• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın. Ya kızlar bende 1 - 1,5 sene önce arnicanın şu ilk çıkan süpürgelerinden su filtreli almıştm hiç araştırmadan. Şimdi siz kullanışsız filan deyince korkmaya başladım. Tüh almasamıydım keşke acaba. Ütüyü de hiç araştırmadan aldım ben cahillliğime geldi walla. İşallah memnun kalırım ya.:26:

korkma yaa o kadarda kullanışsız değil.. bi tanede küçük şarjlılardan alırsın.. sadece o suluları hemen bi yerleri süpürmen gerektiğinde falan gıcık oluyo uğraşması, su koy falan, sonrada o suyu boşalt.. bizimki de arçeliğin ilk çıkan sulularından dı bide baya ağır.. aslında bütün parçaları çıkarılıp takılıyo ama üşeniyoruz onu çıkarmaya..

korkma yaa o kadarda kullanışsız değil.. bi tanede küçük şarjlılardan alırsın.. sadece o suluları hemen bi yerleri süpürmen gerektiğinde falan gıcık oluyo uğraşması, su koy falan, sonrada o suyu boşalt.. bizimki de arçeliğin ilk çıkan sulularından dı bide baya ağır.. aslında bütün parçaları çıkarılıp takılıyo ama üşeniyoruz onu çıkarmaya..

Ewet şarjlı mutlaka alıcam zaten. Büyük süpürgeyide haftada 1 çalıştırırım. İşallah pişman olmam ya. FIrın süpürge ütü bunları hiç araştırmadan aldım ben bi anda karar werdik alıwerdik.

Ewet şarjlı mutlaka alıcam zaten. Büyük süpürgeyide haftada 1 çalıştırırım. İşallah pişman olmam ya. FIrın süpürge ütü bunları hiç araştırmadan aldım ben bi anda karar werdik alıwerdik.

ben arnica bora hakkında hep iyi şeyler duydum, kullananlar memnunmuş.

aslında bende ütü konusunda kararsızım, 3 sene önce günlük yemek takımımı aldığımda yanında hediye verdikleri bir tefal ütü vardı.. ama sanırım gerçek tefal değilmiş çakmaymış, çünkü internetten o kadar aradım tefalde öyle bir model yok :26: bide hani çakma sonyler farklı yazılır ya bununda yazılış şekli farklı.. ne güzel seviniyordum ütüm hazır diye ama şimdide korkuyorum nasıl ütülüyor acaba, aslında çıkarıp bi denemem lazım.. :44:

700 tl ye nasıl bir bosch bulaşık mak. buldun yahu :26:

internetten bulmuştum.bir bayii izmirden.garantili falandı hemde.üstelik spotcu da değildi..işin kötüsü hangi site olduğunu da hatırlamıyorum.ama izmir uygun fiyat beyaz eşya diye google dan girdim,cıktı.hemen ablaa söyledim almadaha erken demişti.şubat aı civarındaydı.iyi dedim almadım ben de:59:

Günaydınnn kızlarrrrrrr:79: :79:

benim süpürgem de arnica bora, ütüm tefal 2 sene önce almıştık, nişanlım kullanıyor hatta :63: çok ta memnun,
ben de geçen hafta baharatlığımla günlük yemek takımımı aldım, onlarda kırmızı desenlii :66: :66:

Günaydınnn kızlarrrrrrr:79: :79:

benim süpürgem de arnica bora, ütüm tefal 2 sene önce almıştık, nişanlım kullanıyor hatta :63: çok ta memnun,
ben de geçen hafta baharatlığımla günlük yemek takımımı aldım, onlarda kırmızı desenlii :66: :66:

:1: ütünüzü mü kullanıyor nişanlın? tek başına yaşıyor heralde, ne güzel ev işlerinden de anlıyordur o zaman, benimki ütünün nasıl çalıştığını bile bilmez, hatta tutamaz bile sanırsam :63:

günlük yemek takımlarınla baharatlıkların hayırlı olsun, kırmızıdan gidiorsun mutfakta.. geçende de limangodan mı markafonidenmi yine bişiler almamışmıydın sen kırmızılı? yanlış mı hatırlıyorum sanki baharatlıktı aldıkların?

kızlar günaydın sabah sabah gelinliğe daldım yine sizinde fikrinizi alayım bunlar nasıl sizce bi oylama yapalım..ama şöyle düşünün üst kısımları hepsinin değişecek çünkü dantel veya güpür kol taktıracağım ona göre de dantel serpmeler ve taş işlemeler olacak=) $161-o-b.jpg $139-o-b.jpg $124-o-b.jpg $236-o-b.jpg $175-o-b.jpg

ben arnica bora hakkında hep iyi şeyler duydum, kullananlar memnunmuş.

aslında bende ütü konusunda kararsızım, 3 sene önce günlük yemek takımımı aldığımda yanında hediye verdikleri bir tefal ütü vardı.. ama sanırım gerçek tefal değilmiş çakmaymış, çünkü internetten o kadar aradım tefalde öyle bir model yok :26: bide hani çakma sonyler farklı yazılır ya bununda yazılış şekli farklı.. ne güzel seviniyordum ütüm hazır diye ama şimdide korkuyorum nasıl ütülüyor acaba, aslında çıkarıp bi denemem lazım.. :44:

dENE tabi valla ben fırınımı denedim :9: İçimde kuşku olucana denedim temizledim koydum tekrar.

