Ooo ben gelmeyeli çoğalmışız :))
E.R.Ahttp://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=170627 ve MucizesinSen hoşgeldiniz...
HOŞBULDUK canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo ben gelmeyeli çoğalmışız :))
E.R.Ahttp://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=170627 ve MucizesinSen hoşgeldiniz...
umarım :) bana kalsa almazdım da benim ki sulu makinenin sağlık acısından iyi olduğu için alalım demişti. Polen ve toza karşı alerjim varda ondan, umarım kullanırken zorlanmayız...
nerdeyse bizde herşeyi tamamladık gibi...
beyaz eşyalarım haziranın ilk haftası teslim edilcek. hepsini bosch tan aldım. eşyalarım maskoda yapılıyor oyüzden çok heycanlıyım nasıl modeller çıkıcak korkuyorumda istediğim gibi olmazssa anlaşırken beğenmezsek almayız dedik gözlerini korkutmak adına bakalım ne olcak
evim şuan tadilatta salonumun bir duvarını duvar kağıdı ile kaplattım resimlerini eklerim beğencekmisiniz bakalım...
dünde çaydanlık ve cevze takımı aldım semtimizde ceyiz firması indirime girmiş çok ucuz herşey .. yatak örtülleri 100-200 lira inmiş ama malum tabi indirimolunca renk kalmamış oyüzden hala yatak örtümü alamadım...
eksiklerim
-yatak örtüsü
-elektrik süpürgesi toz torbasız ve anti alerjik
-tv
-su takımı ( gerçekten çok pahalı bir kadeh 29 olamaz ya)
kızlar arnica bora siparişi verdim
bakalım ne zaman gelcek
ooo sen bitirmişsin canikom
ay hayırlısıyla şu mobilya işini netleştirsek ben de rahatlicam
çok takıyorum kafama ya
nerdeyse bizde herşeyi tamamladık gibi...
beyaz eşyalarım haziranın ilk haftası teslim edilcek. hepsini bosch tan aldım. eşyalarım maskoda yapılıyor oyüzden çok heycanlıyım nasıl modeller çıkıcak korkuyorumda istediğim gibi olmazssa anlaşırken beğenmezsek almayız dedik gözlerini korkutmak adına bakalım ne olcak
evim şuan tadilatta salonumun bir duvarını duvar kağıdı ile kaplattım resimlerini eklerim beğencekmisiniz bakalım...
dünde çaydanlık ve cevze takımı aldım semtimizde ceyiz firması indirime girmiş çok ucuz herşey .. yatak örtülleri 100-200 lira inmiş ama malum tabi indirimolunca renk kalmamış oyüzden hala yatak örtümü alamadım...
eksiklerim
-yatak örtüsü
-elektrik süpürgesi toz torbasız ve anti alerjik
-tv
-su takımı ( gerçekten çok pahalı bir kadeh 29 olamaz ya)
ayy kıslar bu stres ve yoğunluk içinde 2 güzel sürpriz yaşadım akşam akşam 1.babam buradan geçiyomuş yanıma uğradı 2. tam o sırada aşkım bana çiçek göndermiş onu aldım cam vazo içinde kırmızı güller çok güzel çok şaşırdım valla
selam hatunlarrr....
nisanlimin askerden gelmesine 6 gun kaldiiiiii
ayy nasılda heyecanlısındır sen şimdiiii, ne kadar güzel özlemek ve özlenmek, sonunda kavuşmak... şimdiden gözün aydın canım..
evet evet eveeet :)
sorma zaten
pazar gunu kuafore gidiceeem, onun planlarini yapiyorum
bi de havaalaninda karsilamaya gidince, borek yapsam mi diye dusuncelerdeyimm
ay bencede kendi yaptığın bir yiyeceğide götür.. sizede gelecek dimi annesiyle hasret giderdikten sonra.. gerçi askerden gelenin ağzınada herkes bişey tıkıştırır ayy şunuda yee ayy bunu yaptım sana bunuda yeee, anneside yapacaktır bişeyler, çok da sıkmayın bari :90: ama olsun sen yinede yap :90: