canlarım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bende aynı şeylerden yana dertliydim dertliydim diyorum çünkü artık umursamamaya özen gösteriyorum. bendede ilgi açlığı var hep benimle ilgilensin ilşkimiz ilkgünlerdeki gibi olsun isitiyodum. ama onun iş yoğunluğu beni deli ediyor arada bazen güzel geçen günler bazen saçma sebeplerden dolayı tartışarak hayaıtı zehir ederek geçiyor işte karşımda mutsuz insan görmeye dayanamıyorum biri asık yüzlü oldumu enerjim düşüyor acayip etkileniyorum. sabretmekten başka çare yok diyorum umarım herşey güzel olucak
bende aynı şekilde eskiden ne güzel ilgiliydi konuşmalar bitmez uzar giderdi bende seviyorum ilgiyi ama ve bir araya gelince çok mutluyuz biz sanırım evlenince bitecek ama evlenene kadar birbirimizi bitrmeseydik hayırlısı ile
aynı benim gibisin cnm yaa boşver üzme kendini
Canım benim , oda istemez mi seninle birlikte gezip tozup, dinlenmeyi... Ama demek ki şartlar bunu gerektiriyo ki çalışıyor, yorgunluk, stres, sürekli evlilik ilgili bişiler düşünmek, insanı keyifsizleştirebiliyor.
Ya yüzyüze, yada telefonla uzunca bir konusun, neden tartışıyoruz, stresli miyiz falan de canım... Büyük bir sorun varsa ortaya çıkartın.. Yoksa neden böyle davrandığını öğren canım...
ya buluştugumuz zaman sorun ne öğreneyim diyorum sanki o problemler siliniyor beynim uyuşuyor hiç bir sorun kalmıyor birbirinin gözünün içine bakan iki sırıtık tip şaka gibi yawwww