kızlaaaaar biz dün gelinlik baktık, rüyalarımın gelinliğini buldum hattaaaagiydim süpeeer olduu, başka bişeye bakasım bile gelmedi... gelinlik işinide yarım saat içinde bitirmiş olduk, hatta bu sırada benim anne babamla nişanlımın anne babası çarşıdaydı, onlarıda çağırdık, geldi gördüler, herkes çok ama çok beğendiiii..
günaydın arkadaşlar.
sofistike. canım link vermek yasak reklama giriyor sana zahmet editleyebilir misin?
nasıl yapacam ki canım bilmiyordum anlatırsan hemen silerim
canım şikayet var sitesinde yapılan yorum aynen şu: kızartma yaparken altta kalan sebzeler yanıyor, üstekilerse çiğ kalıyor. Alttakilerin yanmaması için mecburen alttakileri almak zorunda kalıyorum. Kapağı açınca da her yer yağ, duman oluyor. Bir de üstte kalan sebzeler hiç kızarmıyor, patatesler haşlama gibi oluyor. kullanan biri bunu söylemiş bilemeedim şimdi
Günaydın... Bizde bu hafta sonu gelinlik baktık ve aldık :) Bu kadar çabuk olcagını düşünmüyodum ama çok begendim ya... Üzerime göre dikilcek bakalım artık çok mutluyum cokkkk:)))
Amanınn neler duyuyorum lemlem de gelinliğini beğenmiş , içinizde en acele eden benken sanırım en sona ben kalacağımçok sevindim lemlemcim, ama biz meraklıyızdır biliyosun modelini merak ediyoruzz
tamam canım saolDUR Canım sen editleyemiyorsun sanırım kalsın ben hallederim
ayyy bak benim şikayet sitelerine bakmak hiç aklıma gelmemiştii :26: :26:
eğer böyleyse kötü yaaaa, o zaman fritöz olarak kullanılamaz... oooff çok da hoşuma gitmişti yaaaa. biraz daha incelemek lazım o zaman
Günaydın... Bizde bu hafta sonu gelinlik baktık ve aldık :) Bu kadar çabuk olcagını düşünmüyodum ama çok begendim ya... Üzerime göre dikilcek bakalım artık çok mutluyum cokkkk:)))
[/B][/COLOR]
buanbuan seninde gelinliğin hayırlı olsuuun, çok güzel oluyor çabucak hallolması diimi? walla bizde çok fazla gezmedik, girdiğimiz ilk iş hanından beğendik ve çıktık... üstümden çıkarmak istemedim yaa o kadar hoşuma gittiki
zvy canım darısı sanabiz fotoğrafını çekmeyi çok istedik ama kesinlikle izin vermiyolarlar, inşallah aldıktan sonra çekince eklerim fotoğrafını buraya, henüz almadık biz.. nasıl olsa model belli hiç bi değişiklik de yaptırmayacağım için ağustosta alırız diye düşündük..
Canım senin gelinliğin de hayırlı olsun, darısı başımaa ne kadara aldın canımm bi de modelini görmek isteriz bizzz
inşallah canım ben de en kısa zamanda beğenirim, e bari azcık anlat yaa ya da netten benzer bi modelini falan koy da merakımız dinsin lemlemcim :78:
hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorumher zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...
ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..
hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorumher zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...
ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?