• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar size bişey soracağım sizde çok gergin ve streslimisiniz? ben iki haftadır nişanlımı inanılmaz çok üzdüm bu sinirim yüzünden adam ne dese bağırmaya başlıyorum ya o kadar gerginim ki neyse bugün özr dileyip gönlünü aldım ama bir türlü sakinleşemiyorm

speedy nalanın öyle bi şarkısı mı var yaaa :44:, baktım int den ama bulamadım da

burcu güneş pardon yaaa :60::60::60::60:

Mutluyuz aşktan uçmuşuz
Yandık ezelden sarhoşuz
Canlıyız kanımız kaynıyor
Çocukluk saflığındayız

O canımın yarısı
Dört yapraklı yoncası
Şans meleğim uğurum nerde
Annem babam bir yana
Pek kıymetlim yanımda
Haykırmak istiyorum
Tüm Dünyaya

Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki
Bilmeyen varsa bilsin
Duymayan varsa duysun

kızlar size bişey soracağım sizde çok gergin ve streslimisiniz? ben iki haftadır nişanlımı inanılmaz çok üzdüm bu sinirim yüzünden adam ne dese bağırmaya başlıyorum ya o kadar gerginim ki neyse bugün özr dileyip gönlünü aldım ama bir türlü sakinleşemiyorm

evet ara sıra bende çok kötü streslere giriyorum, durduk yerde bağırıp çağırıyorum, trip atıp çekip gidiyorum, peşimden gelsin istiyorum gelsede bağırıyorum gelmesede.. haksız bile olsam haklıymış gibi diretiyorum, onu üzdüğümü farkediyorum ama kendimi durduramıyorum. üzülmesini de istemiyorum. sonra bazende çok mutlu oluyorum, durduk yerde gülüyorum, düğünümüze az kaldı ne güzel deyip seviniyorum, sonra birden yaaaa ben evlenmek istemiyorum diyorum :27: ohoooo yazmakla bitmez.

herkesi bilemem ama bende senin gibiyim, yani aşırı derecede gerginim

burcu güneş pardon yaaa :60::60::60::60:

Mutluyuz aşktan uçmuşuz
Yandık ezelden sarhoşuz
Canlıyız kanımız kaynıyor
Çocukluk saflığındayız

O canımın yarısı
Dört yapraklı yoncası
Şans meleğim uğurum nerde
Annem babam bir yana
Pek kıymetlim yanımda
Haykırmak istiyorum
Tüm Dünyaya

Bilmeyen varsa bilsin
Duymayan varsa duysun

hımmm biliyorum bu şarkıyı, evet çok güzel olur...

bende bugün pasta keserkenki çalacak şarkıya karar verdim.. bim bam bom çalsın istiyorum, sabah nişanlımada söyledim açtık dinledik, karar verdik.. :51: hem nostaljik hem eğlenceli :24: :24:

hımmm biliyorum bu şarkıyı, evet çok güzel olur...

bende bugün pasta keserkenki çalacak şarkıya karar verdim.. bim bam bom çalsın istiyorum, sabah nişanlımada söyledim açtık dinledik, karar verdik.. :51: hem nostaljik hem eğlenceli :24: :24:

bende başta onu istedim ama ne biliyim 3. bi adama laf atıyor gibi.
nişanda fusun önal-senden başkaydı pasta şarkımız yine eskilerden olsun istiyorz :54::54::54:
hiç olmadı nişanlımı kırmayıp bim bam olacak bizim :3:

ayyy bak böyle bir cümleye ihtiyacım vardı :46: :46: :46: zaten almaya meyilliydim bak nasıl hemen kararım değişti :)) ben onu alim alim, sonra bulamam falan kafamı vurmayayım taşlara..

yarın tatilim zaten, hemen dolabımı almaya gideceeeeeemm, oleeeyy...
git al onu ve gel tatlım sonrada yeni evinde içini bi güzel doldur ortalıktan kalksın ıvırın zıvırın yaşasın derli toplu evlerrr:64::64:

gerginlikte neymiş ben pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum ortalıkta bi de nişanlım yanımda yok telde ne kadar çemkirebilrisem o kadar işte :78: bugün evimiz için aldığım tablo geldi çok merak ediyoduk geldi baktım felan beğendim sonra aradım hemen işte geldi şöyle böyle anlatmaya başladım adamcağızda sevincimi paylaşmaya kalktı galiba beni tatmin etmedi söylediği bi kaç kelime.. bağırdım bi güzel hiç ilgilenmiyonda herşeyi ben düşünüyorumda sen orda rahatsın ben burda herşeyi düşünüp planlıyorum bugün gelceğini bilmiyomuydun neden sormadın bile dedim yani:17: sonrada kapıyorum diyip teli kapadım ve aramasını bekledim:17: allahım bu ben değilim stres beni baştan yarattıı :37:

Kavitasyondan geldim;

2 cm incelmişim eğer doğruysa gerçekten :))
Birazda alışveriş sitelerine bakayım şimdi...

