Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bavullara koydum ya
bişey olur mu sizce?
koku falan yapsa tekrar yıkarım önemli değil gerçi
selam kızlarr yarın saçıma kaynak yaptırıyorum inş güzel olur bakalım haber veririm size güzel olursa
günaydın hepinize, dün akşam hayallerimi gerçekleştirdim yattım tembellik yaptım biraz daha iyiyim bugün
akşama provam var ayakkabımı ve iç çamaşırımı aldım yanıma bakalım neler olmuş :13:
günaydın spidiicimm, ohh ne güzel dinlenmek iyi gelmiştir sana gelinliğin de umarım istediğin gibi olmuştur canım
kızlar markafonide iç çamaşırları indirime girmiş... yeni gelin jartiyer takımlar falan var :78:
Günaydın Herkeze, neşe saçıyorsunuz kızlar herkezcikler uykusunu iyi almış galibaa ben hala uyuyorum,
markafoniye baktım, iç çamaşırı istediğim gibi yoktu, ben de keyfim yerine gelsin diye nevresim takımı aldım ama hala keyfim gelmedi,
Nevresim takımın hayırlı olsun semerta, ben bu ay alışveriş sitelerine bakıp çıkmakla yetineceğimm pouff
aynen bende şimdi markafoniye baktım beyaz olanın kırmızısı var bende geçen bayram kayınvalidem almıştı
beyaz büstiyerim var ona da çorap aldım mı jartiyer takım işte
vay beee kayınvaliden jartiyer takımımı aldı gerçekten walla ben utanırdım yaaa, oda almaz öyle şeyler zaten, aman almasında..
bende almak istiyorum ama böyle intden de olmaz die düşünüyorum, denemek lazım, benim bi büstiyerim vardı, öğrenciyken ev arkadaşımla gaza gelip almıştık, hiç giyemedik acayip rahatsızdı.. içimizde bi acayip duruyodu, tabii biz onu iç çamaşırı niyetine alıp üstüne tshirt giymeye kalktık falan ondanda olabilir :78:
evet canm kayınvalidemle aram iyidir çok şükür bayramda bişeyt beğenemedim oda
gitmiş çeyizime almış çok güzeldi çok beğendim görümcemle birlikte almışlar
sonuçta herkez ne işe yaradığını biliyor onun için çekinmem ben hiç
sizde alemsiniz yani iç çamaşırı büstiyer olarak düşünemiyorum bile