• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sizinkilerde dertmi diyosun yani:46::46: bulunduğun durumda mutlu olmayı bilmek gerek en azından atanmışsın ve 1,5 sene sonra yeni evlenmiş gibi olacaksınız yuppiii:)) bizim cicim ayları biterken sizin daha yeni başlıcak neşecim daha ne olsunnn:66::66:
bu arada albüm yaptım :)

sizinkilerde dertmi diyosun yani:46::46: bulunduğun durumda mutlu olmayı bilmek gerek en azından atanmışsın ve 1,5 sene sonra yeni evlenmiş gibi olacaksınız yuppiii:)) bizim cicim ayları biterken sizin daha yeni başlıcak neşecim daha ne olsunnn:66::66:
bu arada albüm yaptım :)

evet zaten atandığıma seviniyorum en çok çok da mutluyum ama işte insanın planladığı gibi olmayınca napacağını şaşırıyor.düğün tarihim temmuzda olsaymış daha uygunmuş sanki.düğünün ertesi günü gitmem gerekebilir.yoksa ben halimden memnunum.cicim ayı yeni mi başlar blmiyorum ben en büyük çocuğum ve 1,5 sene sonra bi araya geldiniz torun isteriz diye tuttururlar 30 a dayanacak sanırım yaşım:))
dur bakıyorum hemen

kuşummm o elbise çok yakışmış sana ya maşallahhhhhhhhh saçlar da süper olmuş.düğünde de öle bişi yaptırmalısın bence.çok beğendim çok hoşsun(sofistike)

kuşummm o elbise çok yakışmış sana ya maşallahhhhhhhhh saçlar da süper olmuş.düğünde de öle bişi yaptırmalısın bence.çok beğendim çok hoşsun(sofistike)

saol tatlım benimm. :16::16: bizim nişan yapacağımız 2 gün önce belli oldu nişanlım izindeydi babamda o halde nişan takalım dedi ve ben ilk bulduğum elbiseyi aldım giydim beğenmiştim alırken senin beğenmende beni ayrıca mutlu etti canım:) saçımadaa daha karar vermedim düşünmekteyim halaa:))

selam kızlaar, okuyorum ama cevap yazamadım biii, hepimiz mutlaka sorunlar yaşıyoruz, önemli olan aşılmayacak sorunlarımız olmasın, gerisi hallolur kızlaar takmayın kafanızaa :32:

sofistikee oo saç modelini ben de çok beğendim, çok hoş olmuş, yüzüne çok yakışmış tatlımm :69:

saol tatlım benimm. :16::16: bizim nişan yapacağımız 2 gün önce belli oldu nişanlım izindeydi babamda o halde nişan takalım dedi ve ben ilk bulduğum elbiseyi aldım giydim beğenmiştim alırken senin beğenmende beni ayrıca mutlu etti canım:) saçımadaa daha karar vermedim düşünmekteyim halaa:))

ama biz göremedik albümü :59::59::58:

Günaydın zvycıım teşekkür ederim canım..

kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee :27:

bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:

siz ne düşünüyorsunuz?

biz nişanı da eylül ayında yapmıştık
canikom ağustosda müthiş indirimler olmuştu, nerden alacağımızı şaşırmıştık :52:

Balonu bende düşünmeye başladım şimdi ama gelin almaya geldklerinde uçan balonları bırakınca güzel bi görüntü ortaya çıkar gibi düşünüyorum
çünkü benim düğünüm kapalı mekanda olucağı için dilek balonunu düşünemiyorum :43:

o benim bir senelik hayalim :52:

kızlar moralim o kadar bozuk ki bilmiyorum kaçınız bu durumu yaşıyorsunz ama nişanlımla aramız çokkk kötü yaaaa 7 yıl çık 1 yıl nişanlı kal tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken halimiz çok kötü offff dua edin lütfennn

tatlışım üzme kendini
hepimz hmen hemen aynıyız emin ol
ama kızlar lütfen bu tarz kırgınlıkları çok uzatmayın, saygı sınırını hele asla aşmayın, saygı kaybedildiğinde bir daha bulunmuyo

