Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes yatıo bis nie çalışıossss ama haksızlık:84::84::84:
2 cm mii süpermiş yaa bu nasıl bişey. hemen eve gelip deneseydin bi kıyafetini fark ediliyomu gerçekten. tek seansta 2 cm çok iyi canım. bende habire yiyorumm şiştimm bayağıı herkes düğün hele bi yaklaşsın yazıflarsın diyoda umarım aksine şişmem iyice :))
düğün üstü zayıflarsın diyorlar ya
dünkü prova da kadın bana dediki yemek yemene dikkat et biraz kilo almışşsın sanırım dedi
şaşırmadım çünkü güzelce yiyorumn rahatlık bende kiloya çeviriyor :125:
Ben önceden birşeye üzülsem belki günlerce yemek yemezdim.Şimdi aklım fikrim yemekte :)) Birde çalışmayınca böyle oluyor...
eylül gelinleri hemen hemen aynı reaksiyonları veriyoruz.düğün günü beli oldu olalı yiyorumda yiyorum.azcık yürüyüş yapıyım diye evden bir çıkıyorum simit alıp yiyerek dolaşıyorum.sıfır bedenden 36ya çıktım e iyi hoşda bu gidişat beni korkutmakta ya düğüne kadar önüne geçemezsem.bunları yazarken diğer elimde çikolata var yutkunamadım bi an:)
ben çalışsam da oturduğum yerde yiyorum bu iki smile benim için işte :125::125::125::125::125:
Hiç güleceğim yoktu kızlar
Ne yiycem ben şimdi yaa.Bana acil kavitasyon diyeti lütfeeeeennn :))
Gerçi ne kadar uyacağım meçhulde :)
kavitasyon bölgesel için süper bişi öyleyse:))bugün sabah gazetesinde vermişlerdi klasik diyetlerden.hani şu ara öğünleri olanlar filan ii bişeye benziyodu.ben zayıflamasaydım şu special k yı denicektim.benim de bölgesel zayıflamam lazım basen bi de göbek ama hareket lazım onlara çok üşeniyorum
Evet hareket ve su...
Ya o diyet listeleri de bana zor geliyor :))
eee baktım yok yok o listede zor gelcek bi durum yok yani:))ye iç diyo diyet resmen.ama işin sırrı zaten düzenli yemek.yoksa herşeyi yiyebiliyorsun.bi de tabi dediğin gibi hareket lazım.çok su iç diyolar tuvaletten çıkmıyorum zaten normalde,çok içersem hepten çıkmam
ankaranın neresindesin canım. bende evlendikten sonra ankarada yaşıcam... hiç sevmezdim ankarayı orda yaşıcam hayat iştee:97:
2 cm mii süpermiş yaa bu nasıl bişey. hemen eve gelip deneseydin bi kıyafetini fark ediliyomu gerçekten. tek seansta 2 cm çok iyi canım. bende habire yiyorumm şiştimm bayağıı herkes düğün hele bi yaklaşsın yazıflarsın diyoda umarım aksine şişmem iyice :))