Yazılanlara bakmadan daldım hemen,kusura bakmayın :))

git al onu ve gel tatlım sonrada yeni evinde içini bi güzel doldur ortalıktan kalksın ıvırın zıvırın yaşasın derli toplu evlerrr:64::64:

gerginlikte neymiş ben pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum ortalıkta bi de nişanlım yanımda yok telde ne kadar çemkirebilrisem o kadar işte :78: bugün evimiz için aldığım tablo geldi çok merak ediyoduk geldi baktım felan beğendim sonra aradım hemen işte geldi şöyle böyle anlatmaya başladım adamcağızda sevincimi paylaşmaya kalktı galiba beni tatmin etmedi söylediği bi kaç kelime.. bağırdım bi güzel hiç ilgilenmiyonda herşeyi ben düşünüyorumda sen orda rahatsın ben burda herşeyi düşünüp planlıyorum bugün gelceğini bilmiyomuydun neden sormadın bile dedim yani:17: sonrada kapıyorum diyip teli kapadım ve aramasını bekledim:17: allahım bu ben değilim stres beni baştan yarattıı :37:

alacam alacam ben onu, ayyy inşallaaah bitmemiştir yaa :52: :52:

gerginlik konusunda hepimiz aynıymışız gerçekten.. bende ilgilenmiyorsun diye bağırıp çağırmıştım, şimdi korkusundan bi tane bardak bile almış olsam garibim o bardakla ilgili yorumlar falan yapmaya çalışıyo, hımmm çizgileri şöyleymiş aaa ne güzelmiş falan diyeee :60::60::60:

ayyy biz ev tadilatıyla uğraşıyoruz daha doğrusu ben başka şehirde olduğum için o uğraşıyo ailesi de başka şehirde e tabi ode yalnız kalıyo ve her ayrıntıyı düşünüyo ama ben artık inşaat işlerinden çok sıkıldım yaaaa...ev bitince 2 gün boyunca hiiççç ev deme bana dedim=))

ayyy biz ev tadilatıyla uğraşıyoruz daha doğrusu ben başka şehirde olduğum için o uğraşıyo ailesi de başka şehirde e tabi ode yalnız kalıyo ve her ayrıntıyı düşünüyo ama ben artık inşaat işlerinden çok sıkıldım yaaaa...ev bitince 2 gün boyunca hiiççç ev deme bana dedim=))

evinizi kendiniz mi yaptırıyorsunuz canım? kaştamı? bende antalyadayım ama merkezdeyim, kaş çok uzak merkeze ama çok güzel bir yer olduğunu duydum henüz gitmek nasip olmadı ama evlendikten sonra gidecez inşallah. :69:

evimiz ankarada canım nişanlımın ailesi kaşta ama biz ankarada olacağız..evde baya tadilat var inşallah 2 haftaya bitecek ama nişanlım bir çiviyi bile düşündüğü için baya stras yaptık..ama çoookkk güzel olacak inşallah..

evimiz ankarada canım nişanlımın ailesi kaşta ama biz ankarada olacağız..evde baya tadilat var inşallah 2 haftaya bitecek ama nişanlım bir çiviyi bile düşündüğü için baya stras yaptık..ama çoookkk güzel olacak inşallah..

hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.. :nazar:

daha zamanımız çok, stres yapmayın, bizde son 1-1.5 ay kala tutacaz evimizi.. 15 içinde bile yerleşir herşey..

hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.. :nazar:

daha zamanımız çok, stres yapmayın, bizde son 1-1.5 ay kala tutacaz evimizi.. 15 içinde bile yerleşir herşey..

nişanlım çok ayrıntılara takılıyor bende ona üzülüyorum takma bu kadar nasıl olsa hallolur diyorum amaaaa nerde huy işte=)

ankaranın neresindesin canım. bende evlendikten sonra ankarada yaşıcam... hiç sevmezdim ankarayı orda yaşıcam hayat iştee:14::97:
İlk seansımdı daha.Cuma günüde destek uygulama adı altında pasif jimnastik falan olacak galiba.Yapan kızda 2 cm çok iyi ilk seans için dedi...

2 cm mii süpermiş yaa bu nasıl bişey. hemen eve gelip deneseydin bi kıyafetini fark ediliyomu gerçekten. tek seansta 2 cm çok iyi canım. bende habire yiyorumm şiştimm bayağıı herkes düğün hele bi yaklaşsın yazıflarsın diyoda umarım aksine şişmem iyice :))

Back