• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım:59:

700 tl ye nasıl bir bosch bulaşık mak. buldun yahu :26:

biz ilk düğün salonu işini halletik,sonra nikah günü aldık,sonra balayı otelini ayarladık.halaaaa oturuyoruz.bir hevesle kalkıştık şimdi üşeniyoruz resmen.daha 3 ay var diye:1::1::1:

benim evim hazır ama ev beni bitirdim onun dışında eşyalar sadece mobilya kaldı amaaaaaaa bende artık üşeniyorum daaaa daha dün hallettik salon işini ayyyyy gelinliğe ömrüm kalmadı kaldıki annem bir çok şeyimi yapmama rağmennn ........................ biri beni evlendirsin :33:

benim evim hazır ama ev beni bitirdim onun dışında eşyalar sadece mobilya kaldı amaaaaaaa bende artık üşeniyorum daaaa daha dün hallettik salon işini ayyyyy gelinliğe ömrüm kalmadı kaldıki annem bir çok şeyimi yapmama rağmennn ........................ biri beni evlendirsin :33:

üşengeç gelin seniiii :27::27:
daha bunlar ne çok işimiz var çoookk :24::24::24:

canım komşu topikten sizi takip ediyorum:52:
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...

sağol tatlım çok teşekkür ederim hallederiz inş.
öğleden sonra tahlil yapıyolar mı canım
yarın nişanlım ancak öğleden sonra izin alabilirmiş

canım saat 8,30- 11:00 arası kanlar alınıyor öğleden sonra sadece sonuçlar veriliyor

ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmam:1:güle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......

ahh canım ahhh diyorum ocak indiriminde bende tüm eşyalarımı bosch tan aldım 6.000 tl hemde peşin elek.süpürgesini istedim hediye olarak alamadım :2::2::2:
içimdende 600 tl verip almak gelmiyor ama aklım hep onda

ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım:59:

hiç sanmıyorum cnm inmez bosch yetkili bayideki çalışanlarla artık kanka olduk nerdeyse :1::1: nişanlım takılıyor başka bi markanın kampanyasından bahsetti lcd tv hediyeli okadar şey aldık bi elek.süpürgesini bile çok gördünüz falan dedi ama adamlar isim yapmış her konuda iddalılar bugüne öle bi kampanya olmadı bundan sonrada olmaz dediler

canım komşu topikten sizi takip ediyorum:52:
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...

canım saat 8,30- 11:00 arası kanlar alınıyor öğleden sonra sadece sonuçlar veriliyor

mm bunu öğrendiğimiz iyi oldu
biz yarın öğleden sonra diğer işlemleri hallederiz, p.tesi sabah rapor işini halledip günümüzü alırız inş.
Allahım nolur bi aksilik çıkmasıınn :26:

ahh canım ahhh diyorum ocak indiriminde bende tüm eşyalarımı bosch tan aldım 6.000 tl hemde peşin elek.süpürgesini istedim hediye olarak alamadım :2::2::2:
içimdende 600 tl verip almak gelmiyor ama aklım hep onda

Selam kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım...
Bakalım paşam bugün salon bakmaya gidecekti iş yerinde olduğu için haberini alamadım hala ama umarım anlaşmıştır. Uzakta olduğumuz için 2 düğün olacak :21::21:
Ben de yoğun ısrarlarım sonucu Bosch'un ocak kampanyasından aldırmıştım beyaz eşyalarımı...

evet papatya görünümlü çiçekler var ya ondan istiyorum ben onlar çok güzelllllll ben onlardan istiyorum da duvağı nasıl ayarlarlar onu merak ediyorummmm fikrin var mı

aynen çiçekli taç istiyorum duvak nere olur ben de bilemedim.hem çiçekli taç hem duvak birleşik ii olmaz sanırım.o yüzden alta mı takılır ki

canım benim fotoğrafım çekimim gün boyu olacak , istanbul pendikten bir fotoğrafçıyla anlaştım, istersen özelden bilgi verebilirim, sen o dış mekan için ne kadara anlaşmıştın?

Canım ben gün boyu istemedim 2 saatlik bi çekim istedim. 550 ye filan anlaşmıştım aylar önce ama kesinleştirmemiştim. İnternette yarım saat aradıktan sonra ve bikaç telefon görüşmesinden sonra 700e buldum şimdi. 50-60 foto(albümle birlikte) 1 büyük poster fotoğraf 2 cep albümü. Yarın kesinleştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik öngörüşme yaptık bakalım.

bu saatte işim yok sayfayı doldurayım bari:))

şimdi kızlar büstiyerle ilgili 5500.sorumu soruyorum:44:
$PRF (13).jpg
hani bu büstiyerin arkası ipli korse şeklinde ya,ben gelinliği aynen bu şekilde arkası ipli almayı düşünüyordum.ikisi bu şekilde olur mu ya?olmaz gibi geldi.

hani bu büstiyerin arkası ipli korse şeklinde ya,ben gelinliği aynen bu şekilde arkası ipli almayı düşünüyordum.ikisi bu şekilde olur mu ya?olmaz gibi geldi.[/QUOTE]

bencede olmaz canım. karışık bişey olur gibi sanki.

Canım ben gün boyu istemedim 2 saatlik bi çekim istedim. 550 ye filan anlaşmıştım aylar önce ama kesinleştirmemiştim. İnternette yarım saat aradıktan sonra ve bikaç telefon görüşmesinden sonra 700e buldum şimdi. 50-60 foto(albümle birlikte) 1 büyük poster fotoğraf 2 cep albümü. Yarın kesinleştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik öngörüşme yaptık bakalım.

tamam canım, inşallah gönlüne göre olur herşey :70: hıı bu arada sen kimle anlaştın merak ettim, ben de bayağı bir araştırmıştım karar vermeden önce

Son düzenleme:
işallah canım. resul hastürkle anlaştım ben. sen kiminle anlaşmıştın?

ben de Ali Ağırdıcı ile anlaştım, face e doğa C-p yazarsan yaptığı çekimleri de görebilirsin. kk da da vardı birkaç çekim örneği,
Bu haftasonu haziran topiğinden bi arkadaşım evleniyor, onun çekimlerini de Ali bey yapacak, merakla bekliyorum o çekimleri de :52:

Son düzenleme:
ben de Ali Ağırdıcı ile anlaştım, face e doğa C-p yazarsan yaptığı çekimleri de görebilirsin. kk da da vardı birkaç çekim örneği,
Bu haftasonu haziran topiğinden bi arkadaşım evleniyor, onun çekimlerini de Ali bey yapacak, merakla bekliyorum o çekimleri de :52:

baktım şimdi canım çok güzel çekimleri çok beğendim. Onun fiyatı ne kadardı ? Ay bide onunla mı görüşsem :)

baktım şimdi canım çok güzel çekimleri çok beğendim. Onun fiyatı ne kadardı ? Ay bide onunla mı görüşsem :)

canım ben tüm gün çekimi için 750 tl ye anlaştım, çekilen tüm fotolar+büyük boy panoramik albüm+iki adet küçük boy albüm+büyük boy poster verecek.fiyat emsallerine göre çok uygun, ama ben anlaşalı epey oluyor , şuan fiyat farkı uygular mı bilmiyorum, istersen telefonunu gönderirim özelden

Back