Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes yatıo bis nie çalışıossss ama haksızlık:84::84::84:
2 cm mii süpermiş yaa bu nasıl bişey. hemen eve gelip deneseydin bi kıyafetini fark ediliyomu gerçekten. tek seansta 2 cm çok iyi canım. bende habire yiyorumm şiştimm bayağıı herkes düğün hele bi yaklaşsın yazıflarsın diyoda umarım aksine şişmem iyice :))
düğün üstü zayıflarsın diyorlar ya
dünkü prova da kadın bana dediki yemek yemene dikkat et biraz kilo almışşsın sanırım dedi
şaşırmadım çünkü güzelce yiyorumn rahatlık bende kiloya çeviriyor :125:
Ben önceden birşeye üzülsem belki günlerce yemek yemezdim.Şimdi aklım fikrim yemekte :)) Birde çalışmayınca böyle oluyor...
eylül gelinleri hemen hemen aynı reaksiyonları veriyoruz.düğün günü beli oldu olalı yiyorumda yiyorum.azcık yürüyüş yapıyım diye evden bir çıkıyorum simit alıp yiyerek dolaşıyorum.sıfır bedenden 36ya çıktım e iyi hoşda bu gidişat beni korkutmakta ya düğüne kadar önüne geçemezsem.bunları yazarken diğer elimde çikolata var yutkunamadım bi an:)
ben çalışsam da oturduğum yerde yiyorum bu iki smile benim için işte:125::125::125::125::125:
Hiç güleceğim yoktu kızlar
Ne yiycem ben şimdi yaa.Bana acil kavitasyon diyeti lütfeeeeennn :))
Gerçi ne kadar uyacağım meçhulde :)
kavitasyon bölgesel için süper bişi öyleyse:))bugün sabah gazetesinde vermişlerdi klasik diyetlerden.hani şu ara öğünleri olanlar filan ii bişeye benziyodu.ben zayıflamasaydım şu special k yı denicektim.benim de bölgesel zayıflamam lazım basen bi de göbek ama hareket lazım onlara çok üşeniyorum
Evet hareket ve su...
Ya o diyet listeleri de bana zor geliyor :))
eee baktım yok yok o listede zor gelcek bi durum yok yani:))ye iç diyo diyet resmen.ama işin sırrı zaten düzenli yemek.yoksa herşeyi yiyebiliyorsun.bi de tabi dediğin gibi hareket lazım.çok su iç diyolar tuvaletten çıkmıyorum zaten normalde,çok içersem hepten çıkmam![]()
ankaranın neresindesin canım. bende evlendikten sonra ankarada yaşıcam... hiç sevmezdim ankarayı orda yaşıcam hayat iştee:97:
2 cm mii süpermiş yaa bu nasıl bişey. hemen eve gelip deneseydin bi kıyafetini fark ediliyomu gerçekten. tek seansta 2 cm çok iyi canım. bende habire yiyorumm şiştimm bayağıı herkes düğün hele bi yaklaşsın yazıflarsın diyoda umarım aksine şişmem iyice :))