hımmm sen tarzını belirlemişsin bunların hepsi de birbirine benziyor. ben en çok köşesinde 236 yazan 4.resimdekini beğendim.. peki hiç denedin mi bunlar gibi bi gelinlik? üstünde nasıl duracağıda önemli çünkü. :29:

Son düzenleme:
dENE tabi valla ben fırınımı denedim :9: İçimde kuşku olucana denedim temizledim koydum tekrar.

hehehee bende ekmek kızartma makinemi denemiştim :)) bide çaycımı :))

kızlar bime katlanan sandalyeler gelmiş piknik falan için. ben 4 tane aldım geldim biraz önce.. biz pikniğe çok gittiğimiz için hep istiyordum.. 2 tane kendime aldım, 2 tanede annemle babama aldım, babalar günü hediyesini de çıkartmış oldum aradan :1:

:1: ütünüzü mü kullanıyor nişanlın? tek başına yaşıyor heralde, ne güzel ev işlerinden de anlıyordur o zaman, benimki ütünün nasıl çalıştığını bile bilmez, hatta tutamaz bile sanırsam :63:

günlük yemek takımlarınla baharatlıkların hayırlı olsun, kırmızıdan gidiorsun mutfakta.. geçende de limangodan mı markafonidenmi yine bişiler almamışmıydın sen kırmızılı? yanlış mı hatırlıyorum sanki baharatlıktı aldıkların?

evet şuan tek başına yaşıyor, maşallah diyeyim yine de ev işlerinde çok iyidir, yemek , temizlik her iş gelir elinden :nazar: :nazar: inşallah evlendikten sonra da ev işlerini müşterek yaparız :30:

evet canım mutfakta kırmızıdan gidiyorum, daha güzelleri senin olsun inşallah , limangodan alan başka bi arkadaştı ben değildim, onunkilerde çok güzeldii :nazar:

Son düzenleme:
internetten bulmuştum.bir bayii izmirden.garantili falandı hemde.üstelik spotcu da değildi..işin kötüsü hangi site olduğunu da hatırlamıyorum.ama izmir uygun fiyat beyaz eşya diye google dan girdim,cıktı.hemen ablaa söyledim almadaha erken demişti.şubat aı civarındaydı.iyi dedim almadım ben de:59:

Ay kızlar hayatımda sinbo ya hiç güvenmedim almadım da.genellikle bosch un alıyorum.bir de kücük mutfak aletleri genellikle arcelikten veya tefalden bakıyorum.sinbo nun bir modeli var şarjlı gibi.ister elde kullanıyosunuz ister ayaklığı var onu takıyorsunuz. anneler gününde migrosta 40 tlye düşmüştü.pek umursamadım önce ablam aldı bulunsun dedi.cocukla sürekli koca süpürgeyi cıkarmayayım pratik olur diye aldı.o kadarrr iyi çıktı ki anlatamam.uygun fiyata bulursanız alın mutlaka.ben cok elzem bi şey diye almadım hem güvenemedim de o zaman markasına.elektrik süpürgesi alcam nasılsa.onu da evlenince alırım dedim.ama keşke asaydım diyorm hala.ben bu kadar pişmanlıkla fazla yaşamam yawww:1::1:bu siteden bakabilirsniz hagi model olğuna

Hepsiburada.com : Sinbo SVC-3453 Pratik Elektrikli Süpürge | Ev Elektroniği

lemlemcim evet hepsi birbirine çok benziyor şu 5. modelin neredeyse aynısını denedim ve ondan sonra böyle bişey olabilir dedim nişanlımrda bende çok beğendik aslında 4. ye senin beğendiğine bende bayıldım ama bunu yapabilirlermi dikebilecek biri varmıdır acaba..yada buna benzer bi model bulup kol falanmı ekletmeliyim..anam karar veremiyom yahu=)

canım ben de en çok 4. sünü beğendim ama lemlemin de dediği gibi zaten hepsi aynı tarzı yansıtıyor, üzerinde giyip denedinmi hiç, belki bu tarz değil de farklı şekildeki gelinlikler daha çok yakışacak sana :34: :34:

lemlemcim evet hepsi birbirine çok benziyor şu 5. modelin neredeyse aynısını denedim ve ondan sonra böyle bişey olabilir dedim nişanlımrda bende çok beğendik aslında 4. ye senin beğendiğine bende bayıldım ama bunu yapabilirlermi dikebilecek biri varmıdır acaba..yada buna benzer bi model bulup kol falanmı ekletmeliyim..anam karar veremiyom yahu=)

canım bu tarz modeller bulmakta zorlanmazsın, bence elinde modelle gidip sıfırdan gelinlik diktirme , onun yerine bu şekilde bir gelinlik beğen ve o modeli kendi bedenine göre diktir, üstüne de kol yaptır, daha risksiz olur , kötü bir sürprizle karşılaşmamış olursun :61:

bende hepsini beğendim işte bu tarz bişey yaptırayım diyorum eteğinde böyle tüller olsun üstü dantelli olsun..inşallah yarın hallederim=)

canım üst model koysana bide? Üstü dantelli ve dantelli olcaksa, bence eteğinde de olsun biraz... Tabi sen bilirsin...

hazır bulup kol ekletsen daha iyi olur bence.. dikim işine hiç girmemeye çalış.. nasıl bişey çıkacağı belli değil, birde onun stresi olacak.. istediğin modele en yakınını bulup onun üstünde bikaç değişiklik yaptırabilirsin.

Back