• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nerdeyse bizde herşeyi tamamladık gibi...
beyaz eşyalarım haziranın ilk haftası teslim edilcek. hepsini bosch tan aldım. eşyalarım maskoda yapılıyor oyüzden çok heycanlıyım nasıl modeller çıkıcak korkuyorumda istediğim gibi olmazssa anlaşırken beğenmezsek almayız dedik gözlerini korkutmak adına bakalım ne olcak :53:
evim şuan tadilatta salonumun bir duvarını duvar kağıdı ile kaplattım resimlerini eklerim beğencekmisiniz bakalım...
dünde çaydanlık ve cevze takımı aldım semtimizde ceyiz firması indirime girmiş çok ucuz herşey .. yatak örtülleri 100-200 lira inmiş ama malum tabi indirimolunca renk kalmamış oyüzden hala yatak örtümü alamadım...
eksiklerim
-yatak örtüsü
-elektrik süpürgesi toz torbasız ve anti alerjik
-tv
-su takımı ( gerçekten çok pahalı bir kadeh 29 olamaz ya)

umarım :) bana kalsa almazdım da benim ki sulu makinenin sağlık acısından iyi olduğu için alalım demişti. Polen ve toza karşı alerjim varda ondan, umarım kullanırken zorlanmayız...

ben de toz torbalarıyla falan uğraşamam diye aldım
kullananların çoğu olumlu yorum yapmışlar
bakalım 4 ay sonra görcess :)

beyaz eşyalarım haziranın ilk haftası teslim edilcek. hepsini bosch tan aldım. eşyalarım maskoda yapılıyor oyüzden çok heycanlıyım nasıl modeller çıkıcak korkuyorumda istediğim gibi olmazssa anlaşırken beğenmezsek almayız dedik gözlerini korkutmak adına bakalım ne olcak :53:
evim şuan tadilatta salonumun bir duvarını duvar kağıdı ile kaplattım resimlerini eklerim beğencekmisiniz bakalım...
dünde çaydanlık ve cevze takımı aldım semtimizde ceyiz firması indirime girmiş çok ucuz herşey .. yatak örtülleri 100-200 lira inmiş ama malum tabi indirimolunca renk kalmamış oyüzden hala yatak örtümü alamadım...
eksiklerim
-yatak örtüsü
-tv

ooo sen bitirmişsin canikom
ay hayırlısıyla şu mobilya işini netleştirsek ben de rahatlicam
çok takıyorum kafama ya

Mucizesin sen nasıl bir yatak örtüsü düşünüyorsun? bide ilk gün sermek için ipek saten nevresim takımları oluyo ya onun gibi bişi aldınmı?
ben süslü pullu bişi taçtan aldım, onun dışında da iki tane günlük kullanmak için aldım..

Son düzenleme:
kızlar arnica bora siparişi verdim
bakalım ne zaman gelcek

hayırlı olsun tatlımm, güle güle kullan inşallah.. bende çok duydum, şekil olarakda çok güzel görünüyor, ama biz baya önceden beyaz eşyalarla birlikte boschtan almıştık, elektrikli süpürgeyi hiç araştırmadan aldım, inşallah kullanışlıdır benimkide..:51:

ooo sen bitirmişsin canikom
ay hayırlısıyla şu mobilya işini netleştirsek ben de rahatlicam
çok takıyorum kafama ya

evet nerdeyse bitti canım rahatlıcam inş.mobilyalarım gelince
geriye tül perde halı olayı var işte onlarda basit şeyler :) ramazan öncesi ben evimi yerleştirmek istiyorum hayırlısıyla..
elektrik süpürgesine taktım bi türlü karar veremiyorum uygun isitiyorum istediğim özelliklerde makinalar 550-750 civarı off neyapcam ben
rowenta ve bosch arasında gidip geliyorum ee bide tabii philips var

ayy kızlar diğer topiclere bakınca daha çok heyecanlanıyorum. damat bohçası gibi bişi yapacakmısınız veya yaptınız mı siz? millet onu yapıyoda.. bizde öyle adet madet yoktur aslında, ben kendi kendime gittim damadımıza pijama takımları aldım iki tane, biri kışlık biri yazlık.. bide röptaşambr lı takımlar var, çok heveslendim almak istedim, yine gittim kendi kendime araştırdım gezdim inceledim.. röptaşambr'ı saten oluyo içi yani pijaması da coton oluyo onlar çok hoşuma gitti pier cardinin falan var. fiyatları 110-300 arası :53: sonra nişanlıma söyledim ben giymem boşuna alma dedi..

