2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya ben hala yatak örtüsü alamadım kampanya ondada geçerli mi

walla bilmiyorum hangilerinde geçerlidir.. bende bi forumda görmüştüm taç her yıl kuruluş gününde indirimler yapıyormuş. telefonuma aylar öncesinden alarm kurmuştum, 8 temmuzmuş.. bilmiyorum ne kadar indirim yaparlar, eğer bu kampanyada yatak örtüleri geçerli değilse o günü bekle , bide nevresimevi diye bir site var, ben yatak örtümü önce taç mağazasında görüp beğenip sonra o sitede bi kampanyadan almıştım.. sende takip et canım.. ama önce nasıl bişey alacağına karar ver, git bikaç mağaza dolaş bak hepsine.. sonra indirimi bekle

vakum poşeti ne cicim

işte bu canım bime gelecek olanın resmi.. hani kışlıklar, yorganlar gibi çok yer kaplayan eşyaları koyup, elektrikli süpürgeyle havasını çekerek sıkıştırıyorsun ya...

4 adet ~100x80 cm
2 adet ~90x55 cm
~1 adet 70x50cm
Kapatma mandalı dahil 24.90 TL

Son düzenleme:

bimdeki faytı nedir?? 24,90 mı

kızlar o kampanya bitmiş ya ben geç haber almışım:26:
sadece nevresim ve pike takımları için geçerliymiş bu arada...

levrekcim nişanlının tedavisi ne oldu gelişme var mı canım

Buralardayım ama öyle sürekli bakamıyorum..
öyle bi iş verdilerki yarına bile bitmeyebilir. 18 sayfa daha 6. Sayfadayım

Merhaba ben de eylül geliniyim şuan için sadece düğün salonu tutuldu onun haricinde pek bi hazırlık yok. ben de gelinlik derdindeyim ama karar veremiyorum

aynen cnm,benim de.daha 3 ay var diye sadece düğün yerini tuttuk,balayı için yer ayırttık.eşyaları beğendik ama henüz almdık.bırak gelinliği model bile bakmıyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…