• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun canım, evet eylül gelinleri bencede elinizi çabuk tutun, hele hele eylülün ilk haftası düşünüpte hala gün almamış olanlar acele ediiiiiiiiiiin :10:
işte o benim lemlem benimde en çok o canımı sıkıyor ztn nişanlım askerde ya acaba bir yolu yok mudur bana kimliğini felan yollasa ordan sağlık raporu yollasa illa beklemek zorunda mıyım bilgisi olan var mı kızlar ya:59:

walla canım benim iki tarafın da birlikte gitmesi gerekli.tahliller yapılıp,sağlık raporu verilcek.ayrıca başvuruda ikizin rızasının olduğunu görmeleri için birlikte olmanız lazım

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

ben de istiyoruuuummm:1: 9 eylülde düğünüm kızlar...:16:

ayy ne güzel bizimde ilk belirlediğimiz tarih 3 eylüldü. ama sonra balayı tarihine uymadığı için değiştirdik 1 eylüle aldık.
beyaz eşyalarımızın hepsini bizde boschtan aldık, evde de bütün beyaz eşyalarımız bosch olduğu için tavsiye ederim.. mobilyaları bu sıralar almayı düşünüyoruz henüz araştırma aşamasındayız, aslında beğendiğimiz modeller oldu ama gezdikçe daha çok şey öğreniyor insan, onu acele etmeyecez o yüzden. gelinlik daha bende hiç düşünmedim erken gibime geliyor, ona bi kaç ay sonra kafa yormaya başlarım ;)

ya lemlemcim beyaz eşyalar aşağı yukarı ne kadar tuttu??ben de bosch ya da sıemens düşünüyorum.aynı firmanın ürünleri çünkü.elektrik süpürges falan...off offff çıkamıyorum işin içinden:18::59:

ya lemlemcim beyaz eşyalar aşağı yukarı ne kadar tuttu??ben de bosch ya da sıemens düşünüyorum.aynı firmanın ürünleri çünkü.elektrik süpürges falan...off offff çıkamıyorum işin içinden:18::59:

kesinlikle haklısın gelinn insan çıldırıyo ben anneme bıraktım sağolsun benim beyaz eşyalar vestel :3: küçük ev aletleride tefal :9: çeyizlerimde

MADE İN ANNEM (öpüyorum elleirden ):65:

canım biz sağlık raporuna hiç para vermedik. nerde oturyorsun sen ona nasıl işlem yapıcaksın anlatıyım

İstanbul'da oturuyorum tatlım

slm kızlar bende yeni katıldım size..
11 eylülde dügünümüz olacak inşallah..
evimizi tuttuk.. cumartesi temizliycez.. oturma odası ve beyaz eşyaların bi kısmı da o gun gelecek eve ama gelinlige falan hiç bakmadım...kilo da vermem lazım napıcam ya:(

hoşgerldin canım, hayırlı olsun...:71:

walla üstünü bilmiyorum ama straplez sanırım... bencede bir daha kabarık birşey giyemeyeceksin, madem gelinliğin sade, kınada böyle bişey düşün sende.. bide şu var: eteği çok hoşuma gitti..

Eki Görüntüle 203204

ben buna bayıldıııııımmmmm:52:

gözlerime inanamıyoruuumm:53:
kimler gelmiş kimleeerr :52:

biz bosch dan aldık canım bak hepsini söyleyeym

Fırın multifonksiyonlu; 750
Bulaşık mak.; 1200 (6buçuk litre su harcadığı için diğerlerinden daha pahalı)
Çamaşır mak.; 1110 (7kg)
buzdolabı; 1300 (samsung)
elektrik süpürgesi; 200 (arnica bora)

selam kızlar. 19 haziran geliyim Allah nasip ederse:)
bizim topik bu aralar pek hareketli değil size uğrayayım dedim.
sayılı gün çabuk geçiyor walla 3 ay var derken bir bakıyorsun haftaları sonra da günleri sayıyorsun.
Ama herşey bir şekilde yoluna giriyor ve istediğimiz gibi oluyor.

beyaz eşyada bende bosch tavsiye ederim. annemin bütün eşyaları bosch bizde kendi evimize bosch aldık herşeyi.
bulaşık makinası içi çelik 1.250 tl
çamaşır mak 8 kg 1.300 tl
buzdolabı kombi tipi 2.100 tl
ocak 300 tl
aspiratör hediye.
çamaşır makinam beyaz diğerleri inox.
mini fırında simfer börekçi aldım. bayinin tavsiyesi inşallah memnun kalırım.

sayılı gün çabuk geçiyor walla 3 ay var derken bir bakıyorsun haftaları sonra da günleri sayıyorsun.

beyaz eşyada bende bosch tavsiye ederim. annemin bütün eşyaları bosch bizde kendi evimize bosch aldık herşeyi.
ocak 300 tl
aspiratör hediye.

güle güle kullannnn ayyy bende 8 ekim acaba bende gün sayarmıyım :34: şimdi ay sayıyorum da

ocak 300 tl
aspiratör hediye.

hayırlısı olsun canım... İyi günlerde kullan tüm eşyalarını... Şimdiden mutlular sana... Allah mesut etsin...

güle güle kullannnn ayyy bende 8 ekim acaba bende gün sayarmıyım :34: şimdi ay sayıyorum da

sağol inşallah. geçiyor canım geçiyor sona yaklaşınca da nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun:)

hayırlısı olsun canım... İyi günlerde kullan tüm eşyalarını... Şimdiden mutlular sana... Allah mesut etsin...

