2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım hoşgeldin tekrar, biz nişan yapmamıştık, evde aile arasında söz&nişan birlikte gibi bişi oldu... kına içinde salon tutmayı düşünmüyorum, bizim evimiz site içinde tam bizim balkonumuzun önünde de geniş bir otopark var, 3 tarafıda demirli duvarla çevrili.. ben orda yapmayı o duvarlarıda tüllerle süslemeyi düşünüyorum.. kına için çok uygun biyer. bilmiyorum senin veya bi akrabanın falan bahçesi falan varsa belki sende öyle biyer düşünebilirsin veya dernekler oluyomuş onlarda olabilir. benim bi arkadaşım bi yerin derneğinde yapmıştı çok ucuza kiralamışlardı.. atıyorum kayserililer derneği, adanalılar derneği falan gibi yerler oluyomuş, bi araştır istersen..

canım öncelikle hayırlı olsun kına konusuna gelince salona o kadar para verme bence cafe ya da köy dernekleri lokal gibi yerler oluyor onları araştır ben nişanımı mahallede kayserililer derneği vardı orda yaptım 200 tl ye tutmuştum 300 kişi gelmişti 500 m2 falan bi yerdi büyüktü bayaa sen de size uygun bi yer bulabilirsin

Tekrar hayırlı olsun canım, uyguna almışsınız, Ben ne zaman bakcaaaaamm, hiç belli deil ya önümüzdeki haftsanou nişanlımı kandırabilirsem bakarız diye düşünüyorumm , hayırlısı bakalım...

Ne güzel uyguna geliyor fiyatı da , ayyy siz alınca ben stress yaptım şimdii geç mi kalıyorum diyeee :84:

Kızlar Mrb,
Buanbuan ve Lemlem canlar gelinliklerinizi almışsınız hayırlı olsun, en büyük şeyi aradan çıkarmışsınız ne iyi olmuş valla ohh içiniz ne kadar rahattır şimdi,

Bende hafta sonu mobilyalarımı aldım,gelinlik hiç denemedim bileee

teşekkür ederim semertacıım, darısı başına.. seninde mobilyaların hayırlı olsun canım.. mobilyaları halletmiş olmakla işin büyük bir bölümü bitmiş gibi oluyor..

walla aslında gelinlik meselesini son hafta hariç hiç düşünmemiştim ama yinede üstümden büyük bir yük kalkmış gibi oldum, sanki bi boşluktayım. nişanlımla konuştuk gelinlikçiden çıkınca eee ne kaldı diye, pek bişey kalmadı walla. biz bindallılarada baktık hatta, ama denemedim, hepsi birbirine benziyor zaten bilmiyorum alırmıyım giyermiiyim.. bindallı dediğin kırmızı olmalı diyorum bi yandan, bi yandan da yeşiller, griler, morlar kırmızıya göre daha güzel gibi geliyor ama işte hepsi aynı yaaa.. kafada fes falan kendimi düşünemiyorum henüz..

kızlar gelinliğime benzer bir resim buldum, yani bikaç resmin birleştirilmesi..
gelinliğin etek kısmı buna benziyor:

bel kısmıda etekten göğüs kısmına kadar olan kısmı böyle:

gögüs kısmıda dümdüz straplez değil hafif oyuk, yani ikinci resimdekinden birazcık daha oyuk.. o kısımda da inciler var ama sadece üstten iki parmak aşağısına kadar.. tüm göğüs incili değil.. umarım beğenmişsinizdir..

kızlar benimde düğünüm eylülde ama şu evlilik takvimini yapamadım yardımcı olurmusun :84:

canım hoşgeldin, daisypath sitesine gir, orda istediğin şekilde hazırla takvimini, en son bitirdikten sonra sağ tarafta biyerde link var onu al biyere kopyala ve o linkten http://dwdf.daisypath.com ile başlayan yerle .png ile biten kısma kadar olan yeri alıp profilindeki yere yapıştır.. yani ordaki uzun linkin şu kadarlık bi kısmını yapıştıracaksın.

http://dwdf.daisypath.com/.......png

canım yaptım ama profilde nereye yapıştırıcam

çok güzelmiş canım :) Etek kısmı hariç benimkide seninkilere benziyor...

Evet canım rahatladım biraz :) Sende mobilyalarını almışsın canım hayırlısı olsun, iyi günlerde kullan, bende daha hiç mobilyalara bakmadım. Onun sıkıntısı var biraz üstümde...

Evet canım rahatladım biraz :) Sende mobilyalarını almışsın canım hayırlısı olsun, iyi günlerde kullan, bende daha hiç mobilyalara bakmadım. Onun sıkıntısı var biraz üstümde...

beyaz eşya mobilya tamam benim, bi de gelinliği halletseydim,
bende 3 yere baktım sadece bu haftasonu sadece fiyat araştırması yapacaktık güya tüm işlerim gibi bu da hızlı sonuçlandı hemencecik alıverdik,

lemlem sanırım yaptım teşekkür ederim

rica ederim canım güzel olmuş, güle güle bitir günlerini.. :90:

kızlar aslında bende hemen gelinlik bakmayı düşünmüyordum daha çok vaktimiz var, ama burdaki kızlardan görünce gaza geldim işte :89:

oleeeyyy
hayırlı olsun lemlemim, hadi bundan da kurtulmuş oldun

Günaydın... Bizde bu hafta sonu gelinlik baktık ve aldık :) Bu kadar çabuk olcagını düşünmüyodum ama çok begendim ya... Üzerime göre dikilcek bakalım artık çok mutluyum cokkkk:)))

oleeeyyy
sana da hayırlı olsun canım, gözünüz aydın
gelnlik derdinden kurtulmuş olmak süppeerr

inan mobilyalar herşeyden önemli canım ya
hadi hayırlısı olsun, güle güle kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…