bu hafta sonuda avoncu var tanıdık ona gitçem traş jeli, parfüm, krem falan alacam nişanlıma, ama o traşda olmuyo berbere gidiyo yaaaa. saat alacaktım onada kullanmam dedi. ne alacam ben yaaaa..:37:

eksiklerim
-yatak örtüsü
-tv

antialerjik ve sessiz bir elektrikli süpürge düşünüyorsan, ve sende beyaz eşyalarını bocshtan almışsın madem, benim aldığımı tavsiye edebilirim.. hem susuz hemde toz torbasız..
modeli bu:
BGS62232
Elektrikli süpürge
Roxx´x 2200 Watt

ayy kıslar bu stres ve yoğunluk içinde 2 güzel sürpriz yaşadım akşam akşam 1.babam buradan geçiyomuş yanıma uğradı 2. tam o sırada aşkım bana çiçek göndermiş onu aldım cam vazo içinde kırmızı güller çok güzel çok şaşırdım valla :71::66:

ayy kıslar bu stres ve yoğunluk içinde 2 güzel sürpriz yaşadım akşam akşam 1.babam buradan geçiyomuş yanıma uğradı 2. tam o sırada aşkım bana çiçek göndermiş onu aldım cam vazo içinde kırmızı güller çok güzel çok şaşırdım valla :71::66:

Vay beeee,bize böyle çiçek gönderen yok :))

ocwmays;

Benim kuzenim Arnica Bora'yı ilk çıktığı zamanlarda almıştı.Tabii o zaman fiyat olarak daha ucuzdu.Çok memnun kaldığını ve benimde ondan almamı söyleyip duruyor.Pek olumsuz şeyde duymadım hakkında zaten.

Bugün Rowenta Silence Force'u deneme şansım oldu.Çok beğendim,başlığının üçgen olması çok kullanışlı.Ama sulu değil malesef.Ben yine dönüp dolaşıp Arnica Bora alacağım galiba :))

İyi akşamlar kızlaarr, yeni gelen eylül gelinleri mucizesinsen ve ERA hoşgeldiniz aramıza :71:

Kızlar cumartesi günü akşama kadar mobilya baktık nişanlımla, ama çoğu mağazada avangard mobilyalar ön planda diyebilirim, ama ben bi türlü avangard mobilyayı sevemedim :31: öyle almayı düşünmüyorum, evim spor,modern bir havada olsun istiyorum :68: bi de herşey çok pahalı geldi bana, bir tv ünitesi beğendim, lake ve raflı olan bir model tam tamna 3100 tl dedi satıcı :53: tamam güzeldi çok beğendim ama çok pahalı bence.
kızlar istanbulda olanlar modoko ya da maskoda fiyatlar nasıl, şu modern, spor tarzdaki koltuk takımları ortalama ne kadardır, eminim orda daha çok model vardır ama fiyatlar uçuk mu acaba :44:

iyi akşamlar kızlaaaar, zvy hoşgeldin sanki karşılaşamıyorduk ne zamandır diimi..

ayy mobilya beğenmek en zor şey bencede, inşallah sizde gönlünüze göre mobilyalar bulursunuz, biz kaç hafta sonumuzu mobilyaya ayırmışdık, 2aydan fazla sürdü heralde, tabiii internet başında araştırmalarımızda ayrı.. bi aralar istediğimiz gibi bir model bulamayacaz gibi geliyodu, heryerde aynı şeyler var gibi geliyodu.. sizde acele etmeyin canım, bakabildiğiniz her yere bakın.. fiyatları iyi araştırın, gezdikçe baktıkça mobilyanın kalitelisinden de anlamaya başlıyosunuz :))

evet evet eveeet :)
sorma zaten:39::39::39:

pazar gunu kuafore gidiceeem, onun planlarini yapiyorum :3:

bi de havaalaninda karsilamaya gidince, borek yapsam mi diye dusuncelerdeyimm :61:

ay bencede kendi yaptığın bir yiyeceğide götür.. sizede gelecek dimi annesiyle hasret giderdikten sonra.. gerçi askerden gelenin ağzınada herkes bişey tıkıştırır ayy şunuda yee ayy bunu yaptım sana bunuda yeee, anneside yapacaktır bişeyler, çok da sıkmayın bari :90: ama olsun sen yinede yap :90:

ay bencede kendi yaptığın bir yiyeceğide götür.. sizede gelecek dimi annesiyle hasret giderdikten sonra.. gerçi askerden gelenin ağzınada herkes bişey tıkıştırır ayy şunuda yee ayy bunu yaptım sana bunuda yeee, anneside yapacaktır bişeyler, çok da sıkmayın bari :90: ama olsun sen yinede yap :90:

annesi de gelicek havaalanina zaten :) bisiler yapar heralde o da...

ailesiyle hasret gidersin, sonra bize de geliriz :1:

hayirlisiyla gelsin de...

Back