• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Slm kızlar benimde 13 Eylül'de Ankara'da kına gecem, 14 Eylül'de Ankara'da düğünüm ve 17 Eylül'de de Antalya'da düğünüm var inşallah. Evim hazır 2 haftaya tadilatı bitecek, beyaz eşyalarım da hazır annem sağolsun, mobilyalarımıda cumartesi beğendim yapılıyor şimdi istediğim gibi.Halılarımı da seçtim eşyalar yerleşince boş kalan yerlere göre büyüklükleri ayarlanacak. Gelinlik ve düğün mekanı kaldı=))

Slm kızlar benimde 13 Eylül'de Ankara'da kına gecem, 14 Eylül'de Ankara'da düğünüm ve 17 Eylül'de de Antalya'da düğünüm var inşallah. Evim hazır 2 haftaya tadilatı bitecek, beyaz eşyalarım da hazır annem sağolsun, mobilyalarımıda cumartesi beğendim yapılıyor şimdi istediğim gibi.Halılarımı da seçtim eşyalar yerleşince boş kalan yerlere göre büyüklükleri ayarlanacak. Gelinlik ve düğün mekanı kaldı=))

oyy bi hızlı gelin daha ne güzel... Hayırlı olsun. Bizde daha beyaz eşya mobilya ew hiiiiç bişey yok

hayırlı olsun canım tersten gidiyorsun sanırım gerçi orada bilmem durum nedir
istanbulda mümkün değil 2*3 ay önceden salon bulmak. :2::2::2: biz haziran için ekimde tuttuk.
gerçi bizim inatla o salonu istedik :27:

Hoşgeldin Canım resmen 3 gün 3 gece düğün senin ki:nazar:

daha 16 nisanda nişenlendım. ayrı şehirdeyim tayin için 7 mayısta nikahımı yaptım. düğüne yeni odaklanabildim. ankarada haftaiçi olacağı için yer bulurum diye düşünüyorum. Antalyada da kaş kınık köyünde köy düğünü olacak=)))

daha 16 nisanda nişenlendım. ayrı şehirdeyim tayin için 7 mayısta nikahımı yaptım. düğüne yeni odaklanabildim. ankarada haftaiçi olacağı için yer bulurum diye düşünüyorum. Antalyada da kaş kınık köyünde köy düğünü olacak=)))

hadi hayırlısı ozaman çok severim köy düğünlerini keşke düğünüm antalyada memlektimde olsa :59::59::59: çok isterdim ama malesef

hadi hayırlısı ozaman çok severim köy düğünlerini keşke düğünüm antalyada memlektimde olsa :59::59::59: çok isterdim ama malesef

bende çok severim köy düğünlerini=))ama iki ayrı şehir iki ayrı yorgunluk demek..gerçi gelinliği bi ankaradaki düğünde bi ertesi gün evden çıkarken bide antalyadaki düğünde toplamda üç kez giyeceğim için mutluyum ama çoookkk yorulcaammm=)))

bende çok severim köy düğünlerini=))ama iki ayrı şehir iki ayrı yorgunluk demek..gerçi gelinliği bi ankaradaki düğünde bi ertesi gün evden çıkarken bide antalyadaki düğünde toplamda üç kez giyeceğim için mutluyum ama çoookkk yorulcaammm=)))

olsun canım 1 kez yaşanacak şeyler bunlar :1:

ayyy bi eylül gelini daha gelmişşş hemde antalyaya mı gelin geliyorsun yoksa? :66:

biçok hazırlığı bitirmişsiniz ne güzel, speedynin de dediği gibi tersten gitmişsiniz gibi :) bizler önce düğün salonlarını tutmakla başladık...

her zaman bekleriz senide topiğimize.. listemizede ekliyorum şimdi.

kızlar bizde biraz önce migrosa gittik ofise Türk Bayrağı almaya.. baktım sürahi bardak takımı vardı 7.5 tl'ye, hemde sevdiğim bardaklılardan.. aldım hehheeee:27:

Merhaba kızlarrr bi ses wereyim dedim. Benden mutlusu yoktur heralde bugün, bu gece yola çıkıyorum yarın aşkımı görücemmm :16::16:

hadi gözün aydın.. kavuşuyorsun ne güzel..

