• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canlarım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bende aynı şeylerden yana dertliydim dertliydim diyorum çünkü artık umursamamaya özen gösteriyorum. bendede ilgi açlığı var hep benimle ilgilensin ilşkimiz ilkgünlerdeki gibi olsun isitiyodum. ama onun iş yoğunluğu beni deli ediyor arada bazen güzel geçen günler bazen saçma sebeplerden dolayı tartışarak hayaıtı zehir ederek geçiyor işte karşımda mutsuz insan görmeye dayanamıyorum biri asık yüzlü oldumu enerjim düşüyor acayip etkileniyorum. sabretmekten başka çare yok diyorum umarım herşey güzel olucak

bende aynı şekilde eskiden ne güzel ilgiliydi konuşmalar bitmez uzar giderdi bende seviyorum ilgiyi ama ve bir araya gelince çok mutluyuz biz sanırım evlenince bitecek ama evlenene kadar birbirimizi bitrmeseydik hayırlısı ile

aynı benim gibisin cnm yaa boşver üzme kendini

Canım benim , oda istemez mi seninle birlikte gezip tozup, dinlenmeyi... Ama demek ki şartlar bunu gerektiriyo ki çalışıyor, yorgunluk, stres, sürekli evlilik ilgili bişiler düşünmek, insanı keyifsizleştirebiliyor.

Ya yüzyüze, yada telefonla uzunca bir konusun, neden tartışıyoruz, stresli miyiz falan de canım... Büyük bir sorun varsa ortaya çıkartın.. Yoksa neden böyle davrandığını öğren canım...

ya buluştugumuz zaman sorun ne öğreneyim diyorum sanki o problemler siliniyor beynim uyuşuyor hiç bir sorun kalmıyor birbirinin gözünün içine bakan iki sırıtık tip :9: şaka gibi yawwww

kızlar moralim o kadar bozuk ki bilmiyorum kaçınız bu durumu yaşıyorsunz ama nişanlımla aramız çokkk kötü yaaaa 7 yıl çık 1 yıl nişanlı kal tam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken halimiz çok kötü offff dua edin lütfennn

canım biz de yaşıyoruz ara ara.olur böyle şeyler.bizim de 8 yıldır devam ediyo.mesela bugün de limoniyiz ama ben fazla takmıyorum böyle durumları artık.genel olarak iyi gidiyoruz cünkü.düzelir zamanla her sey....:34:

bende aynı şekilde eskiden ne güzel ilgiliydi konuşmalar bitmez uzar giderdi bende seviyorum ilgiyi ama ve bir araya gelince çok mutluyuz biz sanırım evlenince bitecek ama evlenene kadar birbirimizi bitrmeseydik hayırlısı ile

ya buluştugumuz zaman sorun ne öğreneyim diyorum sanki o problemler siliniyor beynim uyuşuyor hiç bir sorun kalmıyor birbirinin gözünün içine bakan iki sırıtık tip :9: şaka gibi yawwww

allahın izniyle aynen dediğin gibi evlenene kadar saygı ve sevgiyi bitirmeden eşlerimize kavuşsakkkk :34::34:

canım valla bana da geliyorlar böyle.çok alınıyorum her şeye.eskisi gibi olsun benimle konuşmak için can atsın,başka bişi yapmasın beni düşünsün diyorum.bazen durgun oluyor bazen çoşkulu.bence bahar ayları artı bi de düğün geçiçi olur diye düşünüyorum.bence herkes ilişkisini dalgalı yaşıyodur yani.bazen deli divane aşık bazen hiç kaybetmeyeceğinden emin bi şekilde pervasız.genelde ben arıza çıkarıyorum :1:o da biliyor huyumu ses etmiyor,dikkat etmeye çalışıyor.telefonu seni seviyorum diye gülerek aç ne bilim illa ki karşılık verir yani,sen coşkulu olursan karşıdaki de sana ayak uydurmaya çalışır gibi geliyor.pozitif olursan hayırdır ne bu neşe diye şaşırır,sen de çok sevdiğini dile getirirsin karşılık vermek zorunda kalır.:4:umarım en kısa zamanda düzelir.düzelmicek bişi değil ama