teşekkür ederim:)

canım öncelikle nikah tarihleri eylül ayı için verilmeye başladı bu aklında olsun elini çabuk tut.
istenen evraklar
ben izin belgesi aldım nikah memuru salona gelicek kendi belediyemden olsaydı 450 tl geliyodu izin belgesiyle düğünümün olduğu yerdeki belediyeye aldırdım ordan memur 250 tl geliyor bilgin olsun iyi araştır.
-sağlık raporu (ilçe toplum sağlığı merkezleri var netten bakabilirsin. kan testi yapıyolar sonuçlar öğleden sonra veriliyodu fakat biz ricayla 11 de aldık ayrıca verem savaştan röntgen çektirmeye gerek yok cnm rapordan 8 ay önce kaldırmışlar bize çekmediler daha sonra test sonucunu alıp aile hekimine onaylatman gerek yoksa kabul edilmiyor daha sonra sonra aile hekiminin verdiği resimli raporu tekrar toplum sağlığı merkezine götürüp mühürletiyosun hiç bir ücret ödemedik biz ama devlet işleri hep bi büroksi var işte ordan oraya gönderiyolar biraz zorda olsa 12 gibi rapor işi bitti sonrası basit zaten )
-5 resim
-2 tane nufus cüzd.fotokopi
-30 tl izin belgesi harcı

ocak 300 tl
aspiratör hediye.

canım komşu topikten sizi takip ediyorum:52:
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...

canım öncelikle nikah tarihleri eylül ayı için verilmeye başladı bu aklında olsun elini çabuk tut.
istenen evraklar
ben izin belgesi aldım nikah memuru salona gelicek kendi belediyemden olsaydı 450 tl geliyodu izin belgesiyle düğünümün olduğu yerdeki belediyeye aldırdım ordan memur 250 tl geliyor bilgin olsun iyi araştır.
-sağlık raporu (ilçe toplum sağlığı merkezleri var netten bakabilirsin. kan testi yapıyolar sonuçlar öğleden sonra veriliyodu fakat biz ricayla 11 de aldık ayrıca verem savaştan röntgen çektirmeye gerek yok cnm rapordan 8 ay önce kaldırmışlar bize çekmediler daha sonra test sonucunu alıp aile hekimine onaylatman gerek yoksa kabul edilmiyor daha sonra sonra aile hekiminin verdiği resimli raporu tekrar toplum sağlığı merkezine götürüp mühürletiyosun hiç bir ücret ödemedik biz ama devlet işleri hep bi büroksi var işte ordan oraya gönderiyolar biraz zorda olsa 12 gibi rapor işi bitti sonrası basit zaten )
-5 resim
-2 tane nufus cüzd.fotokopi
-30 tl izin belgesi harcı

sağol tatlım çok teşekkür ederim hallederiz inş.
öğleden sonra tahlil yapıyolar mı canım
yarın nişanlım ancak öğleden sonra izin alabilirmiş

kızlar ya moralim bozuldu. Ben ta şubat ayında bi fotoğrafçıyla görüşmüştüm dış mekan için fiyatı çok iyiydi ama kesin anlaşmamıştık mailleşmiştik. Az önce aradım kesinleştirmek için.2 gündür başka bi çiftle mailleşiyolarmış ve o günü şehir dışına gidicekmiş çekim için :14: offf napıcam şimdi ben. Tawsiye ettiğiniz fotoğrafçı var mı istanbulda yaa. ben 3 ay war daha die acele etmiyodum off çok kızdım kendime çokk

canım benim fotoğrafım çekimim gün boyu olacak , istanbul pendikten bir fotoğrafçıyla anlaştım, istersen özelden bilgi verebilirim, sen o dış mekan için ne kadara anlaşmıştın?

kesinlikle haklısın gelinn insan çıldırıyo ben anneme bıraktım sağolsun benim beyaz eşyalar vestel :3: küçük ev aletleride tefal :9: çeyizlerimde

MADE İN ANNEM (öpüyorum elleirden ):65:

darısı başımaa....bir de alsak beyaz eşyaları rahat edicem.bu arada güle güle kullan canım....mutluluğunuz daim olsun:34:

biz bosch dan aldık canım bak hepsini söyleyeym

Fırın multifonksiyonlu; 750
Bulaşık mak.; 1200 (6buçuk litre su harcadığı için diğerlerinden daha pahalı)
Çamaşır mak.; 1110 (7kg)
buzdolabı; 1300 (samsung)
elektrik süpürgesi; 200 (arnica bora)

ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmam:1:güle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......

hepsi zamanla oluyor ... dert etme benim en büyüyk korkum düğün salonuydu o da istediğim yer oldu başkada birşey istemiyorum zaten :3:

biz ilk düğün salonu işini halletik,sonra nikah günü aldık,sonra balayı otelini ayarladık.halaaaa oturuyoruz.bir hevesle kalkıştık şimdi üşeniyoruz resmen.daha 3 ay var diye:1::1::1:

ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmam:1:güle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......

biz de bir süre indirim bekledik ama
baktık indirim olacağı yok alalım dedik
aman alıp o düşünceden kurtulmak en iyisi

Son düzenleme:

ocak 300 tl
aspiratör hediye.

güle güle kullan tatlım.ya bi şey sorucam,aslında evlerin coğunda artık aspiratör var zaten.onun yerine başka bi şey veriyolar mı yoksa sen kendin mi seçtin?yani elektrik süpürgesini alabilir miyim öyle?(ben de taktım süpürgeye,en ucuzu da o hani:1::1::1:)

biz de bir süre indirim bekledik ama
baktık indirim olacağı yok alalım dedik
aman alıp o düşünceden kurtulmak en iyisi

ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım:59:

Back