lemlem BENCE EŞyaları ev olduktan sonra karar ver.. kesinleştikten sonra bak.
sonra sığmaz problem olur :20:

ya ben o tek kapı dolabı yastık yorgan için değil sadece, nevresim takımlarını, belki kışlıkları falan koymak için düşünüyorum. çünkü gardrop sadece kıyafetlerimize bile zor yetecek, bide onu yastıkla çarşafla dolduramam.. bide bir tarafı boy aynası ve öyle kocaman bişeyde değil.. ayakucu dolaplardan bile daha az yer kaplıyor zaten.. olduğu yerde dönüyor falan çok hoşuma gitti.. hatta ben onun bir tarafınada askılık yapıştırırım, pijamaları falan oraya asarız, kapı arkasına asılmasını sevmiyorum, ortada da olmuyor.. her üstünden çıkardığını dolaba koymakda olmuyor.. öyle düşünmüştüm yanii, bide bizim salona aldığımız koltuklarda da oturma odamıza düşündüğümüzde de çekyatlar gibi sandığı yok..

almıyiimmi şimdi? :26:

ayy kendimi sanki nişanlımı bişey almaya ikna etmeye çalışır gibi hissettim... kızlar aliiim yaa nooooluuuurrr :43: ben onu bi yerlere sığdırırım yaaaa...

şöyle anlatıyım sen kendin karar ver.
benim evden kendime evime 3 bavul kıyafet götürdüm. ve buna rağmen gardolap boş :34::34::34:
bende aman nasıl sığacak edicek diyordum.. nişanlımda devamlı takım giyewn birisi.
yani bi bölüm tek ona ait :21::21:
nevresimler çekmeceye konuluyor. yorgan falana baza altına :10::10::10: ama illa istiyorum alıcam dersen al elbette ;)

Son düzenleme:
kızlar bizde biraz önce migrosa gittik ofise Türk Bayrağı almaya.. baktım sürahi bardak takımı vardı 7.5 tl'ye, hemde sevdiğim bardaklılardan.. aldım hehheeee:27:

Güle güle kullan canım bende yarın tatili fırsat bilip alış verişe çıkıcam kendim çıkıcam ama bu sefer, saygıdeğer nişanlım sağolsun her şeyi ıncık cincik incelediği için birlikte bişiye karar veremiyoruz (sağolsun beyaz eşya ve mobilya da benim istediklerim oldu , peşine sen bilirsin hayatım alalım demesi yok mu bide,
Allahım yarabbim bi cam saklama kabı bakıyordum, yok efendim bana kendisi yemekler hazirlicakmış ki yemek yapmaktan çok yemek yemeği anlar, elinin altında öyle çok cam eşya olmamalıymış kırarmış:52:

şöyle anlatıyım sen kendin karar ver.
benim evden kendime evime 3 bavul kıyafet götürdüm. ve buna rağmen gardolap boş :34::34::34:
bende aman nasıl sığacak edicek diyordum.. nişanlımda devamlı takım giyewn birisi.
yani bi bölüm tek ona ait :21::21:
nevresimler çekmeceye konuluyor. yorgan falana baza altına :10::10::10: ama illa istiyorum alıcam dersen al elbette ;)

hımmmm, bilemedim bak şimdi.. benim yatak odası takımımda o çekmeceli şifonyerlerden yok.. bi tuvalet aynası var oda küçük, ona sadece nevresim takımlarıda sığmaz gibi.. yatağımız ise alçak yataklardan, yarı japon gibi.. bazasıda alçak bu yüzden. yani yüksekliği diğer bazalı yataklara göre bayaa az. ben ondan korktum sığmaz diye. çünkü eğer yatak odasına sığmazsa bunlar başka koyabilceğim hiç bir yer yok.. ama yinede bulunabilecek bişey tabii, dediğin gibi ev bir yerleşsin o zaman, onu en son düşüneyim ben :26:

ayy kendimi sanki nişanlımı bişey almaya ikna etmeye çalışır gibi hissettim... kızlar aliiim yaa nooooluuuurrr :43: ben onu bi yerlere sığdırırım yaaaa...

onu almalısınnnnn canımm kaçırmaa:)) alınmış alınmıştır :86: şaka bi yana eğer indirimdeyse ve tükenme tehlikesi varsa al bence ha yok her zaman bulurum diyosan yerleş evine bak hangi eşyaların açıkta kalıyo öyle alırsın bakarsın gerek kalmaz:77:

onu almalısınnnnn canımm kaçırmaa:)) alınmış alınmıştır :86: şaka bi yana eğer indirimdeyse ve tükenme tehlikesi varsa al bence ha yok her zaman bulurum diyosan yerleş evine bak hangi eşyaların açıkta kalıyo öyle alırsın bakarsın gerek kalmaz:77:

ayyy bak böyle bir cümleye ihtiyacım vardı :46: :46: :46: zaten almaya meyilliydim bak nasıl hemen kararım değişti :)) ben onu alim alim, sonra bulamam falan kafamı vurmayayım taşlara..

yarın tatilim zaten, hemen dolabımı almaya gideceeeeeemm, oleeeyy...

Back