listede adımı gördüm:))) çok sevindim.. ilk önce neler yazdıklarınıza baktım şöle bi, bugün izin günüm o yüzden daha rahat yazabiliyorum,okuduklarımdan anladım ki gelinlikler beğenilmiş hatta alınmaya başlanmış bende bi gelinlik beğendim inşalllah onu kiralamayı düşünüyorum,fiyatı biraz yüksekti ama artık pazarlıkla falan halledilir diye düşünüyorum,bu kadar telaşın içinde birde evde tadilat işimiz çıktı,tam bir bahtsız bedevi durumundayım:)))ama kafamda herşeyi organize ettim gibi,gelinliği beğendim,beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerinin hepsini bi kere de alıcam, parasını biriktiriyorum, bir tek koltuklar kaldı o da hallolur herhalde,haaa benim size bişey danışmam lazım ben nişanımı salonda yaptım, şimdi kınayı nasıl yapayım bilemiyorum,gene salon mu tutsam evde mi yapsam? ev de çok iş çıkar diye istemiyorum ama bizim burda salonlar da 1000 tl civarı hadi bana bi akıl verin güzel bayanlar... ooooo ne çook yazmışım gene:))))
canım hoşgeldin tekrar, biz nişan yapmamıştık, evde aile arasında söz&nişan birlikte gibi bişi oldu... kına içinde salon tutmayı düşünmüyorum, bizim evimiz site içinde tam bizim balkonumuzun önünde de geniş bir otopark var, 3 tarafıda demirli duvarla çevrili.. ben orda yapmayı o duvarlarıda tüllerle süslemeyi düşünüyorum.. kına için çok uygun biyer. bilmiyorum senin veya bi akrabanın falan bahçesi falan varsa belki sende öyle biyer düşünebilirsin veya dernekler oluyomuş onlarda olabilir. benim bi arkadaşım bi yerin derneğinde yapmıştı çok ucuza kiralamışlardı.. atıyorum kayserililer derneği, adanalılar derneği falan gibi yerler oluyomuş, bi araştır istersen..