• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bakın.. şafak sayanlara işte :60::60::60::60:

$Adsız.png

:3:

kaybolma işte gel arada sohbet edelim..
neler yaptın bakalım gelmeyeli görüşmeyeli :29:

cnm en son teyzemin aldıklarından sonra çeyiz kousunda pek bi gelişme gösteremedim :1::1::1:
koca adayımda biraz daha iii 18 mayısda doktor kontrolü var hayırlısıyla düzelicek inş.
bugün buraya girince 4 ay kaldığını görüp birden bi telaş yaptımm :52::52::52:

cnm en son teyzemin aldıklarından sonra çeyiz kousunda pek bi gelişme gösteremedim :1::1::1:
koca adayımda biraz daha iii 18 mayısda doktor kontrolü var hayırlısıyla düzelicek inş.

:61::61::61: alınır boşver çeyizini :30::30::30:
iyi olmasına sevindim canım inşallah kontrolden de bişey olmaz çok iyi derler :34:
4 aycık işte :39: son 1 ayı sayma 3 ay :70::70:

güzel haberlerini bekliyoruz fıstıkım

:61::61::61: alınır boşver çeyizini :30::30::30:
iyi olmasına sevindim canım inşallah kontrolden de bişey olmaz çok iyi derler :34:
4 aycık işte :39: son 1 ayı sayma 3 ay :70::70:
iiiiiinnnşşaaalllahhhh cnm yaa
neee 3 ay mı?
ya varya ben buraya günde 1 kere takılsam bütün işlerimi toparlarım burada sizinle konuşunca 3 ay fln die hmn gidip kına için düşündüğüm bi yer vardı aradım
700 tl istedi 4 garsonla ses sistemini verecek bir düğün salonu sizce nasıl fiyat

güzel haberlerini bekliyoruz fıstıkım
inşallah cnmm

levrekcim hoş geldin nişanlının iyi olmasına sevindim dah iyi haberlerini bekliyoruz inş.yakında

iiiiiinnnşşaaalllahhhh cnm yaa
neee 3 ay mı?
ya varya ben buraya günde 1 kere takılsam bütün işlerimi toparlarım burada sizinle konuşunca 3 ay fln die hmn gidip kına için düşündüğüm bi yer vardı aradım
700 tl istedi 4 garsonla ses sistemini verecek bir düğün salonu sizce nasıl fiyat

[/B]

:60::60::60::60:
KINA İÇİN kaç kişi düşünüyorsun canım. yani öyle aman aman kalabalık olmayacak ise
daha uygun bi yerlere bakabilirsin :60::60::60:
ben erzurumlular lokalini tuttum mesela 200 kişi falan olur maxımum 250 TL normalde 350 TL idi :16:

:60::60::60::60:
KINA İÇİN kaç kişi düşünüyorsun canım. yani öyle aman aman kalabalık olmayacak ise
daha uygun bi yerlere bakabilirsin :60::60::60:
ben erzurumlular lokalini tuttum mesela 200 kişi falan olur maxımum 250 TL normalde 350 TL idi :16:

ya bende de en fazla 150-200 kişi fln ama ben şu basık havasız alanlara sinir oluyorum
bi arkadaşım yapmıştı temmuz ayında bi dernekde Allahımm makyajımız bile akmıştııı öle bişeyde olsun istemiyorum bide bizimkiler doğulu davul zurna bile yeter ama onların ki için çiftetelli fln çaldırmak gerek yani ses sistemi flnda olmalıı ondan dolayı düğün salonu baktım ama şimdi fiyatlar arasında da uçurum var hanii

ya bende de en fazla 150-200 kişi fln ama ben şu basık havasız alanlara sinir oluyorum
bi arkadaşım yapmıştı temmuz ayında bi dernekde Allahımm makyajımız bile akmıştııı öle bişeyde olsun istemiyorum bide bizimkiler doğulu davul zurna bile yeter ama onların ki için çiftetelli fln çaldırmak gerek yani ses sistemi flnda olmalıı ondan dolayı düğün salonu baktım ama şimdi fiyatlar arasında da uçurum var hanii

EVET CANIM.
ya biz şöyle yapıcaz fikir olur belki. salonu tutucaz işte 250 TL sadece. Rahat 200 kişi alır gibi geliyor bana öyle çok küçük değil çünkü. ama düğün salonu gibi de büyuk değil.
kurabiye-kola-su falan koyucaz masalara.
ses içinde genelde kına yapılan yerlerde mutlaka bi alternatif oluyor. bilgisayardan çalıcaz müziği de :16:

EVET CANIM.
ya biz şöyle yapıcaz fikir olur belki. salonu tutucaz işte 250 TL sadece. Rahat 200 kişi alır gibi geliyor bana öyle çok küçük değil çünkü. ama düğün salonu gibi de büyuk değil.
kurabiye-kola-su falan koyucaz masalara.
ses içinde genelde kına yapılan yerlerde mutlaka bi alternatif oluyor. bilgisayardan çalıcaz müziği de :16:

ya aslında öle bi yer bulsam süper olur da bakalım pazarlık edeceğimm 450-500tl indirsin
2 katlı flnmış erkeklerde üst katta takılır ii olur aslında

ya aslında öle bi yer bulsam süper olur da bakalım pazarlık edeceğimm 450-500tl indirsin
2 katlı flnmış erkeklerde üst katta takılır ii olur aslında

ne tarafta bakıyorsun peki canım :60: belki tanıdık gördüğüm bi yerler vardır :27:
indirse olabilir daha uyguna gelir.

meraba kızlar merabaaaa, bugün işe dönerken büyük bi art glass mağaza gördüm. girdim iki parça süs eşyasına 75 TL bayıldım çıktım, sonra düşündüm ben o paraya bi tane daha çift kişilik güzel bir battaniye alırdıııııım.. :60: :60: :60: :60: :60:

Back