çok tanıdık geldi bu problem bana tek istedigim daha fazla ilgi ama ne zaman bunu gündeme getirsem sorun oluyo...kavga ediyoruz..ve görüşmelerimiz beni tatmin etmiyo zaten geç çıkıyoruz işten off ya offf

çok tanıdık geldi bu problem bana tek istedigim daha fazla ilgi ama ne zaman bunu gündeme getirsem sorun oluyo...kavga ediyoruz..ve görüşmelerimiz beni tatmin etmiyo zaten geç çıkıyoruz işten off ya offf

biyandan üzüldüm ama yanlız değilmişim buna seviniyoum
bazenn acaba benden soğudumu sevmiyomu abuk subuk şeyler geçiyo aklımdan ve sorun çıkarıyodum sonra tartışmalar falan uzayıp gidiyodu. ama bunu yapmamak gerek sanırım onları eğitmek bizim elimizde :1::1::1:

kızlar ne bu haller yawwww...2-3 ay sonra evleniyoruz... İşten - güçten - koşuşturmalardan birbirlerimize zaman ayıramıyoruz.... Ama bu koşuşturmalar , bu stres ne için... Hepsi Bizim için... Hem kendi canlarımızı hemde nişanlılarımızın canlarını sıkmayalım... Herşeyy çok güzelll olcak... Giymişiz gelinlikleri çıkıyoruz salondannn, herkes bize bakıyor wavvvv ne güzel olmus diye :))))

3 aycık daha sıkın dişinizi, sonra herşey süper olucak allahın izniyle...

biz nasıl düğün öncesi stresdeyken nişanlılarımızda öyle ve onlar stresliyken soğuk oluyolar. İlgilenmiyolar pek zamanla düzelir güzeller sıkıntı yapmayın ne güzel bi işleri warki çalışıyolar,yoğunlar. Benim nişanlım askerden geldi 3 ay sonra düğün war we daha bi işi bile yok :14: Ya biz napalım

canım biz de yaşıyoruz ara ara.olur böyle şeyler.bizim de 8 yıldır devam ediyo.mesela bugün de limoniyiz ama ben fazla takmıyorum böyle durumları artık.genel olarak iyi gidiyoruz cünkü.düzelir zamanla her sey....:34:

ben biraz takıntılıyım snaırım çok üzülüyorum kimseleri takmam ama mevzu o olunca akan sular duruyor güçsüz kuvvetsiz bir ben oluyorum ...

allahın izniyle aynen dediğin gibi evlenene kadar saygı ve sevgiyi bitirmeden eşlerimize kavuşsakkkk :34::34:

tek duam o zaten kazasız belasız evlenirsem kurban adadım yaaa

aminnn inşallah sorun çıkmadan evleniriz hepimizde:))

aminnnn inşallahhh

bazenn acaba benden soğudumu sevmiyomu abuk subuk şeyler geçiyo aklımdan ve sorun çıkarıyodum sonra tartışmalar falan uzayıp gidiyodu. ama bunu yapmamak gerek sanırım onları eğitmek bizim elimizde :1::1::1:

eğitmek mi
:1: şaka mı erkeler ve eğitmek hiççç snamıyorum tam tersine dahada saldırgan olup daha da kırıcı oluyorlar

kızlar ne bu haller yawwww...2-3 ay sonra evleniyoruz... İşten - güçten - koşuşturmalardan birbirlerimize zaman ayıramıyoruz.... Ama bu koşuşturmalar , bu stres ne için... Hepsi Bizim için... Hem kendi canlarımızı hemde nişanlılarımızın canlarını sıkmayalım... Herşeyy çok güzelll olcak... Giymişiz gelinlikleri çıkıyoruz salondannn, herkes bize bakıyor wavvvv ne güzel olmus diye :))))

