• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlaaaar, zvy ve buanbuan nasılsınız? bugün havadan mı herkeste bir ayıkamama durumu var, ben hala kendime gelemedim yaa acayip uykum var.. :93:

iyiyim lemlemcim, ben de zar zor ayıldım bu sabahh :85: bu arada dün aldığın cicilerin de güzelmiş canım, ben henüz dekor olayına girmedim :24:, nasıl ve ne renk mobilya alacağım belli değil, en son ev yerleşince alırım diyorum ama bakalım

Son düzenleme:
canım ben o su takımlarından almadım, almayıda düşünmüyorum, çok pahalı ve çokda gerekli değil gibi geliyor bana...

bakın dün aldığım duvar vazom, nasıl?
Eki Görüntüle 192839 Eki Görüntüle 192840

1.resimdeki vazonun aynısı, ama deseni 2.resimdeki tabağın deseninden..

Bende almıyorum o takımlardan,
hatta yemek odası takımından gümüşlüğü de çıkarttım, dediğin gibi hem gereksiz hem de zamanla sadece ona hizmet etmek için(toz almak!) için orada öylece duracak dükkan vitrini gibi,
Şahsen ben çok gereksiz görüyorum, kullanmak için bardaklar ve kadehler yeterli olcaktır

kızlar bende zaten gümüşlük almadım. salonumda tv ünitesi ve masanın haricinde bişey yok daha spor bi salon istedik henüz mobilyalarım yapım aşamasında geldiğinde hepsinin fotoğraflarını ekliyecem.
sadece yemek takımıma uygun kadeh ve bardak isityorum onunda fiyatı çok geldi bi kadeh 29 lira olurmu canım :52:

Bende almıyorum o takımlardan,
hatta yemek odası takımından gümüşlüğü de çıkarttım, dediğin gibi hem gereksiz hem de zamanla sadece ona hizmet etmek için(toz almak!) için orada öylece duracak dükkan vitrini gibi,
Şahsen ben çok gereksiz görüyorum, kullanmak için bardaklar ve kadehler yeterli olcaktır

ben gümüşlük aldım, sadece bi köşesi camlı kapak.. orayada annemin yıllar önce bi dünya para verip aldığı şu kesme takımlar oluyo ya onlardan var bende.. onları koyacam.. ahanda resminide buldum int.de;

$Adsız.jpg Eki Görüntüle 192845

kızlar manor cam design ürünleri nasıl ??

ben markafoniden almıştım öyle vitrini bardakla doldurmayı sevmediğim için ve yemek takımıma uygun olsun diye 6 şar tane su bardağı, kadeh ve viski bardağı almıştım elime ulaştı görünümleri gayet güzel topiğimde var canım. ancak kargo bi tanesi kırıldı geri yolladım dahada gelmedi... ebat olarak büyük değiller ama şık gözüküyorlar. bayağıda indirimdeydi..

bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktı:( hala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm

bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktı:( hala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm

ayyyy çok geçmiş olsun :53: Allah korumuş yaaa. İyiki farketmişsiniz canım. aman cana geleceğine mala gelsin..

ben markafoniden almıştım öyle vitrini bardakla doldurmayı sevmediğim için ve yemek takımıma uygun olsun diye 6 şar tane su bardağı, kadeh ve viski bardağı almıştım elime ulaştı görünümleri gayet güzel topiğimde var canım. ancak kargo bi tanesi kırıldı geri yolladım dahada gelmedi... ebat olarak büyük değiller ama şık gözüküyorlar. bayağıda indirimdeydi..

bende aynı modeli beğenmiştim ama almaktan son anda vazgeçtim camı nasıl peki kaliteli duruyormu..
fiyatı nekadardı hatırlıyomusun
ayrıca tencere ve kahvaltı takımımız aynı

ayyyy çok geçmiş olsun :53: Allah korumuş yaaa. İyiki farketmişsiniz canım. aman cana geleceğine mala gelsin..
çok saol canım Allah korudu resmen.. aspiratör kullanalar 6 ayda bi filtresini değiştirsinler çok tehlikeli...
bende aynı modeli beğenmiştim ama almaktan son anda vazgeçtim camı nasıl peki kaliteli duruyormu..
fiyatı nekadardı hatırlıyomusun
ayrıca tencere ve kahvaltı takımımız aynı

kadehleri biraz küçük geldi gözüme ama camı ve desenlerinde bi sorun yok. şahsen ben öle abartılı bişe almak istemediğim için ideal bemim için. düşündüğüm gibi yanii. o aldıkların hepsi 130 140 civarındaydı galiba..

canım çok geçmiş olsun

kızlar nevresimevi sitesinden taçın bi ürününü sipariş edicem problem olmaz di mi daha önce alışveriş yapan var mı acaba

kızlar nevresimevi sitesinden taçın bi ürününü sipariş edicem problem olmaz di mi daha önce alışveriş yapan var mı acaba

bende o siteden hiç alışveriş yapmadım, ama evtekstilibul.com dan alışveriş yapmıştım, bende taç yatak örtüsü almıştım, hiç bir sorun yaşamadım.. alacağın ürüne bide o siteden bak istersen belki orda da vardır..

Hayırlı olsun bardakların.Bende bugün bi sorayım diyordum eline ulaştı mı diye...

Geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız...

Bende çooooooooooookkkk kötüyüüüüüüüüümmm.Dün 20'lik dişimi zar zor çektirdim.Baya uğraştı doktor.Şimdi ağzımı açamıyorum.Karnım aaaaaçççççç...

bende o siteden hiç alışveriş yapmadım, ama evtekstilibul.com dan alışveriş yapmıştım, bende taç yatak örtüsü almıştım, hiç bir sorun yaşamadım.. alacağın ürüne bide o siteden bak istersen belki orda da vardır..

sipariş verdik bile inş.problem olmaz denemiş öğrenmiş oluruz hem

Hayırlı olsun bardakların.Bende bugün bi sorayım diyordum eline ulaştı mı diye...

Geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız...

Bende çooooooooooookkkk kötüyüüüüüüüüümmm.Dün 20'lik dişimi zar zor çektirdim.Baya uğraştı doktor.Şimdi ağzımı açamıyorum.Karnım aaaaaçççççç...

ulaştıda bi tanesi kırılmış tekrar geri yolladım:( umarım aynısından geri gelir..
saol canım ucuz atlattık dediğin gibi. sanada geçmiş olsun 20 lik diş ağrısı çok kötüdür bende birinden kurtuldum 3 tane kaldı :))

Back