• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

şöyle ikisi de takıldı yaa. ortada kalan boşluk metre ile ölçün en az 65 cm olmalı :61: yoksa tehlikeliymiş

nişanlım ölçüyodu geçenlerde ama hatırlamıyorum daha önce takılı bi davlumbaz vardı onu atıcaz o takılı olduğuna göre ölçü tutuyodur inşallahhhh ama emin değilim bak şimdi içime dert oldu nişanlıma soruyım

nişanlım ölçüyodu geçenlerde ama hatırlamıyorum daha önce takılı bi davlumbaz vardı onu atıcaz o takılı olduğuna göre ölçü tutuyodur inşallahhhh ama emin değilim bak şimdi içime dert oldu nişanlıma soruyım

o takılıyken ölçsün işte. en az 65*70 olmalı :27:

* sandalye altına koruyucu alın.
* kapı kulplarına duva vurmasın diye aparat alın
* genelde banyoda havluluk falan olmaz ona bakın
* kapı arkasına askılık alırsınız

bayan bilmiş konuştu yine :60::60::60::60::60:

o takılıyken ölçsün işte. en az 65*70 olmalı :27:

* sandalye altına koruyucu alın.
* kapı kulplarına duva vurmasın diye aparat alın
* genelde banyoda havluluk falan olmaz ona bakın
* kapı arkasına askılık alırsınız

bayan bilmiş konuştu yine :60::60::60::60::60:

canım davetiyene bayıldım süper olmuşş
nerde yaptırdın????

gördüm çok beğendim canım düğün davetiyen ne kadar sevimli yaaa=)) bende şu gelin damat figürlü olanları çok beğendim ama bilemiyorum..içine ne yazdırdınız canım? ne kadar meraklıyım yahu=)

çok fazla şatafatı sevmiyorum. :5: :47:

Birlikteliğimizi Evliliğe Götüren Bu yolda
Mutluluğumuzu sizinle paylaşmayı diliyoruz.

canım gelinliğini nezaman teslim alıyosun ordan fiyat almadım dikimi falan nasıl güzel mi istediğim gelinliği dikebilirlermi senceee ???

bu akşam alıyorum inşallah :4:
dikim konusunda mükemmeller :27: diyebilirim yani ben nişanlığımı da diktirdim.
ama bu kadar lüks ve özenli değillerdi. :34: tavsiye ederim. zaten kendilerini belli ediyorlar

bu akşam alıyorum inşallah :4:
dikim konusunda mükemmeller :27: diyebilirim yani ben nişanlığımı da diktirdim.
ama bu kadar lüks ve özenli değillerdi. :34: tavsiye ederim. zaten kendilerini belli ediyorlar

Ben de fiyatları çok uçuk mu diye soracaktım canım, yardımcı oluyorlar mı fiyat konusunda :18: :18:

Ben de fiyatları çok uçuk mu diye soracaktım canım, yardımcı oluyorlar mı fiyat konusunda :18: :18:

tabiki canım oluyorlar. tabi beğendiğin modele göre değişiyor benim beğendiğim gelinlik satılık 3500 TL. dedi. :30::30::30::30:
üstünde 1,5 kg boncuk falan var kiralık 1700 TL anlaştık. baştan dikim :37:

tabiki canım oluyorlar. tabi beğendiğin modele göre değişiyor benim beğendiğim gelinlik satılık 3500 TL. dedi. :30::30::30::30:
üstünde 1,5 kg boncuk falan var kiralık 1700 TL anlaştık. baştan dikim :37:

3500 satılık 1700 kiralık , iyi pazarlık olmuş sizin ki , bakalım artık benimki nasıl olacak :31:

Back