Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar:)) mümkün olduğunca yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum,fazla cevap yazamıyorum ama burada okuduklarımdan gerçekten çok faydalanıyorum,daha öncede yazmıştım ama ilk sayfada listeyi yapan arkadaş beni eklemedi benim düğünüm 10 eylülde kınam maalesef henüz belli değil,ve hazırlıklar durumundan da pek iç açıcı sayılmam:) geçen hafta yemek odası ile yatak odasını aldık koltuklar ve beyaz eşyalar alınmadı,dantel vs işlerine gelince onlar daha hazır değil,hafta sonuda çalıştığım için hazırlık benim için zor oluyor,ben yeteri kadar stresliyken birde görümcem evlenmeye karar verdi ve yarın nişanı,temmuzun 16'sında nikahı,23'ünde düğünü var! Nasıl düşünmem gerek gerçekten bilmiyorum!!Bununla beraber her iki tarafıda ustaca idare eden çook uyanık birde kaynanam var:))İşte ben de durum bu arkadaşlar umarım her şeye rağmen hepimizin düğünü,gelinliği, kınası, balayı çoookk güzel olur ve hepimiz mutlu huzurlu bir yuvaya sahip oluruz. Hepinize iyi akşamlar..
kıyamam ya ALLAH yardımcın olsun bende eylülün 11inde evleniyorum.görümcem bu telaşede evlenmek istese boğardım heralde:) herşey gönlümüzce güzel olacak inşallah
hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorum her zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...
ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..
hoşbulduk lemlem07 teşekkürederim birazdan forum bornovaya gideceğim oradaki tefal ,esse, bernardo ve ikeadan kalan eksiklerimi tamamlayacağım.gördüğüm aldığım şeyleri fiyatlarıyla beraber sizlerle paylaşırım.sevgiler
kızlar bir de fritöz almayı düşünüyorum.. fritözde bir tavsiyeniz var mı? sizler ne marka aldınız?
bide arzumda gördüm hem fritöz hem pişirici gibi bişey, firitöz fiyatına, istersen yağ koulan yere su koyup sebze haşlayabiliyorsun falan, güzel bişeye benziyor, yağ haznesi çıkabilior, kapağını tamamen açıp başka bi yere koyabliyorsunuz, yani tencere kapağı gibi.. sizce nasıldır? hiç göreniniz oldu mu? resminide ekleyeyim..
Eki Görüntüle 191173
AR 251 Arzum Aşçıbaşı
Çok Fonksiyonlu Pişirici
1650 W
Farklı pişirme seçenekleri;-Yavaş pişirici(slow cooker)-Fritöz - Kızartıcı(roaster)-Buharlı pişirici-Sote pişirici-Izgara (grill)
Min 1,5lt - Max 3,5lt kapasite, Çıkarılabilir ve yıkanabilir yapışmaz teflon hazne
Cam üst kapak, Kızartma sepeti ve tutma kolu, Buharlı pişirme askısı
Termostat ayar düğmesi ve ikaz ışığı, 60°C-190°C termostat aralığı
Çıkarılabilir şebeke kablosu
11 Haziran Nişan
09 Eylül Kına
11 Eylül Düğün..
Dilerim bu özel günlerimiz her birimize şans getirsin, mutluluklarımızı katlasın..
günaydın kızlarrrr. akşam nişanlım ve ailesi bize yemeğe gelicekler sabahın köründe uyandım öğlende aşkımla buluşup gelinlğime bakacağız oda görmek istiyor bende unutmuştum bakmam iyi olur:90:
lemlem bende netten araştırdım bi kaç sitede burdan mağazadanda bakarım kafama yattı boyutuda kocaman bişey değilse alabilirim