3 aycık daha sıkın dişinizi, sonra herşey süper olucak allahın izniyle...

benim düğünüm olacak 4 ay sonra ama inan daha ağız tadıyla sevinemedim bile korkuyoum bişey olacak mı diye al işte nişanlımla tartıştımmmmm kızlarrrrrr ne olacakkkk tüm hevesim kaçtı tek isteğim birbirimizi kırmadan evlenmekkkk

biz nasıl düğün öncesi stresdeyken nişanlılarımızda öyle ve onlar stresliyken soğuk oluyolar. İlgilenmiyolar pek zamanla düzelir güzeller sıkıntı yapmayın ne güzel bi işleri warki çalışıyolar,yoğunlar. Benim nişanlım askerden geldi 3 ay sonra düğün war we daha bi işi bile yok :14: Ya biz napalım

yuva kuranın allah yardımcısı olurmuş canım inşallah nişanlında güzel bi iş bulurr

rabbim yarıdm eder inşallah bulur iş sıkma canını

ben biraz takıntılıyım snaırım çok üzülüyorum kimseleri takmam ama mevzu o olunca akan sular duruyor güçsüz kuvvetsiz bir ben oluyorum ...

tek duam o zaten kazasız belasız evlenirsem kurban adadım yaaa

aminnnn inşallahhh

eğitmek mi
:1: şaka mı erkeler ve eğitmek hiççç snamıyorum tam tersine dahada saldırgan olup daha da kırıcı oluyorlar

benim düğünüm olacak 4 ay sonra ama inan daha ağız tadıyla sevinemedim bile korkuyoum bişey olacak mı diye al işte nişanlımla tartıştımmmmm kızlarrrrrr ne olacakkkk tüm hevesim kaçtı tek isteğim birbirimizi kırmadan evlenmekkkk

canım bence bukadar üzerine gitme herşeyi oluruna bırak herşey hepimiz için güzel olucak buna inan
eğitme konusuna gelince tabiki eğitilir ama büyük sabır ve emek gerektiren bişey bu niye dahada saldırgan olsunlar ki

bugün topikte karamsarlık mı var yaaa... kavgasız gürültüsüz ilişki olmaz.. Sıkmayın canlarınızı... Kötü şeyler düşünmeyin... düğün yapana allah yardım edermiş... Yeterki biz salmayalım kendimizi,güçlü olalım...

Yaaa bizlerin üstünden gelemeyeceği bişi var mı? Herşey çok güzel olucak... Yeter ki inanalım... Hadi bakalım toplayın kendinizi yaaaa.

bugün topikte karamsarlık mı var yaaa... kavgasız gürültüsüz ilişki olmaz.. Sıkmayın canlarınızı... Kötü şeyler düşünmeyin... düğün yapana allah yardım edermiş... Yeterki biz salmayalım kendimizi,güçlü olalım...

Yaaa bizlerin üstünden gelemeyeceği bişi var mı? Herşey çok güzel olucak... Yeter ki inanalım... Hadi bakalım toplayın kendinizi yaaaa.

Süpersin canım sana katılıyorummmm :65::65::65:

bu gün itibari ile tatile girdim,ve hemen pc başına oturdum önce bindallı modellerine baktım,sonrada yazdıklarınızı okumak istedim, ve anladım ki tek sorun yaşayan ben değilmişim! Herkesin kendince sıkıntısı var mesela bende de öyle bir görümce var ki, anlatılmaz yaşanır cinsten,başta çok takıyodum üzülüyodum ama son 15 gündür bana bi haller oldu hiçbişeyi takmaz oldum kim ne yaparsa yapsın umrumda değil:36: bence sizde takmayın herşey olucağına varıyor benim başma o kadar çok terslik geldi ki hem maddi hem manevi ama gene de üzülmemeye çalışıyorum:3:

