- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar hepinize mutluluklar artık sohbetinize dahil olamadığımı farkettim öptüm hepinizi her türlü sorularınızda ulaşabilirsiniz
iyi eğlenceler semerta, bahar şenlikleri heralde... bizim burdaki konserler bittiii..
kızlar markafonide bugün kargo bedavaymış, bide tesadüfen gördüm 10 tl de indrim çekim varmış.. yine duramadım bişiiler aldım :78:
aaaa speedy nie dahil olamadığını farkettin anlamadım ben :44:
tamamen siteden mi ayrılıyorsun neden?
hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için
hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için
kızlar hepinize mutluluklar artık sohbetinize dahil olamadığımı farkettim öptüm hepinizi her türlü sorularınızda ulaşabilirsiniz
yoo 1-2 günlük olay değil 2 haftalık falan işte. yardım ettiğimde tabiki hepiniz yazıyorsunuz ondan yana problem yok ama kendimle ilgili bişey sorduğumda cevap alamıyorum. alıngalık değil sakın yalnış anlamayın sadece bırakıp gitmek yerine söylemek istedim.
Belki de sorduklarını anlamadığımızdandır,cahilliğimize ver :))
Sen bizden bir adım daha öndesin biliyorsun.Biz senin peşinden geldiğimiz için senin pek soru soracağını tahmin etmiyordum ben :))
Gerçi ben genelde okuyorum ama...
problem buda olabilir
1 adım önde olduğum için konuşacak bişeyde bulamıyor olabilirsiniz bilmiyorum
yada nasılsa bu kız kendisi çözer
yoo 1-2 günlük olay değil 2 haftalık falan işte. yardım ettiğimde tabiki hepiniz yazıyorsunuz ondan yana problem yok ama kendimle ilgili bişey sorduğumda cevap alamıyorum. alıngalık değil sakın yalnış anlamayın sadece bırakıp gitmek yerine söylemek istedim.
Bu kargo bedava dediği acaba kuponumuzdan dolayı mı?
Neler aldın bakıyım :))
Benimde battaniyem geldi sonunda,çok mesudum.Uzun uzun yollardan geldi :))
Birde bu battaniye yüzünden kavitasyona geç kaldım iyi mi,artık çarşamba günü erken gideyim bari :)))
neyse yaa kızlar neşemizi bozmayalım. rahatsız olduğum bi konuyu söylemek istedim.
yeşilin ve mavinin birleştiği yer burası işte canım trabzonnBiz de sessiz sakiinn , yeşilin ve maviinin buluştuğu şirin bir yerde balayımızı geçirmek istiyoruz, gürültüden uzakk huzur bulacağımız bir yer olacak inşallah
belki de benim ki düğün stresi bilmiyorum
ama iyi değilim çalışmak bile istemiyorum izine çıkmak istiyorum çok yorgunum uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?