadan kaçını gezersek kardır diye mobilyacı geziyoduk bide kıştı ozamanlar tabii erken kapanıyordu. içimize çok sine sine beğendik hepsini.:16::16:

yaş konusuna gelince 1 yaş bile yoktur, ben aslında 84 aralık doğumluyum, aramızda kaç ay var?

zyv cim maşallah gülen yüzün hiç solmasın herşey gönlündeki gibi olsun..çok yakışmışsınız bu arada=)

teşekkür ederim tatlım benim, inşallah hepimizin aynı şekilde, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olurr :70: hepimiz çook mutlu oluruzz :70:

cananım sen ne kadar tatlısın ya maşallah çok begendim
lemlem daha önce de mobilyalarını çok begenmiştim, Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin
hepimizden sıkıntıyı kederi gidersin

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinz, hayırlı olsun :71:

Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül gelini olacağım inşallah. 22 eylülde kınam 24 eylülde düğünüm var.
Benim düğüm günümden başka bir gelişme yok nerdeyse. Ufak tefek çeyizlerim var o kadar.

Hoşgeldin canım aramıza,
3 ayımız var araştırmalara şimdiden başlarsanız yetişirsiniz, herşeyin hayırlısı olsun, huzurlu bi yuvamız olsun da eşya nasılsa olur,

hoşgeldin aramıza, diğer arkadaşa da dediğim gibi daha 3 ay var hatta bak 24 eylülmüş 3buçuk ay var, hepsi yetişir merak etme..
iyi dileklerin içinde teşekkürleri, amin inşallah..

ebrucum geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

eftelyacım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yaşlara

Çok teşekkür ederim Demetcim...

Lemlem mobilyalar gerçekten harika,şimdi gidip aynılarından alasım geldi valla :)) Tam benim düşündüğüm tarz ve renklerde...

zyv,sizde çok yakışmışsınız,Allah ömür boyu mutluluk versin... (Şimdi bende esmer diye düşünüyordum diyeceğim,kopya çekmiş gibi olacağım,neyse,duymadınız,görmediniz :)) )

teşekkür ederim Ahsencimm, keşke seni de görebilsekk, ben topiğimizin zıpır gelinini çok merak ediyorum :59: :59:

evet Ahsencim senide görmek istiyoruz, bak senide nasıl hayal ediyorum, beyaz tenli hafif balık etli, tontiş tontiş demendenmidir bilmiyorum tontiş al al yanaklı :1: doğru mu?

Back
X