Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkış şarkımızı bulduk.
nalan-mutluyuz :82:
speedy nalanın öyle bi şarkısı mı var yaaa :44:, baktım int den ama bulamadım da
kızlar size bişey soracağım sizde çok gergin ve streslimisiniz? ben iki haftadır nişanlımı inanılmaz çok üzdüm bu sinirim yüzünden adam ne dese bağırmaya başlıyorum ya o kadar gerginim ki neyse bugün özr dileyip gönlünü aldım ama bir türlü sakinleşemiyorm
burcu güneş pardon yaaa
Mutluyuz aşktan uçmuşuz
Yandık ezelden sarhoşuz
Canlıyız kanımız kaynıyor
Çocukluk saflığındayız
O canımın yarısı
Dört yapraklı yoncası
Şans meleğim uğurum nerde
Annem babam bir yana
Pek kıymetlim yanımda
Haykırmak istiyorum
Tüm Dünyaya
Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki
Bilmeyen varsa bilsin
Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki
Duymayan varsa duysun
hımmm biliyorum bu şarkıyı, evet çok güzel olur...
bende bugün pasta keserkenki çalacak şarkıya karar verdim.. bim bam bom çalsın istiyorum, sabah nişanlımada söyledim açtık dinledik, karar verdik.. hem nostaljik hem eğlenceli
ayy bu arada burcu gündeşin tamamdır şarkısınıda çok seviyoruz biz, oda çalacak inşallah düğünümüzde..
burcu gündeş kim yaaaaa
burcu güneş heheheeee
git al onu ve gel tatlım sonrada yeni evinde içini bi güzel doldur ortalıktan kalksın ıvırın zıvırın yaşasın derli toplu evlerrrayyy bak böyle bir cümleye ihtiyacım vardı zaten almaya meyilliydim bak nasıl hemen kararım değişti :)) ben onu alim alim, sonra bulamam falan kafamı vurmayayım taşlara..
yarın tatilim zaten, hemen dolabımı almaya gideceeeeeemm, oleeeyy...
kızlar size bişey soracağım sizde çok gergin ve streslimisiniz? ben iki haftadır nişanlımı inanılmaz çok üzdüm bu sinirim yüzünden adam ne dese bağırmaya başlıyorum ya o kadar gerginim ki neyse bugün özr dileyip gönlünü aldım ama bir türlü sakinleşemiyorm
2cm mi süperrrrr.kaç seansta 2cm merak ettimKavitasyondan geldim;
2 cm incelmişim eğer doğruysa gerçekten :))
Birazda alışveriş sitelerine bakayım şimdi...
Yazılanlara bakmadan daldım hemen,kusura bakmayın :))
git al onu ve gel tatlım sonrada yeni evinde içini bi güzel doldur ortalıktan kalksın ıvırın zıvırın yaşasın derli toplu evlerrr
gerginlikte neymiş ben pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum ortalıkta bi de nişanlım yanımda yok telde ne kadar çemkirebilrisem o kadar işte :78: bugün evimiz için aldığım tablo geldi çok merak ediyoduk geldi baktım felan beğendim sonra aradım hemen işte geldi şöyle böyle anlatmaya başladım adamcağızda sevincimi paylaşmaya kalktı galiba beni tatmin etmedi söylediği bi kaç kelime.. bağırdım bi güzel hiç ilgilenmiyonda herşeyi ben düşünüyorumda sen orda rahatsın ben burda herşeyi düşünüp planlıyorum bugün gelceğini bilmiyomuydun neden sormadın bile dedim yani sonrada kapıyorum diyip teli kapadım ve aramasını bekledim allahım bu ben değilim stres beni baştan yarattıı
ayyy biz ev tadilatıyla uğraşıyoruz daha doğrusu ben başka şehirde olduğum için o uğraşıyo ailesi de başka şehirde e tabi ode yalnız kalıyo ve her ayrıntıyı düşünüyo ama ben artık inşaat işlerinden çok sıkıldım yaaaa...ev bitince 2 gün boyunca hiiççç ev deme bana dedim=))
evimiz ankarada canım nişanlımın ailesi kaşta ama biz ankarada olacağız..evde baya tadilat var inşallah 2 haftaya bitecek ama nişanlım bir çiviyi bile düşündüğü için baya stras yaptık..ama çoookkk güzel olacak inşallah..
hayırlı olsun güle güle oturun inşallah..
daha zamanımız çok, stres yapmayın, bizde son 1-1.5 ay kala tutacaz evimizi.. 15 içinde bile yerleşir herşey..
2cm mi süperrrrr.kaç seansta 2cm merak ettim
ankaranın neresindesin canım. bende evlendikten sonra ankarada yaşıcam... hiç sevmezdim ankarayı orda yaşıcam hayat iştee:97:evimiz ankarada canım nişanlımın ailesi kaşta ama biz ankarada olacağız..evde baya tadilat var inşallah 2 haftaya bitecek ama nişanlım bir çiviyi bile düşündüğü için baya stras yaptık..ama çoookkk güzel olacak inşallah..
İlk seansımdı daha.Cuma günüde destek uygulama adı altında pasif jimnastik falan olacak galiba.Yapan kızda 2 cm çok iyi ilk seans için dedi...