biz nasıl düğün öncesi stresdeyken nişanlılarımızda öyle ve onlar stresliyken soğuk oluyolar. İlgilenmiyolar pek zamanla düzelir güzeller sıkıntı yapmayın ne güzel bi işleri warki çalışıyolar,yoğunlar. Benim nişanlım askerden geldi 3 ay sonra düğün war we daha bi işi bile yok :14: Ya biz napalım

canım beniiimmmmm
seni çok iyi anlıyorum, ben de bu konuda çok kötü günler geçirdim, hatta burda bir konu bile açmıştım
Allaha şükür nişanlım o zor günlerden sonra öyle güzel öyle harika bi işe girdi ve yükselmeye başladıkii
asla tahmin edemezdik
sizin de öyle olur eminim, sabr et azcık geçiyo :34:

ben hiçbişeyi kafama takmıyorum,
o kadar yolunda gitmeyen şey var ki hangi birini anlatayım
1 haziranda urfaya öğretmen olarak atandım,bunun için 5 eylülde urfa milli eğitime giriş yapmam gerekiyor.bu arada 3 eylül kınam 4 eylülde de düğünüm var:52:
eylülde eş durumuna başvuracaktık nişanlım sözleşmeli öğretmendi başbakan seçim öncesi kadroya geçirdiği için 1 sene daha bulunduğu yerde kalmak zorunda kalacak .aslınla yıl hesabı yapınca 1,5 yıl sonra yanıma gelecek:52:
ve ben urfaya yanlız gidicem eşya bile beğenemiyorum.urfa ile erzurum arası en az 10 saat olduğu için evimizi eş durumu tayininden sonra kurucaz,sanrım ben bi öğretmen arkadaşla beraber yaşıcam:52:
nişanlım temmuz başı memlekete dönecek e biz o zaman gelinlik bakmaya başlıcaz.aradığım hiçbişeyi de bulamadım.şemsiyemi eldivenimi çiçekli tacımı ve daha bi sürü problem

şu an herşeyim belirsiz ama ben mutluyummmm.çok merak ediyorum akıbetimi:97:

oyy kıyamam tatlı şey senii:)
inşaAllah en hayırlı şekilde atlatırsınız herşeyi

maşşalllahh çeneleriniz düşmüş bugün :)))
şaka şaka :52:
cevap yazıyom
wait me please :33::33::33::33:

ahsenn hadi waiting for u babe:))

ahsen ben şemsiye baktım beyaz şemsiye bulmadım bari açık pembe olsun dedim beyaz kabarık bi süs buldum onunla kenarını süsleyeyim,pembe de bulamadım ama kırmızı saten üzerine beyaz puantiyeli çok güzel şemsiye buldum kenarını beyaz kabarık şeritle süslesem olur mu ??olur de yaaa lütfennnn

o saç modelini ben çok beğeniyorum ama bizim burda yapmazlar diye hiç kalkışmadım.güzel yapmışlar seninkini.tam da gelinliğe uygun olur.bi model bulamazsan tekrar yaptırabilirsin.söz konusu gelinlik olunca her şey daha farklı durur aynı saç modeli olmaz diye düşünme bence

ayy kızlar öyle yorgunum ki bugün olanlardan hiç bahsedesim yok, kendimi azcık toplayınca anlatırım inş ama şuan herşey yolunda
sonuç: Bursa'dan izin belgesi vermeiler, sağlık raporu özel hastahaneden olduğu için. Ne alakaysa :53::53:
ben de dedim ki "siz en azından aile hekimine onaylatın, gerisini olmazsa nişanlım Bursa'ya gdip kendi halletsin"

neyse sonra ben Fatih belediyesini aradım, kesinlikle olmaz dediler
Bayrampaşa belediyesini aradım biraz zorluk çıkardılar ama kızlar beni görmeliydiniz bi çene döktüm bi anlattım bi anlattım
adam en sonunda pes etti "tamam tamam onaylı raporları getirin, halledicem" dedi
"söz mü" dedim. "hanfendi telefonda bu kadar konuştunuz, yüzyüzeyken size "hayır" demeye korkarım zaten" dedi :52:
sonra sağlama almak için tekrar başka bir belediyeyi aradım, olur dediler
bugün evraklar gelsin, yarın gidip halletcez inş isteiğimz tarih de boşmuş Allahtan

