yaa o şemsiyelerden ben de istiyorum canımm, ama ben çok beceriksizim, bana her aşamasını teek teekk anlatırsın dimii ben de o şekilde yapmaya çalışırımm![]()
![]()
![]()
ben de aşırı beceriksizim, ablamla yapcaz zaten
ay Neşe'ye de söz verdim, beceremezsem yandım

ben denicem, begenirsen ve zaman da bulursam sana da yaparım

ama çok harika bişey beklemeyin kızlar, hayal kırıklığına uğratmak istemem sizi
ayy inş çok cici olur
olmaz mı diyosun demek:))ama içinde beyaz da vardı çok güzeldi.neyse ben onu günlük kullanmaya alıyım en iyisi,içimde kalmasın.tülle kaplamak aklıma geldi ama yapamam diye kalkışmak istemedim.bişeyi kafama koyunca napıp edip gerçekleştirmem lazım,kendimden korkuyorum bazen:84::84:tamam foto ekle merak ederim ben.bak söz verdin şemsiyemi isterim haaaa![]()
tmm sözüm söz

hahaha allah iyiliğini versin zencilerlemi evleniyosunşimdi benimki ikametinin olduğu yerden belgemi alması gerekiyor?? bide düğün haftası halledilir diyodu xxl nişanlımm
![]()
senin nişanlın havalarda uçuyo

resimler, kimlik fotokopileri, sağlık raporları, yerleşim yeri belgesi ve nüfus kayıt örneği
bunları hazırlayın öncelikle
1) ikinizin de sağlık raporlarını aile hekimlerinize onaylatın
2) aile hekimi onaylı sağlık raporu olmadann izin belgesi vermiyolar
-örneğin senin bağlı olduğun belediyede kıyılacaksa nişanlın kendi belediyesinden izn belgesi almalı
eger onun bağlı olduğu belediyede kıyılacaksa sen izin belgesi almalısın
3)herşey olduktan sonra gün almak kolay
ama bak bu işlemler uzun sürüyo hele farklı şehrler araya girince....

o yüzden evraklarınız hazır olsun
Resim kimlik fotokopisi falan hazır,sadece sağlık ocağından rapor istediler bu problemacaba bu akşam özelden rapor alsam sağlık ocağına sabah götürsem onaylarmı sağlık ocağında oyalanmak istemiyorum habire izinde alamam
ewt canım hastahaneyi ara
saat kaça kadar tahlil yapıyolarmış sor, ona göre gidersin 15 dk veriyolar
sonra da aile hekimine onaylatman gerek