evet aynen bana da soğudu mu ki diye geliyolar.sanki soğuması için malzeme veriyomuş gibi hissediyorum sonra.sana tamamen katılıyorum canım onları eğitmek bizim elimizde:27:

bu gün itibari ile tatile girdim,ve hemen pc başına oturdum önce bindallı modellerine baktım,sonrada yazdıklarınızı okumak istedim, ve anladım ki tek sorun yaşayan ben değilmişim! Herkesin kendince sıkıntısı var mesela bende de öyle bir görümce var ki, anlatılmaz yaşanır cinsten,başta çok takıyodum üzülüyodum ama son 15 gündür bana bi haller oldu hiçbişeyi takmaz oldum kim ne yaparsa yapsın umrumda değil:36: bence sizde takmayın herşey olucağına varıyor benim başma o kadar çok terslik geldi ki hem maddi hem manevi ama gene de üzülmemeye çalışıyorum:3:

Şimdiden hayırlısı olsun canım, evlilik sürecisinin kolay olmadığını zaten hepimiz biliyoruz...Kafana takmıyorsan süper canım... Evlendikten sonra zaten bu hayatı sadece ikiniz yaşıcaksınız... Görümceymiş,kaynanaymış,maddi konuymuş derken kendimizden çok ödün veriyoruz,kendimizi yıpratıyoruz...

Gerek yok gerçekten bu kadar kendimizi sıkmaya... Kaynana,görümce anca karıştıkları ile kalsınlar canım... He deyip geçmeye çalış, kolay olmucaktır ama köprüyü gecene kadar olayını yap yani...

Maddi konu dersen, amannnn bi kaç şeylerimiz eksik olsun, bizden önemli mi?

selam kızlar yine dertliyiz bakıyorumda aman herkes de aynı dert :24::24: boşverin çok takmayın diyorummmmm herkes sıkıntılı ve inanınki erkekler bizden çok daha stres yapıyolar. biz 8 senedir birlikteyiz defalarca artık sevmiyomu eskisi gibi diye düşündüğüm oldu, sonra tam tersi aşk böcüğü olduğumuz zamanlarda... ben ilgi manyağıyımdır sürekli arasın, sabah gözünü açınca msj atsın, gece yatmadan önce bana iyi geceler sevgilim desin.. yapsında yapsınn... ama işte adamlarda sürekli bize çalışmıyolar hepsinin işleri güçleri meşguliyetleri var kafalarında bin tane şey...
vayy bee nişanlım bu yazdıklarımı okusaa gözlerine inanamaz, gözleri yaşarırdı haa:90::90::90:

ben hiçbişeyi kafama takmıyorum,
o kadar yolunda gitmeyen şey var ki hangi birini anlatayım
1 haziranda urfaya öğretmen olarak atandım,bunun için 5 eylülde urfa milli eğitime giriş yapmam gerekiyor.bu arada 3 eylül kınam 4 eylülde de düğünüm var:52:
eylülde eş durumuna başvuracaktık nişanlım sözleşmeli öğretmendi başbakan seçim öncesi kadroya geçirdiği için 1 sene daha bulunduğu yerde kalmak zorunda kalacak .aslınla yıl hesabı yapınca 1,5 yıl sonra yanıma gelecek:52:
ve ben urfaya yanlız gidicem eşya bile beğenemiyorum.urfa ile erzurum arası en az 10 saat olduğu için evimizi eş durumu tayininden sonra kurucaz,sanrım ben bi öğretmen arkadaşla beraber yaşıcam:52:
nişanlım temmuz başı memlekete dönecek e biz o zaman gelinlik bakmaya başlıcaz.aradığım hiçbişeyi de bulamadım.şemsiyemi eldivenimi çiçekli tacımı ve daha bi sürü problem

şu an herşeyim belirsiz ama ben mutluyummmm.çok merak ediyorum akıbetimi:97:

Back