selam kızlaar, okuyorum ama cevap yazamadım biii, hepimiz mutlaka sorunlar yaşıyoruz, önemli olan aşılmayacak sorunlarımız olmasın, gerisi hallolur kızlaar takmayın kafanızaa :32:

sofistikee oo saç modelini ben de çok beğendim, çok hoş olmuş, yüzüne çok yakışmış tatlımm :69:
teşekkürler canım bende çok beğenmiştim bi fotodan illa bunu yapcan dedim baskı uyguladım neyseki yaptı :))
o saç modelini ben çok beğeniyorum ama bizim burda yapmazlar diye hiç kalkışmadım.güzel yapmışlar seninkini.tam da gelinliğe uygun olur.bi model bulamazsan tekrar yaptırabilirsin.söz konusu gelinlik olunca her şey daha farklı durur aynı saç modeli olmaz diye düşünme bence

ama duvak olacak bi de duvağın ağırlığıda olacak o tutmaz diye düşünüyorum çünkü bukleler dökülmüştü bi kaç saat sonra. artık topuz yaptırırım olmazsa boz nişandakini yap derim :))

ayy kızlar öyle yorgunum ki bugün olanlardan hiç bahsedesim yok, kendimi azcık toplayınca anlatırım inş ama şuan herşey yolunda
sonuç: Bursa'dan izin belgesi vermeiler, sağlık raporu özel hastahaneden olduğu için. Ne alakaysa :53::53:
ben de dedim ki "siz en azından aile hekimine onaylatın, gerisini olmazsa nişanlım Bursa'ya gdip kendi halletsin"

Bayrampaşa belediyesini aradım biraz zorluk çıkardılar ama kızlar beni görmeliydiniz bi çene döktüm bi anlattım bi anlattım
adam en sonunda pes etti "tamam tamam onaylı raporları getirin, halledicem" dedi
"söz mü" dedim. "hanfendi telefonda bu kadar konuştunuz, yüzyüzeyken size "hayır" demeye korkarım zaten" dedi :52:
bugün evraklar gelsin, yarın gidip halletcez inş isteiğimz tarih de boşmuş Allahtan

hadi gözün aydın muradına erdin sonunda canım:54:

ahsenn hadi waiting for u babe:))

ahsen ben şemsiye baktım beyaz şemsiye bulmadım bari açık pembe olsun dedim beyaz kabarık bi süs buldum onunla kenarını süsleyeyim,pembe de bulamadım ama kırmızı saten üzerine beyaz puantiyeli çok güzel şemsiye buldum kenarını beyaz kabarık şeritle süslesem olur mu ??olur de yaaa lütfennnn

:27::27: olmaz :27::27::27: nihahah
bak canım ben napıcam biliyo musun
hani şeffaf şemsiyeler varya
onlardan alıcam ve tamamını tülle kaplicam, yer yer saten kumaşlar da koyabilirm
tüyler de koyucam hatta ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olduğu için pembe tüyler de olucak arasında
ben kendime yakın zamanlarda yapıcam, resmini koyarım
begenirsen sana da yapcam söz valla :52:

sanırım ocwmays evlendi:1:çok sakin takılıyor

:60::60::60::60::60:

ya canım bu kadar zormu gerçekten gözüm korktu şimdi benim.. benim nişanlımında ikameti ankara düğün burda olacak bizde galiba sorun yaşıcaz... dur arayıp anlatıyımdaa aklı başına gelsin benim rahat sevgilim:63:

ya canım bu kadar zormu gerçekten gözüm korktu şimdi benim.. benim nişanlımında ikameti ankara düğün burda olacak bizde galiba sorun yaşıcaz... dur arayıp anlatıyımdaa aklı başına gelsin benim rahat sevgilim:63:

canım hemen evrak işlemlerinizi yapmaya başlayın
defter açıldığında da hazır evraklarla on dk da alırsınız gününüzü
bak benden söylemesi aşırı derecede sinir ve moral bozuyo
kaç gündür kabuslarımda zencilerle evleniyorum :30:

Back