kızlar düğünden sonra borç- taksit ödeyecek olan var mı aranızda?
evet canım belli kına-14 eylül düğün - 17 eylül
E.R.A hoşgeldin canım aramıza, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize, her zaman bekleriz sohbetlerimize katılmanı, fikir alışverişinde bulunmanı..
hayırlı olsun canım
benden bi hafta sonrasın
Hoşbuldum lemlem07, burda ki diyalogları görünce çok garip hissettim kendimi, o kadar aynı ki telaşelerimiz. İlk defa birebir içinde olduğum düğün kendi düğünüm olacak, arkadaşlar kuzenler evlendiler tabii ama o zaman bilfiil içinde olamıyorsun o koşturmacaların. Yapılacak alınacak sürüyle şey var, çeşit çok gibi görünse de benim gibi kararsız bir insan için yetmiyor. Artık sizden de göre göre diyaloglara katıla katıla ufkum biraz daha genişleyecek sanırım
Herkese merhabalar
merhaba era hoşgeldin düğün nezaman??
Hoşbuldum MucizesinSen, düğünümüz 11 eylül de olacak bir aksilik olmazsa.
hoşgeldin canım aramıza
burda hep beraber paylaşımda bulundukça hem karar vermemiz kolay oluyor hem de heyecanımız artıyor canım
memnun olduk geldiğine
ee hazırlıklar ne alemde? beyaz eşya, mobilya, gelnlik?
Beyaz eşyalara net karar vermedik ama kafamızda şekillendi bir çoğu, Mobilyalar işin en zor kısmı ben evlendikten sonra Malatyaya yerleşeceğim bir süre, sözlümün tayin yeri orası çünkü. 1 yıla kadar da başka bir şehre tayin olacak. Alacağımız eşyaların ölçüleri çok önemli. Çok kararsızım bu konuda..
Gelinlik en net olan şey; Pronovias'ın 2012 ön koleksiyonlarından olan, Manuel Mota Koleksiyonunun 2. modelini beğendik. Pronovias ın bu koleksiyon haziran sonrası gelecekmiş, o yüzden ben şimdiden bir moda evinde diktirmeyi düşünüyorum. Umarım istediğim gibi diktirebileceğim bir yer bulabilirim.
aynı gündeyiiizzz
Ooo ben gelmeyeli çoğalmışız :))
E.R.Ahttp://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=170627 ve MucizesinSen hoşgeldiniz...
kızlar arnica bora siparişi verdim
bakalım ne zaman gelcek
yok peşin aldım canikom
ya iyi bir makinadır umarım söylendiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?