2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?

saol canım tavsıyen ıcın degısık gozukuyor gıttıgımde mutlaka bakıcam

canım acaba ne kadara aldın gelınlıgını bende fatıhtekı gelınlıklere bayılıyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87:

Günaydın kızlaaaaar, bugün öğretmen atamaları varmış, vatanımıza milletimize ilerde doğacak çocuklarımıza hayırlı öğretmenler atansın inşallah..:87:

günaydın canım.. evet öğretmen atamaları var ben atanamasamda birsürü arkadaşım var en azından onlar için mutluyum

bende keçiörene yakınım cnm hayırlı olsun salonun hangisi ben çok gezdim de =) nerde tam bu fotoğrafçı fiyat konuştun mu anımsar gibiyim sanki?

keçiörenin girişinde mağazalar varya sağda lcw falan onların üstünde milena diye biyer var orayı tuttuk canım..fotoğrafçıda dutluktan gazinoya çıkarken sol kol üzerinde bp ye gelmeden küçük bi arada ama dikkatli geçersen mutlaka görrürsün..ben fiyat konuşmadım canım ben onunla hiç fiyat konuşmuyorum ama yardımcı olur mutlaka ve çok güzel fotoğraflar çekiyo..face varsa girip bakabilirsin=)

herkese günaydın güzel gelinlerrr
canım acaba ne kadara aldın gelınlıgını bende fatıhtekı gelınlıklere bayılıyorum

canım ben gelinliği daha almadım, cumartesi günü için hasret modaevinden randevu aldım, spaydinin gelinliğini aldığı modaevi canım, onun tavsiyesiyle gidiyorum zaten

burdaki kızlarda bıktılar artık benim gelinlik sayıklamamdan :2: alayım da topik olarak rahatlayalım artık

benide yazın benide nihayet 7 yıl sonunda büyük gün 8 ekimmmmm

düğünümüz 8 ekim cumartesi (allah izin verirse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…